Uusi lehti on ilmestynyt, jee! Tekijät kertovat.

Maaliskuun Cosmo rantautui kauppoihin tänään! On se vaan ihana!

 Varoitus! Lehden lukemisen jälkeen saatat yhtäkkiä kokea akuuttia tarvetta:

- Päivittää vaatekaappiisi ysäriasennetta, pastelliövereitä ja poptaiteesta inspiraationsa lainannutta kevätmuotia.
- Panostaa urakehitykseen Bik Bokin maajohtaja Mia Karraksen tapaan.
- Vaihtaa miestyyppiä.
- Treenata (aamuisin) huippubloggaaja Sofi Fahrmanin vinkeillä (ja instata siitä).

Lehden tekijöiden mieleen maaliskuun Cosmon kulisseista jäivät erityisesti seuraavat asiat:

1. Breakups make bodybuilders

"Eroaminen on aina kamalaa, ja erityisen kamalaa se oli omalla kohdallani viime syksynä. Kun Cosmoon alettiin suunnitella juttua eropäiväkirjoista, ajattelin ensin, että en voisi osallistua tekemiseen ollekaan. Avautumista toimituksessa (Cosmo on muuten maailman ihanin työpaikka), halauksia kollegoilta, paljon naurua, pari baari-iltaa yhdessä ja tadaa - rohkaistuin kirjoittamaan lehteen oman tarinani. Sen jälkeen liityin jäseneksi uudelle CrossFit-salille. Ja sen jälkeen ilmottauduin maratonille.”

Stina, toimitussihteeri

2. Hän, joka punnertaa baarissa

 “Haastattelin bloggaaja/kirjailija Sofi Fahrmania hotelli Diplomatin T-Barissa Tukholmassa. Hänen uudessa treenikirjassaan oli muutama liike, joita en tajunnut. Sofi nousi ylös, kävi etunojapunnerrukseen ja näytti, miten jalka nostetaan oikein. Ja jalka kyllä nousi, tiukoista farkuista huolimatta! Rakastan Sofin asennetta, hän ei piitannut pätkääkään, vaikka viereinen liikemiesseurue vetäisi iltapäiväkahvinsa väärään kurkkuun.”

Miina, päätoimittaja

3. Vaaleanpunainen vihollinen

"Cosmon suurta kevätmuotijuttua tehdessäni sain uuden vihollisen: Selected Femmen vaaleanpunaisen bleiserin. Vaikka jakkua kuinka yritti asetella kuviin, se oli AINA vinossa. Tai rypyttyi väärästä kohdasta. Tai asettui muuten vaan huonosti. Silloin jakku tuntui maailman ärsyttävimmältä asialta, mutta niinhän sitä sanotaan, että vihan ja rakkauden raja on häilyvä. Nyt muistelen bleiseriä lämmöllä ja aion hankkia sen omaan vaatekaappiini." 

Emma, muoti- ja kauneustoimittaja

4. Strategia selfieille - tai sitten ei

”Oli kiva huomata, että siinä missä maailmantähdet suunnittelevat itselleen Instagram-strategioita, Suomessa voi Insta-menestyä ilman sen kummempaa laskelmointia. Riittää, että tekee omaa juttuaan. Ei tarvitse olla it-girl, sillä kaikki käyttäjät lähtevät oikeasti samalta viivalta. Nähtäväksi jää, muuttuuko kuvien postaaminen Instagramiin myös Suomessa enemmän taktiseksi, vai korvaantuuko Insta-huuma jossain vaiheessa jollain muulla. Mitä se voisi olla?”

Sisko, toimittaja

5. 21 pahista liuskassa

 “Aloitin vähän aikaa sitten e-pillereiden syömisen kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Kun söin niitä ensimmäistä kertaa 2000-luvun alussa, se kiinnosti muita yhtä paljon kuin se, jos join lasin vettä. Mutta nyt kaikilla oli mielipide. Kosmetologini alkoi papattaa laskimotukoksen saaneesta tutustaan. Jotkut ystäväni eivät lakanneet hämmästelemästä, että minä – terveydestä kiinnostunut ihminen – aloin tunkea itseeni keinotekoisia hormoneja. Hyvä miespuolinen ystäväni epäili, että muutun hankalaksi kiukuttelijaksi. Aloin miettiä, mistä lähtien kaikilla (myös miehillä!) on ollut mielipide pillereistä? Tietenkin viimekesäisistä kohuotsikoista saakka. En ollut enää varma, pitäisikö minun jatkaa vai lopettaa. Kenen pitäisi olla huolissaan? Aiheesta oli pakko tehdä juttu.”

  Anu, toimituspäällikkö