Kaipaatko lomaluettavaa? Nämä kirjat pursuavat inspiraatiota, voimaa ja ideoita. Naisilta naisille. 

Patti Smith: M Train (Siltala)

Kun punk-pioneeri Patti Smith puhuu, häntä kannattaa kuunnella. 68-vuotias runoilija ja rock-tähti pohdiskelee uudessa elämänkerrassaan kuuluisuuttaan, nuoruuttaan ja leskeyttään, mutta ei unohda korostaa elämän pieniä ihanuuksia, kuten lukemista, matkustelemista ja  kahvin juomista. haikean kaunis kirja yhdeltä aikamme älykkäimmältä ja cooleimmalta naiselta on tämän joulun must.

Garance Doré: Love Style Life

Jos joku kirja on välkkynyt julkkisbloggaajien somekanavissa tiuhaan viime aikoina, se on ranskalaisbloggaaja Garance Dorén esikoisteos. Hurmaavan hauska ja chic kirja kätkee sisäänsä tyylivinkkejä ja elämänviisauksia niin rakkaudesta kuin urastakin. Pisteenä iin päälle ovat muotibloggaajan upeat piirrokset. 

Shonda Rhimes: Year of Yes: How to Dance It Out, Stand In the Sun and Be Your Own Person

Greyn Anatomian ja Scandal-sarjan luoja Shonda Rhimes tunnetaan nerokkaana ja hauskana käsikirjoittajana. Nyt mahtinainen avaa menestyksensä salaisuuden. Opettele sanomaan kyllä. Aiemmin Shonda piilotteli pelkojensa takana, syytti kiirettä saamattomuudestaan ha pysytteli visusti mukavuusalueellaan. Hmmm, kuulostaako tutulta?

 

Lue lisää kirjavinkkejä keskiviikkona myyntiin tulevasta tammikuun Cosmosta!