Kansainvälinen meikkitaiteilija Kirsten Piggot esitteli Cosmolle 3 erilaista kevätmeikkilookia, jotka on toteutettu Rimmelin tuotteilla. Mikä on suosikkisi?

1. Ruby Lips -punaiset huulet ja pisamat

Tämän lookin perusta on kevyt ja kuulas meikkipohja ja kirkkaan punaiset huulet ja pisamat. Luomiväriksi sopii vaalean ruskea, hieman harmaaseen taittuva sävy. Olen värittänyt koko liikkuvan luomen ja häivyttänyt huolellisesti. Poskille olen töpötellyt aprikoosin sävyistä voidemaista poskipunaa. Se on helpointa levittää sormin. Löydät oikean kohdan, kun hymyilet. Voidemaisen punan paikka on posken korkeimmalla kohdalla. Pisamat olen toteuttanut kolmella eri sävyisellä kulmakynällä, jotta niistä tulisi mahdollisimman luonnolliset. Pisamia on eniten nenän päällä ja poskilla, mutta olen piirtänyt niitä kevyesti myös silmäluomille ja otsalle.

2. Grunge Glamour -metallimeikki

Tässä metallisessa smoky eye -silmämeikissä on roimasti asennetta. Kun silmämeikki on voimakas ja kiiltävä, saa meikkipohja olla virheetön, tasainen ja puuterisen mattamainen. Silmämeikkiin olen käyttänyt Rimmelin Scandaleyes Shadow Paint -nestemäisiä luomiväripuikkoja, sävyissä Mercury Silver ja Slate Grey. Silmät olen rajannut pehmeästi mustalla kajalkynällä ja levittänyt ripsille runsaasti mustaa maskaraa. Kun silmämeikki on näin näyttävä, tulee huulimeikin olla kevyt. Läpikuultava nudensävyinen huulikiilto riittää.

3. Purple Haze -sumuinen pastellisilmämeikki

Violetti luomiväri voi tuntua jännittävältä, mutta se imartelee kaikensävyisiä silmiä. Pastelliset, puuteriset meikkisävyt ovat edelleen todella muodikkaita ja niillä voi päivittää klassisen smokey eye -meikin todella kätevästi. Käytin silmämeikkiin vain yhtä palettia. Rimmel Glam Eyes HD -neliväripaletissa on 3 kaunista lilan sävyä ja yksi metallisävy. Saat meikistä kestävämmän ja väreistä kirkkaamman, kun kostutat luomivärisiveltimen ja sekoitat sävyjä keskenään. Nudensävyinen kajalkynä alaluomen ripsirajassa avaa ja raikastaa katseen.

Kuvat: Michael Bowles