MyCosmo julkaisee yksinoikeudella Suomessa supermallin haastattelun, josta selviää muun muassa mitä malli ajattelee muodista ja kauneudesta.


Maybellinen uudeksi mainoskasvoksi on valittu Marloes Horst. Kaunotar on tunnettu malli, joka on esiintynyt muun muassa Pradan catwalkilla, Victoria’s Secretin mallina ja DKNY:n ”Be Delicious” -tuoksun kasvona.

MyCosmo julkaisee yksinoikeudella Suomessa supermallin haastattelun, josta selviää muun muassa mitä malli ajattelee muodista ja kauneudesta.

 

 1. Kuinka kuvailisit tyyliäsi?
  En pukeudu kovin naisellisesti. Kuitenkin yleensä ihmiset kuvittelevat minun pukeutuvan mekkoihin, koska esiinnyt muotikuvissa pukeutuneena mekkoon ja korkokenkiin. Todellisuudessa tunnen oloni mukavaksi farkuissa, puserossa ja bleiserissä.
   
 2. Mistä saat itsevarmuutta työssäsi sekä arjessasi?
  Olen aina ollut vahva persoona. Uskon, että vahva usko itseensä on tärkeää työelämässä, mutta vielä tärkeämpää jokapäiväisessä elämässä.
   
 3. Miten määrittelet kauniin? Mikä tekee naisesta kauniin?
  Jokaisen kauneus tulee sisältäpäin. Se koostuu itseluottamuksesta, onnellisuudesta sekä rakkaudesta. Meikki on kiva työkalu korostamaan sisäistä kauneutta, jota säteilee ulospäin.
   
 4. Mitä meikkejä kannata aina mukanasi?
  Minulla on aina mukanani peitevoide, ripsiväri ja Maybellinen huulivoide. Yhdessä ne saavat minut näyttämään virkeältä pitkänkin lennon jälkeen.
   
 5. Kuka on kauneusikonisi?
  Brigitte Bardot. Minusta hän oli ilmentymä siitä, mitä kaikkien naisten tulisi olla.
   
 6. Mikä on sinun suosikki Maybelline-tuote?
  Pohjustusvoiteen lisäksi rakastan Maybellinen ripsivärejä. Tällä hetkellä käytän The Rocket  -maskaraa. Siinä on hyvä rakenne ja se sopii täydellisesti ihoni kanssa yhteen.
   
 7. Minne haluaisit matkustaa?
  Olen aina halunnut matkustaa Alaskaan katsomaan revontulia. Niissä on jotain maagista, joka houkuttelee minua.
   
 8. Mikä on lempiruokasi?
  Tämä on helppo: Sushi!
   
 9. Treenaatko? Mikä on lempiurheilumuotosi?
  Harrastan Pilatesta ja nyrkkeilyä. Yhdistelmä on täydellinen minulle, sillä lajit ovat täysin toistensa vastakohtia. Se pitää harjoittelun hauskana ja mielenkiintoisena.
   
 10. Miten vietät vapaa-aikaasi?
  Minulla on yksi koira, joka on elämäni rakkaus. Vietän paljon aikaa hänen kanssaan: teemme pitkiä lenkkejä kaupungilla ja käymme puistoissa. Tykkään myös käydä elokuvissa tai viettää kylpyläpäiviä. Lisäksi rakastan käydä Broadwaylla katsomassa erilaisia näytöksiä ja illastamassa ystävieni kanssa. On uskomatonta, miten New Yorkissa on niin paljon tekemistä!