Tunnistatko nämä tyypit ystäväpiiristäsi? 

 

 1. Pikkuaikuiset
  Tämän pariskunnan häät ovat ensimmäiset, joissa olet täysi-ikäisenä ilman vanhempiasi. He ostavat ensimmäisenä yhteisen asunnon. Heillä on jo perheauto ja kultainennoutaja siinä vaiheessa, kun sinä etsit kämppistä opiskelijaboksiisi.
   
 2. Työtön
  Aina valmis lähtemään hengailemaan kanssasi, ei koskaan valmis käyttämään siihen rahaa. Hän on kyllä älykäs ja lahjakas, hänellä vaan ei ole juuri nyt mitään.
 3. Bisnesnainen/mies
  Tämän ystävän ura on jo hurjassa nousukiidossa, kun sinä vasta etsit oman alasi kesätyöpaikkaa. Hän pukeutuu siistiin toimistotyyli, kuten kynähameeseen tai pikkutakkiin.
   
 4. Hän, jonka vanhemmat edelleen ”vähän auttavat”
  Miten hänellä voi olla auto ja asunto keskustassa, vaikka hän työskentelee vain osa-aikaisesti?? Ai niin, tällä (yleensä ainoalla) lapsella on hyvä sponsori – vanhemmat.
   
 5. Hän, kenen Instagram on täynnä aurinkoisia kuvia Balilta, Etelä-Amerikasta, Italiasta, Australiasta...
  Tämä hyvätaustaisesta perheestä oleva tyyppi jätti ihan hyväpalkkaisen työnsä käytyään arvostetun koulun, ja matkustelee kesät talvet. ”Eat, pray, love..."


   

 6. Some-addikti
  Hän on tsekannut teidät sisään kahvilaan, ennen kuin ehditte istua pöytään. Puolet keskustelustanne hän viettää katsomalla puhelintaan. Tämän ystävän kuulumiset luet yleensä Twitteristä tai Facebookista.
   
 7. Katoaja
  Tämän henkilön kanssa on vaikea sopia tapaamista. Hänelle tulee useasti muuta, tai sitten voit odottaa hänen vastaustaan viikon.  Kyllä, hän todella haluaa tavata, mutta se on vain hankalaa. Ajoittain tämä tyyppi vain ilmestyy paikalle, ja silloin kaikki unohtavat, ettei hänestä ole kuulunut mitään viikkoihin, sillä hän on niin hauskaa seuraa.
   
 8. Coolein, rennoin ja tyylikkäin tyyppi, jonka tiedät
  Hänen Spotify-listaansa ihailet. Miten hänellä voikaan aina olla niin onnistunut asu? Hän on ollut kaikissa niissä tapahtumissa, joista et tiennyt, mutta joista luit myöhemmin netistä.
   


 9. Paras työkaveri
  Hän tietää sanomatta, jos sinulla on ollut rankka päivä töissä. Hän on aina valmis yllättävään afterworkiin, ja mitä parasta, pääsette samaan aikaan töistäkin. Tarvitset häntä, koska kenen kanssa muuten kävisit läpi työpaikkajuorut, tai kuka sinua tukisi rankassa työtehtävässä?
   
 10. Krebaaja
  Joka viikonloppu radalla. Jos haluat tietää, missä on menoa, hän kyllä tietää. Hän saa sinut houkuteltua juhlimaan, vaikka olisit jo asettautunut mukavasti sohvalle viltin alle teemuki kädessäsi. Joka ilta hänen kanssaan on elämäsi ilta!Lähde: Buzzfeed.com 

Kuvat: MTV3, Robert Delahanty, Jessica Migilo, Lehtikuva, Alexa Miller