Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Vierailija
21:43

Moi. Olen lähes 30 v. nainen ja ollut n 10 kk parisuhteessa. Mies on hyvä ja meillä on yhteisiä intressejä. Suhteeseen ryhtyminen vaati rohkeutta, sillä takanani on erittäin vaikeita eroja. Ekat kuukaudet pelkäsin, että hän jättää minut, vaikka sellaiseen ei ollut viitteitä.

Vierailija
27.3.

Heippa, oon varaamassa kampaajaa pitkille hiuksille leikkaus ja väri olis suunnitteilla laittaa. Jos jollain on vinkata jotain hyvää kampaajaa niin auttais paljon. Asun siis Tampereella ja aattelin et varaisin sen sovelluksen Timman kautta, kun siellä on ilmeisesti paljon alemmat hinnat.

Vierailija
01:02

Jäi nyt vaa mietityttää ku aijon vaihtaa nimen (nykyne nimi on aina saanu mut epämukavaks ku joku o sanonu se ja en ikin tykänny siit) ja kaikki o iha sujut sen kaa mut en tiiä käykö se nimeks Suomes, koska se on Eli, sanotaan Iilai... Joku helppaaa xD

Vierailija
26.5.

Selailin eilen eri sivustoja, missä listattiin aikakauslehtien lehtitarjouksia ja tilaajalahjoja, mutta nyt en löydä sitä nyt enää mistään.. Laittakaa jotain sivustoja, jos sattuisi löytymään..

Vierailija
To 17:10

Heippa! Mulla on kohta se hygieniapassi testi ja kysyn teiltä, jotka sen olette suorittaneet, että oliko se koe mielestänne vaikea ? Ja millaiset kompakysymykset oo? Mua stressaa ihan hirveästi D:

Vierailija
Pe 20:36

Olen seurustellut avopuolison kanssa 1,5 vuotta ja kyllä alkuhuuma on loppunut ajat sitten.
Alkuhuuma loppui vähän päälle vuosi sitten, ja kun alkuhuuma loppuu, seksi määrä vähenee.. 3-4kertaa viikossa kuitenkin sain seksiä.
Nykyään saan hyvällä tuurella 2-3 kertaa KUUKAUDESSA.

Vierailija
Ma 11:26

En oikein tiedä mistä tätä lähtisi edes purkamaan. Pääasia on se että itsellä on todella paska fiilis tällä hetkellä. Olen siis seurustellut nykyisen poikaystäväni kanssa n. 5kk. Tähän aikaan on mahtunut aika paljon alamäkiä omalta osaltani.

Vierailija
26.8.2016

Oon kusessa... Oon pyörittänyt kahta naista ja alan pian uimaan veloissa, lainaa alkaa olemaan jo toista kymmentä tuhatta enkä tiedä mitä tehdä. on mennyt aivan liian pitkälle tämä soppa. kukaan samassa veneessä? Saispa noi lainat ees hoiettua poies..

Vierailija
To 21:41

Sheivasin alapääni noin 2viikkoa sitten enkä ole sheivannut sen jälkeen. Heti sheivaamisen jälkeen tuli punaisia pisteitä. Huomasin 3 päivää sitten, että siellä alhaalla on 2 turvonnutta punaista kohtaa. Ne näyttivät ihan finneiltä. Tulin juuri suihkusta ja katsoin mikä tilanne.

Vierailija
24.2.2012

Ajattelin kokeilla, josko tyttöystäväni tykkäisi siitä, että piiskaan häntä pepulle paljaalla kädellä seksileikkinä. Kertokaas Cosmon naiset, mitä mieltä olette? Kiihotutteko ajatuksesta, että mies piiskaisi teitä`? Jos kiihotutte, niin mikä siinä kiihottaa?

Vierailija
24.4.2011

Kaivattaisiin vinkkejä, miten aloittaa keskustelu Facebookissa. Kyseessä tyttö, jonka vähän aikaa sitten tavannut ja jonka kanssa jutellut tuttava-pohjalta muussa seurueessa.

Vierailija
28.8.2011

Emme asu seurustelukumppanini kanssa yhdessä. Mies ehdottaa usein nähdessämme asioita, joita meidän pitäisi tehdä: esimerkiksi matkustaa lomalla jonnekin yhdessä. Hän myös vaikuttaa olevan iloinen seurassani ja on useimmiten todella hellä ja rakastavainen minua kohtaan.

Kysely
Vierailija
Ke 18:57

Löytyykö täältä muita maalla asuvia nuoria? Olis tosi kiva kuulla et millasta teijän elämä on. :) Vaikka ihan et millanen talo teillä on, miten kaukana kaupungista, onks sisaruksii, onks eläimii, missä lähin kauppa jne. Ja ihan niiku vaik just et mitä perus päivään kuuluu.

Vierailija
4.8.2006

Yllättäen mieheke vain sormensa iski "väärään reikään", ja ensin hämmästyksissäni epäilinkin että liekö vahingossa sattunut väärälle reiälle mutta ei, löytyi sormet eri kädestä eriin reikään. Mies kun todella on pyllymiehiä.

Vierailija
6.3.2007

Mitkä ovat teidän mielestä eron tunnusmerkkejä?

Itse olen jo jonkin aikaa miettinyt, onko järkeä jatkaa yhdessä. Olen seurustellut poikaystäväni kanssa 2½ vuotta ja tuntuu ettei kiinnosta enää.

Vierailija
20.11.2016

Olen aivan tykästynyt kirpputoreihin. Aina löytyy jotain ihanaa sisustukseen. Ja täältä Raumalta löytyy ainakin monenlaisia kirpputoreja, varmasti jokaiselle jotakin.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 498179
  • Viestiketjuja yhteensä 21791
  • Käyttäjiä yhteensä: 6716
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä1067