Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Suosituimmat
Vierailija
30.8.2006

Hmmmh. Ekana tulee mieleen minä + kaksi miestä.
Mutta tuo nyt tuskin tulee toteutumaan kun elän tällä hetkellä vakituisessa suhteessa.

Suosituimmat
Vierailija
17.6.2012

Jonkin aikaa jatkunut tapailu mielenkiintoisen miehen kanssa johti eilen illalla petipuuhiin. Aikaisemmin en ole ollut ihan varma onko koolla niin paljon väliä, enkä kyllä ole montaa miestä kokeillutkaan, mutta nyt kyllä tiedän mikä on mieltymykseni.

Vierailija
Eilen 20:56

Heippa, oon varaamassa kampaajaa pitkille hiuksille leikkaus ja väri olis suunnitteilla laittaa. Jos jollain on vinkata jotain hyvää kampaajaa niin auttais paljon. Asun siis Tampereella ja aattelin et varaisin sen sovelluksen Timman kautta, kun siellä on ilmeisesti paljon alemmat hinnat.

Vierailija
14.8.2005

On se ihanaa antaa suulla nautintoa miehelle ja nähdä kun hän on onnensa kukkuloilla. Otan suihin nykyiseltä kihlatultani noin 5 kertaa viikossa, joskus mieheni alotteesta ja joskus omasta halusta. Entä muut cosmotytöt? Kuinka usein otatte suihin ja nautitteko siitä itsekin?

Vierailija
La 11:59

Aina sen jälkeen ku oon viettäny iltaa säätöni kanssa, muo alkaa särkee päätä heti kun pääsen kotiin.. muuten ei melkeinpä ikinä särje mutta joka kerta kun olen kyseisen henkilön kanssa, saan semmosen hedarin että huhhu.... tapahtuuko joillain muilla näin???

Vierailija
16.5.2009

Toiset pyrkivät selviytymään opiskeluajasta täysin ilman lainarahaa, toiset taas nostavat kaiken kerralla ja käyttävät rahat huvitteluun tai ostavat rahalla suurempia hankintoja kuten vaikkapa uuden tietokoneen. Nostatko tai voisitko kuvitella nostavasi opintolainaa? Miksi/Miksi ei?

Vierailija
9.3.2011

Mulla vaihtelee kuukautiskierto normaalisti 27-33 päivän välillä, vielä kuudessakaan vuodessa ei ole siis säännöllistynyt ihan tasainen kierto. Nyt on kuitenkin jo 36 päivä menossa eikä menkkoja näy. Miten kauan ne voi olla myöhässä vai pitäskö alkaa huolestua?

Vierailija
11.3.2013

Voisitteko antaa jotain hyviä vinkkejä itsetyydytykseen?:) olen alaikäinen ja sinkku, ja haluaisin todella hyviä itsetyydytys neuvoja! 

Minulla ei siis ole mahdollisuutta tilata mitään seksileluja, joten toivoisin että voisitte antaa jotain "luonnollisia" vinkkejä? 

Vierailija
26.1.2013

Oon tässä tullu siihe tulokseen, et Tampereelle ois pakko suunnata opiskelujen perässä. Oon kaverilta kuullu, et asuntoo ois vaikee saada ja mä ku en haluu missään solussa asua :s Oon kans kuullu et ihmiset on mukavia ja avoimia ja bussi ja juna-asemat on ihan siinä keskustassa?

Vierailija
29.1.2007

Vielä vähän aikaa sitte tuli Seiska, Cosmo ja Trendi, nyt enää vain jälkimmäinen. Seiskaa haluisin tilata vieläki mutta ku hyvä ku kerkesin selaamaan edellisen lehden ku uutta jo pukkas, ni päätin, et parempi pitää taukoo.

Vierailija
5.9.2009

Olen tässä kesän aloitellut uutta suhdetta ja seurusteluksi se on muuttunut. Olen vielä nyt 23-vuotiaanakin neitsyt ja koska ystävien kanssa ei oikein näin intiimeistä asioista tule puhuttua niin ajattelin että tänne uskallan tulla kyselemään asioita ja lukemaan toisten näkökulmia.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 496092
  • Viestiketjuja yhteensä 21404
  • Käyttäjiä yhteensä: 6530
  • Uusin käyttäjä: Saaramonkey