Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Vierailija
09:31

Eli mä ja mun frendi johon tutustuin vast ni haluttais porukan jonka kaa voitas mennä ain välil juomaa yms jote kaikkijotka on samanenkisii ja on 14-16 v tai siltäväliltä ja nii ni tuu laittaa toho alas joku mil saa suhun yhteyttä yms ja me ollaa 03 02 ikäsii tytyi

Vierailija
14.8.

Olen ihastunut mieheen,joka on "out of my league".Olimme muutaman viikon samassa työpaikassa töissä. Kun juttelimme,hän hymyili paljon puhuessaan,katsoi silmiin ja tuntui kuin olisimme olleet paremmissa väleissä kuin muut työkaverit hänen kanssaan.

Vierailija
07:26

Hei

Kesän aikana on julkaistu uusi kirja, mistä saa vertaistukea avioeroon.

Mari Kosonen: Pieni erokirja. Kustantaja Mediapinta Oy.

Runot ovat syntyneet eroprosessissa. Ne helpottavat samaa nyt läpikäyviä.

Vierailija
29.6.

Moi kaikki, oletteko jo tutustunut Timma.fi -palveluun? Itse kävin juuri kampaajalla Helsingissä ja voin lämpimästi suositella Timma.fi palvelua kaikille, ihan älyttömän kätevä palvelu. Ja sopii todella hyvin tällaiselle mattimyöhäiselle, jolle ajan varaamisen ennakointi tuottaa haasteita.

Vierailija
27.3.

Heippa, oon varaamassa kampaajaa pitkille hiuksille leikkaus ja väri olis suunnitteilla laittaa. Jos jollain on vinkata jotain hyvää kampaajaa niin auttais paljon. Asun siis Tampereella ja aattelin et varaisin sen sovelluksen Timman kautta, kun siellä on ilmeisesti paljon alemmat hinnat.

Vierailija
4.8.2011

Olen jo pitkään harkinnut sokeroinnissa käyntiä. Haluaisin näin ensialkuun kainaloiden ja säärien sokeroinnin (ja ehkä myös käsivarsien ja reisien vaikkei ne nyt minulla mitään huomattavan karvaisia alueita olekaan :D), ehkä joskus myöhemmin uskaltaa kokeilla myös brassisokerointia.

Vierailija
26.5.

Selailin eilen eri sivustoja, missä listattiin aikakauslehtien lehtitarjouksia ja tilaajalahjoja, mutta nyt en löydä sitä nyt enää mistään.. Laittakaa jotain sivustoja, jos sattuisi löytymään..

Vierailija
Eilen 15:28

Eli oon tälläne 02 ikäne tyttö en siis juo ja polta kokoajan mut silti haluisin seuraa sinne juomaa "muumilimuu" jos tajuutte ni mut eka haluun tutustuu paremmi ja iha vitu turha tulla valittaa mulle mtn joidenki aikuisten ku en lue niit vaa ainoastaa ne toiset ja vastatkaa kaikki 13-16 v tytöt j

Vierailija
30.12.2010

Elikkäs ongelma on että mulla on tullut monta viikkoa jo nestemäistä valkoista vuotoa, joka haisee aika pistävälle.

Vierailija
Ti 08:46

Hei! Koodilla SQOEFF saat 10 € alennusta, kun ostat kauneushoidon Timma-sovelluksen kautta.

Vierailija
8.5.2011

En tiedä meniko nyt ihan oikealle "osastolle", että kuuluuko tämä nyt "muotiin tai kauneuteen".. Mutta laitoinpa nyt tänne! :D

Vierailija
Ma 15:28

Opiskelen seksuaaliterapeutiksi ja lopputyönäni tarkastelen seksuaalisuuteen liittyviä asioita, jotka aiheuttavat häpeän tuntemuksia naisille. Tutkimukseni pohjautuu naisten omiin kirjoituksiin ja kokemuksiin.

Kysely
Vierailija
29.6.

Monesti näkee netin anonyymipalstoilla, kuinka miehet valittelevat elimen pienuutta ja siitä johtuvaa huonoa seurustelumenestystä. Tuntuu siltä, että jotkut ihmiset näkevät suhteen liikaakin seksin kautta. Totta kai se on hieno juttu, jos seksi on todella hyvää suhteessa.

Vierailija
La 13:24

itellä on suuret sisemmät häpyhuulet ja haluaisin tietää että haittaako se miehiä. mulla ne on noin 2cm ulkona ja venytettyinä 4-5cm. ja olen kaiken lisäksi suht nuori ja neitsyt ja seksi kiinnostaa paljon mutta häppärit häiritsee.

Vierailija
8.4.2012

Onko täällä paljon jotka ette oo vielä harrastanu seksiä ? Te jotka ootte, minkä ikäsinä ja kannattaako ekaa kertaa jännittää? Mimmonen kokemus se oli ja miten siihen päädyitte (esim jos yhen illan jutuista...) Kiitos!

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 498710
  • Viestiketjuja yhteensä 21882
  • Käyttäjiä yhteensä: 6764
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä1100