Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Vierailija
Su 09:32

Hei!
Olen 18-vuotias, enkä ole vieläkään koskaan suudellut ketään, saatika tehnyt mitään muutakaan. Säätöjä on ollut, mutta seurustellut en ole koskaan ollut. Milloin itse koitte nuo asiat? Pitäisikö huolestua, koska en ole suudellut edes ketään.

Vierailija
14.8.2009

Eli, mieli tekisi saada suurimmat ja häiritsevimmät karvat pois, mutten oikein keksi miten, eikä täälläkään eiempaa keskustelua näkynyt.

Vierailija
6.2.2011

Niin, parin viikon päästä mies lähtee seilaamaan tuhansien naisien kanssa jonnekkin jumalan selän taa enkä voi tietää mitä siellä tapahtuu. Poikaystäväni on uskollinen kyllä, sekä hirveän mustasukkainen minusta, mutta mitä jos hän ajattelee "mitä siellä tapahtuu se jää sinne" tyyliin.

Vierailija
Eilen 07:54

Hei!
Olenko ainoa jolle ei ole vielä tullut uusin cosmo? Kaupassa oli jo torstaina lehti hyllyllä mutta kestotilauksesta huolimatta en ole omaani vielä saanut.....

Vierailija
9.3.2011

Mulla vaihtelee kuukautiskierto normaalisti 27-33 päivän välillä, vielä kuudessakaan vuodessa ei ole siis säännöllistynyt ihan tasainen kierto. Nyt on kuitenkin jo 36 päivä menossa eikä menkkoja näy. Miten kauan ne voi olla myöhässä vai pitäskö alkaa huolestua?

Vierailija
11.3.2013

Voisitteko antaa jotain hyviä vinkkejä itsetyydytykseen?:) olen alaikäinen ja sinkku, ja haluaisin todella hyviä itsetyydytys neuvoja! 

Minulla ei siis ole mahdollisuutta tilata mitään seksileluja, joten toivoisin että voisitte antaa jotain "luonnollisia" vinkkejä? 

Vierailija
6.2.2013

Moi cosmo siskot!

Olen tässä lähipäivinä yrittänyt löytää jotain hyvää, suomalaista ja etenkin ilmaista nettideittiä, kun tuntuu siltä että kaikki maksulliset ovat täynnä feikki tilejä, tai muuten vaan rahastuksia.

Vierailija
9.1.2012

Heippa! Ajattelin tulla kysymään, kun oon nyt miettinyt tosi kauaa ja tullut siihen päätökseen, että haluan aloittaa amiksen ja lopettaa lukion. Tai ainakin mennä amikseen, ja pitää lukion myös, tai sit vaan lopettaa.

Vierailija
4.9.2012

Mites on tytöt, kuinka suuria on teidän poikaystävienne penikset? ja tuottavatko ne seksin aikana teille mielihyvää? Itsestäni tuntuu välillä kun harrastamme poikaystävämme kanssa seksiä, että en edes tunne häntä sisälläni.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 497692
  • Viestiketjuja yhteensä 21709
  • Käyttäjiä yhteensä: 6675
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä1039