Auttakaa saamaan tähän tilanteeseen jotakin selkoa

Seuraa 
Liittynyt18.8.2011

Olen lueskellut paljon erilaisia palstoja eroon liittyen, mutta jotenkin tuntuu että haluan kirjoittaa tänne koska pelkkä lueskelu ei auta ja haluan kuitenkin (jos joiltakin löytyy) vastaavia kokemuksia miten on päästy yli ja jatkettu elämää.

 

Eli siis, elin vuosia on-off suhteessa. Alusta asti oli pettämistä, luottoa ei löytynyt kummaltakaan, riitoja usein jnejne..

Erottiin useasti exäni kanssa, ja pisin aika joka oltiin erossa ja tehtiin täysin omia juttuja taisi olla n. vuosi?! Molemmat ollaan seurusteltu muutamaan otteeseen mutta ne on ollut molemmilla aika lyhyitä seurusteluja/säätöjä. 

Aina, aina jotenkin palattiin yhteen, joskus oli pelkkiä satunnaisia säätöjä eikä sen jälkeen vähään aikaan yhtään mitään, joskus sitten oli pelkkää seksiä, ja joskus sitten palattiin "tosissaan yhteen". 

Talvella 2011 meillä alkoi olemaan taas juttua, lähinnä siis seksiä, itse säädin myös toisen miehen kanssa ja tämä exäni tiesi siitä, tiesi myös että en ole varma haluanko enempää kuin seksiä. Noh siinä sitten yksi ilta päätin että ei enää, ei tule mitään, hän sitten ensimmäistä kertaa itki nähteni ja halusi minut ja että yritettäisiin suhdetta kunnolla, no siitähän se sitten lähti ja sitten oltiin vajaa 2 vuotta yhdessä, erottiin monen monta kertaa välissä, ja nämä erot ovat menneet aina samalla kavaalla, jättäjänä toimin yleensä aina minä, mutta myös hän.

1 viikko erosta, minä romahtelen ja lähetän itkuviestejä hänelle

2 viikko erosta, mulla alkaa jo tasottumaan kunnes:

Mies romahtaa täysin, ja haluaa minut takaisin, sittenpä olen hänet AINA ottanut takaisin. Aina. Olin minä jättäjänä tai hän, niin minä olen ottanut hänet aina takaisin.

Ja nyt siis erosta on mennyt huikeat 2 päivää, mä meen vieläkin ihan sumussa, sattuu ja on ikävä. Suhteessa oli kaikki pielessä, mutta silti se oli hyvää aikaa toisaalta. Mietittiin yhteen muuttoa, ja muutenkin yhteistä tulevaisuutta.

En ole (vielä) kertaakaan romahtanut, muutakuin kysellut, ja nyt päätin että minä en hänelle itkuviestejä/puheluita sorru laittamaan tämä oli tässä, ja piste.

Mutta suurin huoleni onkin, että mitä jos miehelle tuleekin 2 viikon päästä sama paha olo taas (niinkuin aina) ja hän haluaa minut takaisin? Ja sorrun ottamaan hänet takaisin?

Hän jätti minut samalla syyllä kuin aina ennenkin "ei tuu toimimaan, haluun olla itestään" Veikkaan että johtuu osin siitä että on tekemässä lähtöä inttiin nyt heinäkuussa, tiedä sitten. 

Mutta hyvät ihmiset, auttakaa minua! Olen ihan sekaisin kun en tiedä mitä teen, pelolla odotan miehen itkuviestejä mutta toisaalta taas odotan "innoissani" kun saisin mahdollisuuden päättää otanko takaisin ja yritänkö?! Emme ole melkein tämän 2 vuoden aikana olleet virallisesti erossa yli 2 viikkoa. Ja toisaalta, ei olisi mun mielestä ollut vielä aika päättää suhdetta, toisaalta kyllä..

Onko tämä jotain "oikeaa rakkautta" vai jotain ihme säätöä josta olisi korkea aika päästää irti? Ainiin, ja mies sanoi samat asiat kuin ennenkin kun sanoin että tämähän on nyt lopullista, nyt tai ei koskaan? niin miehen vastaus oli "ei voi koskaan tietää, ei nyt ainakaan" 

 

Auttaakaa minua ymmärtään tämän ihmisen ajatusmaailmaa! Toisaalta, voihan olla että nyt ei tulekkaan mieheltä itkuviestejä ja silloinhan tämä on paljon helpompaa, mutta uskon ja luulen että tulee..

 

 

Kommentit (1)

Vierailija

Oli sama homma, exässäni oli narsistin vikaa, pompotteli minua vuodesta toiseen ja aina palasin takaisin suhteeseen. 

Nyt kuitenkin päätin, että ero on lopullista. Ennen pelkäsin tunnetta, joka erotessa tulee, mutta  se olisi ollut kuitenkin edessä, suhteemme oli alusta asti tuhoontuomittu. Luultavasti vielä tulen itkemään silmäni päästä, en kuitenkaan siksi että haluaisin takaisin suhteeseen. Mutta millon eroaminen olisikaan mukavaa?

Itse aina odotin myös niitä itkuviestejä, oikein toivoin että mies anelisi minua takaisin. Mutta nyt, toivon todella että niitä ei tule, jotta todella pääsen siitä suhteesta ja ihmisestä eroon.

Kannattaa kirjoittaa lapulle asioita, miksi et miestäsi enään takaisin ottaisi. Itse tein niin, ja aina kun ex tulee mieleeni, menen niitä lukemaan. Se on jännä kun erotessa muistaa vaan ne hyvät asiat, mutta oikeat syyt eroomiseen unohtuu..

Mielestäni kannattaisi jo päästää irti ihan oman itsesi takia. Luultavasti sama kaava tulee toistumaan: erotaan, mies viettää sinkkuelämää, ja hetken kuluttua ruikuttaa sinua takaisin. Voi olla, että mies on tottunut saamaan sinut aina takaisin, ja hän kuvittelee näin siis voivansa tehdä niin. 

Tietenkin voit tehdä niinkin, että annat vielä sen viimisen mahdollisuuden suhteelle. Itse tein niin kylläkin melkein kolmen vuoden ajan, ajatellen että tämä on viiminen kerta. Ja mikäs olikaan lopputulos.. Mutta tietenkin, en sano etteikö asiat voisi mennä toisinkin! Omakohtainen kokemus vain :)

Tsemppiä! Toivottavasti oli edes pientä apua :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat