Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Vierailija
To 17:10

Heippa! Mulla on kohta se hygieniapassi testi ja kysyn teiltä, jotka sen olette suorittaneet, että oliko se koe mielestänne vaikea ? Ja millaiset kompakysymykset oo? Mua stressaa ihan hirveästi D:

Vierailija
20:36

Olen seurustellut avopuolison kanssa 1,5 vuotta ja kyllä alkuhuuma on loppunut ajat sitten.
Alkuhuuma loppui vähän päälle vuosi sitten, ja kun alkuhuuma loppuu, seksi määrä vähenee.. 3-4kertaa viikossa kuitenkin sain seksiä.
Nykyään saan hyvällä tuurella 2-3 kertaa KUUKAUDESSA.

Vierailija
Ma 11:26

En oikein tiedä mistä tätä lähtisi edes purkamaan. Pääasia on se että itsellä on todella paska fiilis tällä hetkellä. Olen siis seurustellut nykyisen poikaystäväni kanssa n. 5kk. Tähän aikaan on mahtunut aika paljon alamäkiä omalta osaltani.

Vierailija
26.8.2016

Oon kusessa... Oon pyörittänyt kahta naista ja alan pian uimaan veloissa, lainaa alkaa olemaan jo toista kymmentä tuhatta enkä tiedä mitä tehdä. on mennyt aivan liian pitkälle tämä soppa. kukaan samassa veneessä? Saispa noi lainat ees hoiettua poies..

Vierailija
26.5.

Selailin eilen eri sivustoja, missä listattiin aikakauslehtien lehtitarjouksia ja tilaajalahjoja, mutta nyt en löydä sitä nyt enää mistään.. Laittakaa jotain sivustoja, jos sattuisi löytymään..

Vierailija
To 21:41

Sheivasin alapääni noin 2viikkoa sitten enkä ole sheivannut sen jälkeen. Heti sheivaamisen jälkeen tuli punaisia pisteitä. Huomasin 3 päivää sitten, että siellä alhaalla on 2 turvonnutta punaista kohtaa. Ne näyttivät ihan finneiltä. Tulin juuri suihkusta ja katsoin mikä tilanne.

Vierailija
24.2.2012

Ajattelin kokeilla, josko tyttöystäväni tykkäisi siitä, että piiskaan häntä pepulle paljaalla kädellä seksileikkinä. Kertokaas Cosmon naiset, mitä mieltä olette? Kiihotutteko ajatuksesta, että mies piiskaisi teitä`? Jos kiihotutte, niin mikä siinä kiihottaa?

Vierailija
24.4.2011

Kaivattaisiin vinkkejä, miten aloittaa keskustelu Facebookissa. Kyseessä tyttö, jonka vähän aikaa sitten tavannut ja jonka kanssa jutellut tuttava-pohjalta muussa seurueessa.

Vierailija
27.3.

Heippa, oon varaamassa kampaajaa pitkille hiuksille leikkaus ja väri olis suunnitteilla laittaa. Jos jollain on vinkata jotain hyvää kampaajaa niin auttais paljon. Asun siis Tampereella ja aattelin et varaisin sen sovelluksen Timman kautta, kun siellä on ilmeisesti paljon alemmat hinnat.

Vierailija
28.8.2011

Emme asu seurustelukumppanini kanssa yhdessä. Mies ehdottaa usein nähdessämme asioita, joita meidän pitäisi tehdä: esimerkiksi matkustaa lomalla jonnekin yhdessä. Hän myös vaikuttaa olevan iloinen seurassani ja on useimmiten todella hellä ja rakastavainen minua kohtaan.

Kysely
Vierailija
Ke 18:57

Löytyykö täältä muita maalla asuvia nuoria? Olis tosi kiva kuulla et millasta teijän elämä on. :) Vaikka ihan et millanen talo teillä on, miten kaukana kaupungista, onks sisaruksii, onks eläimii, missä lähin kauppa jne. Ja ihan niiku vaik just et mitä perus päivään kuuluu.

Vierailija
4.8.2006

Yllättäen mieheke vain sormensa iski "väärään reikään", ja ensin hämmästyksissäni epäilinkin että liekö vahingossa sattunut väärälle reiälle mutta ei, löytyi sormet eri kädestä eriin reikään. Mies kun todella on pyllymiehiä.

Vierailija
6.3.2007

Mitkä ovat teidän mielestä eron tunnusmerkkejä?

Itse olen jo jonkin aikaa miettinyt, onko järkeä jatkaa yhdessä. Olen seurustellut poikaystäväni kanssa 2½ vuotta ja tuntuu ettei kiinnosta enää.

Vierailija
20.11.2016

Olen aivan tykästynyt kirpputoreihin. Aina löytyy jotain ihanaa sisustukseen. Ja täältä Raumalta löytyy ainakin monenlaisia kirpputoreja, varmasti jokaiselle jotakin.

Vierailija
Ke 00:45

toisaalta ku tullu vaan sekstailua miestenkaa enkä oo naista kokenu vaikka ikää on 42v,,. siis onko tämä lopullinen gay...vai voiko ehkä yrittää parsuhdetta...

Vierailija
5.9.2009

Olen tässä kesän aloitellut uutta suhdetta ja seurusteluksi se on muuttunut. Olen vielä nyt 23-vuotiaanakin neitsyt ja koska ystävien kanssa ei oikein näin intiimeistä asioista tule puhuttua niin ajattelin että tänne uskallan tulla kyselemään asioita ja lukemaan toisten näkökulmia.

Vierailija
11.4.2016

Mistä sen tietää? :/ olen aina ihastunut miehiin, mutta mietin oisinko voinut ihastua naiseen jos oisin antanut itselleni luvan? Näen myös tulevaisuuteni miehen kanssa mutta voiko se johtua pelkästä yhteiskunnan heteronormeihin kasvamisesta?

Vierailija
21.4.

Heippa!
Oletteko käyttäneet timma palvelua?
Timmasta voi siis varata paruutuneita kampaamoaikoja ja myös esim. hieronta aikoja.
Itse olen yllätyin kuinka helppo ja kätevä sovellus timma on. Siellä on myös paljon vapaita aikoja joka on plussaa.

Vierailija
15.7.2016

Hei! En vielä koskaan ole ollut sängyssä miehen kanssa, mutta olen hyväillyt itseäni paljon. En ole uskaltanut työntää sormea (tai mitään muutakaan) pillureikään ja tyytynyn hieromaan vain kilitorista. Luulen saavani orkun aikani hierottua mutta se tuntuu aika pieneltä.

Vierailija
2.3.2006

Mä tykkään lähetyssaarnaajasta silleen että mies melkein istuu omien jalkojensa päällä eli nojaa taaksepäin ja naisen täytyy nostaa lantiota pikkasen ylemmäs.Mies enemmän niinku vetää naista itteensä päin ku pelkästään työntelee..Tajusikohan tuosta mitään :D Mutta silleen saa jotenki osumaan oike

Vierailija
11.4.2011

Millaisista jutuista sytyt?

Itse pidän siitä, kun mies imee kaulaani ja/tai kuiskailee hellyyksiä. Pidän myös pitkäkestoisesta esileikistä, joka saattaa alkaa jo aikaisin päivällä vinkkaavilla puheilla :D

Syön myös maca-jauhetta, jonka sanotaan lisäävän seksuaalista halukkuutta.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 498147
  • Viestiketjuja yhteensä 21787
  • Käyttäjiä yhteensä: 6714
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä1065