Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Vierailija
11.5.

Laittakaa vaik sähköpostii alle jos ootte vailla uusii frendei, helsinki ja muu pks käy myös. Iällä ei niin välii mut ois kiva jos ainaki täysikänen oisit, ite oon 25.

Vierailija
To 21:44

Vakavasti ottaen, olen pettynyt siihen kun naisilla on pienet rinnat, tai ei rintoja juuri ollenkaan. Todella vaikea löytää edes kohtalaisen kokoiset rinnat omaavia naisia.
Vaikka olisi vähän ns. lihaakin luitten ympärillä, niin silti rinnat on usein pienet.

Kysely
Vierailija
14:27

Siis Randomi.fi:ssä on chathuoneita. Yleinen on yksi niistä. Nyt siellä ei saa edes mainostaa hyvää YouTube kanavaa, sellaista LPS Lensku kanavaa.

Vierailija
21.4.

Heippa!
Oletteko käyttäneet timma palvelua?
Timmasta voi siis varata paruutuneita kampaamoaikoja ja myös esim. hieronta aikoja.
Itse olen yllätyin kuinka helppo ja kätevä sovellus timma on. Siellä on myös paljon vapaita aikoja joka on plussaa.

Vierailija
13.3.

Kaikki jotka käyttävät kyseistä pillerimerkkiä, tulevat käyttämään tai miettivät aloittavansa tulkaa ihmeessä keskustelemaan tänne !

Vierailija
La 13:10

Moido. Ois haussa pääkaupunkiseudulta mukavia tuttavuuksia. Aina hauskempaa olis jos olisit sinkku vaikka about 26-37-vuotias koska sinkuilla on aina hauskempaa ja tietenkin enemmän aikaa nähdä ystäviä :-)

Vierailija
Pe 23:07

Mulle määrättiin siis tuo zidoval kuuri. Ohjeessa sanotaan että geeliä tulee annostella asettimeen 5g, mutta asettimessa ei ole mitään merkkiä, missä kohti se 5grammaa on.. voikoha se siis olla koko asettimellinen se viisi grammaa? Kokemuksia kellään tästä? 😂

Vierailija
17.8.2011

Onko kellään kokemuksia Friends with benefits-suhteesta? Mies puolinen tuttavani ehdotti minulle fwb-suhdetta. Viihdyn miehen kanssa hyvin, juttuluistaa, huumorintaju sama, mies huolehtii minusta ja on koko tuttavuuden aikamme huolehtinut.

Vierailija
27.3.

Heippa, oon varaamassa kampaajaa pitkille hiuksille leikkaus ja väri olis suunnitteilla laittaa. Jos jollain on vinkata jotain hyvää kampaajaa niin auttais paljon. Asun siis Tampereella ja aattelin et varaisin sen sovelluksen Timman kautta, kun siellä on ilmeisesti paljon alemmat hinnat.

Vierailija
Pe 21:27

Selailin eilen eri sivustoja, missä listattiin aikakauslehtien lehtitarjouksia ja tilaajalahjoja, mutta nyt en löydä sitä nyt enää mistään.. Laittakaa jotain sivustoja, jos sattuisi löytymään..

Pe 20:59

Oon muuttamassa 700km päästä sinnepäin, muttta.... En ole ikinä edes käyny tampereella :D kertokaa minne ei kannatte muuttaa ja minne kannattis! Toi tieto auttas mua tosi paljon. Haluaisin myös tietää, mitä kautta ootte hommannu itelle asuntoja :) en ole opiskelija, joten ei opiskelija-asuntoja.

Vierailija
Pe 20:44

haluaisin vain olla lyhyt ja muodokas mut oon 177cm ja painan vaan 52kg kukaan mies ei kato mua ikinä silleen et oisin kuuma :( ja tää ahdistaa mua suuresti kertokaa jotain vinkkejä millä pääsen tästä itseinhosta oikee eroon...

Vierailija
12.7.2009

Olisi mukavaa jos suosittelisitte mielestänne hyviä kirjoja ja perustelkaa myös vastauksenne.

Vierailija
To 19:58

Hei! Olen 22-vuotias opiskelija Oulusta, ja vaikka tässä parin vuoden aikana on uusiin kavereihin kerennytkin tutustua, on aina mukava saada uusia lisää! :)

Vierailija
27.3.2011

Eli siinä se kysymys, kuinka te ihan käytännössä hyväilette miestänne ja saatte tämän syttymään? Mistä miehet siis tykkäävät ja mitä ei kannata tehdä? Kosketteletteko miestänne ns. housujen päältä ennenkuin siirrytte sisäpuolelle? Ja ihan käsin tehtäviä asioita nyt näin aluksi..

Vierailija
17.5.

Elikkä olen ollut parisuhteessa nyt 3 vuotta. Saan orgasmin miehen kanssa kun hän nuolee tai hieroo, mutta en ikinä ihan yhdynnässä. Seurustelumme alkaessa en ollut ikinä saanut kenekään kanssa orgasmia, eivätkä ne tietenkään alkaneet myöskään tämän miehen kanssa heti ekasta kerrasta.

Vierailija
Ke 21:20

Hei! Eli ongelmani on nenäkorun.... aina kun pidän siinä ihan perus semmosta tappi nappi asiaa??? Niin on ihan terve ei punoita tai ei vuoda mitään yms. Mutta kun laitan renkaan niin se alkaa punottaan,mätimään,siihen alkaa sattumaan yms. Mikä siinä olisi vikana?

Vierailija
Ke 16:54

Moikka. Olen siis jo päälle 30v ja en nyt aivan täysin kokematon ole, mutta ei nyt voi sanoa, että montaa seksikokemusta olisi kertynyt. Olen aina ollut varsin kömpelö ihmisten kanssa, eräänlainen sosiaalinen erakko. Tuntuu, etten oikein osaa edes puhua naisille mitään.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 497227
  • Viestiketjuja yhteensä 21617
  • Käyttäjiä yhteensä: 6628
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä1010