Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Vierailija
5.3.2006

Heittäkääs kaikkia mahdollisia postimyyntiyrityksiä, joilla joko normaali katalogi tai sekä netissä että katalogi. Kaikki maan ja taivaan väliltä :D

Tässä alkuun..

Vierailija
Eilen 21:31

Hei!

Oletko yrittäjä tai oletko jo päässyt vähän pidempiaikaiseen työpaikkaan, jossa toimintatavat ja työyhteisö alkaa olla jo tutut? Hieno homma! Vastaisitko nopsaan kyselyyni!

Vierailija
Eilen 20:38

Moi: Tuplabonus 20 €!
Etsitkö edullista operaattoria ilman pitkiä sopimusaikoja?
Haaveiletko yhdestä tilistä, jonka alle saisi monta liittymää?

Vierailija
13.3.

Kaikki jotka käyttävät kyseistä pillerimerkkiä, tulevat käyttämään tai miettivät aloittavansa tulkaa ihmeessä keskustelemaan tänne !

Vierailija
27.3.

Heippa, oon varaamassa kampaajaa pitkille hiuksille leikkaus ja väri olis suunnitteilla laittaa. Jos jollain on vinkata jotain hyvää kampaajaa niin auttais paljon. Asun siis Tampereella ja aattelin et varaisin sen sovelluksen Timman kautta, kun siellä on ilmeisesti paljon alemmat hinnat.

Vierailija
Ke 10:26

Eli oon tehny sen päätösen et haluun laitoksee ja nii en haluu tehä sitä nii et oon vaa himas ja mut haetaa täält ku en käy koulus vaa haluisin porukan joittenkaa juoda yms ain ja skippaa koulun ni päästäis ehk samaa laitoksee tai sit ainaki päästäis eroo perheist ku mul ainaki on iha paska ku ne

Vierailija
11.3.2013

Voisitteko antaa jotain hyviä vinkkejä itsetyydytykseen?:) olen alaikäinen ja sinkku, ja haluaisin todella hyviä itsetyydytys neuvoja! 

Minulla ei siis ole mahdollisuutta tilata mitään seksileluja, joten toivoisin että voisitte antaa jotain "luonnollisia" vinkkejä? 

Vierailija
26.8.2016

Oon kusessa... Oon pyörittänyt kahta naista ja alan pian uimaan veloissa, lainaa alkaa olemaan jo toista kymmentä tuhatta enkä tiedä mitä tehdä. on mennyt aivan liian pitkälle tämä soppa. kukaan samassa veneessä? Saispa noi lainat ees hoiettua poies..

Vierailija
21.6.2011

okeiii.. miten ihmiset poistaa alapääkarvansa tai siis oon kuullu et useet normi höylällä sheivaa, mut eikös se oo aika vaivalloista ja eikö karvat kasva heti takasi??

ja miten monet ees ajelee karvoi pois ees vähän??

(:

Vierailija
6.11.2011

Ajattelin perustaa tällaisen topicin kaikille eronneille ja niille jotka ovat eroamassa. Voidaan sitten yhdessä jakaa tuntemuksia ja hakea vertaistukea.

Vierailija
Su 12:04

Olen 4 kymppinen, OK näköinen, treenaava mies.(roteva). Vapaata, normi kokoista ja kivaa tavallista naista ei tahdo löytyä. Olen tosin köyhä, johtuneeko siitä. Naisia kyllä olis, mut kaikilla on jo joku ukko kainalos. Mitä ne naiset, toivoo, haluu. Sen kun tietäisi.

Vierailija
17.6.2012

Jonkin aikaa jatkunut tapailu mielenkiintoisen miehen kanssa johti eilen illalla petipuuhiin. Aikaisemmin en ole ollut ihan varma onko koolla niin paljon väliä, enkä kyllä ole montaa miestä kokeillutkaan, mutta nyt kyllä tiedän mikä on mieltymykseni.

Vierailija
5.7.

Minkä matkatoimiston kautta te ostatte matkanne? Olisin varaamassa ristelyä ja paketti matkaa. Kun liittyy kanta-asiakkaaksi ja käyttää suosittelukoodia 93F6ZR saa 10€ käytettäväksi kaikkiin matkoihin, joten mietin ikaalistenmatkatoimistoa.

Vierailija
6.6.2012

Riittääkö naisille hieman pienemmän kokoinen jos on muuten hyvässä kunnossa oleva ja urheilua harrastava mies.

Milloin penis on liian pieni, onko erektiossa 7,5cm pitkä ja 2cm paksu vielä riittävän kokoinen ?

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 499173
  • Viestiketjuja yhteensä 21954
  • Käyttäjiä yhteensä: 6812
  • Uusin käyttäjä: Wilmalintu