Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Vierailija
28.12.2005
Vive

haaveena on aina ollut saada japanilainen mies...
Ne on jotenkin niiiiiin komeita suurinosa ja vaikuttaa suurinosa aika herrasmiehiltä..
Vierailija
14.5.2009

Olisin siis kiinnostunut mallin hommista (amatööri mallinhommista enemmänkin) mutta onko mahdollista päästä tämmöiseksi ilman että pulittaa itseänsä kipeäksi?

13:39

Olen menossa katsomaan keikkaa, eikä mulla ole hajuakaan mitä laittaa päälle? Onko jossain esim blogissa tai youtubessa inspiraatiolähteitä keikkapukeutumiseen? Mitä EI kannata laittaa päälle?

Vierailija
To 10:11

Moikka! En löytänyt tällaista keskustelua vielä mistään, joten tästä lähtee. Heinäkuussa kutsuu siis Hamina ja RUK 250 kurssijuhla. Onko vielä muita, jotka on kutsun kyseiseen juhlaan saaneet?

Vierailija
29.11.2007

En tiedä onko aihe jo loppuun puitu, mutta tässä se tulee: onko noloa menettää neitsyys vasta 18v? Itsellä kävi nimittäin juuri näin viime viikolla.

Vierailija
30.1.2010

Eli mun pitäis löytää rippimekko itelleni.Oisko vaikka joitain hyviä nettisivustoja mistä vois löytää jotain kivoja mekkoja?? tai jotain kuviakin ois kiva vaikka saada=) En yhtään tiedä mimmosta haen,.Sen kumminki voin sanoa että en halua mitään hirveen pitkää!

Vierailija
La 17:09

Heippa, oon varaamassa kampaajaa pitkille hiuksille leikkaus ja väri olis suunnitteilla laittaa. Jos jollain on vinkata jotain hyvää kampaajaa niin auttais paljon. Asun siis Tampereella ja aattelin et varaisin sen sovelluksen Timman kautta, kun siellä on ilmeisesti paljon alemmat hinnat.

Vierailija
25.2.

Onko täällä kukaan Järvenpäästä tai tästä lähiseudulta? Olis kiva tutustuu uusiin ihmisiin kenen kanssa viettää vapaa-aikaa, kun en täältä oikeestaan ketään tunne. :)

Vierailija
24.6.2012

Auttakaa, miten voisin sheivata alapään aivan posliiniksi, ettei heti seuraavana päivänä sänki ole tyrkyllä? Itse olen aina nyppinyt pinseteillä bikirajat, mutta haluaisin nyt aivan posliiniksi vetäistä ilman punaisia pilkkuja, mutta miten?

Vierailija
17.6.2012

Jonkin aikaa jatkunut tapailu mielenkiintoisen miehen kanssa johti eilen illalla petipuuhiin. Aikaisemmin en ole ollut ihan varma onko koolla niin paljon väliä, enkä kyllä ole montaa miestä kokeillutkaan, mutta nyt kyllä tiedän mikä on mieltymykseni.

Vierailija
18.10.2006

Niin... Mut mun mielestä olennaisin kysymys kuitenkin on, MIKSI palkkaus on niin huono niillä aloilla, joilla perinteisesti on paljon naisia, vaikka työ ei olisikaan sen helpompaa (esim. sairaanhoitajat-insinöörit).

Vierailija
15.1.2006
Jimmy KImmel
Joskus neloselta tuli dokkari asiasta, kun joku tyttö täytätti takapuolensa J-Lo kokoiseksi... Eletään varsin sekopäisessä maailmassa.
Vierailija
13.3.

Kaikki jotka käyttävät kyseistä pillerimerkkiä, tulevat käyttämään tai miettivät aloittavansa tulkaa ihmeessä keskustelemaan tänne !

Vierailija
Pe 13:09

Heippa!
Oletteko käyttäneet timma palvelua?
Timmasta voi siis varata paruutuneita kampaamoaikoja ja myös esim. hieronta aikoja.
Itse olen yllätyin kuinka helppo ja kätevä sovellus timma on. Siellä on myös paljon vapaita aikoja joka on plussaa.

Vierailija
16.5.2009

Toiset pyrkivät selviytymään opiskeluajasta täysin ilman lainarahaa, toiset taas nostavat kaiken kerralla ja käyttävät rahat huvitteluun tai ostavat rahalla suurempia hankintoja kuten vaikkapa uuden tietokoneen. Nostatko tai voisitko kuvitella nostavasi opintolainaa? Miksi/Miksi ei?

Vierailija
12.8.2011

Epäilen tässä vahvasti et olen saanut kondylooman... eli välilihan alueelle tullut valkoisia näppyjä ja vähän emättimen sisä puolellakin.. olin myös tuntevinani 2 näppyä kohdun suulla..

Vierailija
16.4.

Viikko sitten maanantaina meillä kohtas useesti katseet ihastuksen kaa ja hymyiltii toisillemme. Sitten tiistaina aamulla tää kyseinen poika moikkas mua, mutta mä jäädyin aivan totaalisesti, enkä sanonut mitään tai edes hymyillyt hänelle.

Vierailija
1.6.2006

voi olla hlmö kysymys mut tarviisin apuia kosk olen kultani kaa menos lauantaina paikkaa jost on paljon puhuttu enkä haluais olla pois sieltä. nyt mul on kuitenki vähä kuumetta..
kertokaa miten saatte kuumeen laskemaan helposti??
vastailkaa PLEASE(tää on tärkeää)

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 496580
  • Viestiketjuja yhteensä 21496
  • Käyttäjiä yhteensä: 6571
  • Uusin käyttäjä: lindaaaa