Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Vierailija
16.5.2009

Toiset pyrkivät selviytymään opiskeluajasta täysin ilman lainarahaa, toiset taas nostavat kaiken kerralla ja käyttävät rahat huvitteluun tai ostavat rahalla suurempia hankintoja kuten vaikkapa uuden tietokoneen. Nostatko tai voisitko kuvitella nostavasi opintolainaa? Miksi/Miksi ei?

Vierailija
11.3.2013

Voisitteko antaa jotain hyviä vinkkejä itsetyydytykseen?:) olen alaikäinen ja sinkku, ja haluaisin todella hyviä itsetyydytys neuvoja! 

Minulla ei siis ole mahdollisuutta tilata mitään seksileluja, joten toivoisin että voisitte antaa jotain "luonnollisia" vinkkejä? 

Vierailija
26.1.2013

Oon tässä tullu siihe tulokseen, et Tampereelle ois pakko suunnata opiskelujen perässä. Oon kaverilta kuullu, et asuntoo ois vaikee saada ja mä ku en haluu missään solussa asua :s Oon kans kuullu et ihmiset on mukavia ja avoimia ja bussi ja juna-asemat on ihan siinä keskustassa?

Vierailija
Eilen 11:59

Aina sen jälkeen ku oon viettäny iltaa säätöni kanssa, muo alkaa särkee päätä heti kun pääsen kotiin.. muuten ei melkeinpä ikinä särje mutta joka kerta kun olen kyseisen henkilön kanssa, saan semmosen hedarin että huhhu.... tapahtuuko joillain muilla näin???

Vierailija
29.1.2007

Vielä vähän aikaa sitte tuli Seiska, Cosmo ja Trendi, nyt enää vain jälkimmäinen. Seiskaa haluisin tilata vieläki mutta ku hyvä ku kerkesin selaamaan edellisen lehden ku uutta jo pukkas, ni päätin, et parempi pitää taukoo.

Vierailija
5.9.2009

Olen tässä kesän aloitellut uutta suhdetta ja seurusteluksi se on muuttunut. Olen vielä nyt 23-vuotiaanakin neitsyt ja koska ystävien kanssa ei oikein näin intiimeistä asioista tule puhuttua niin ajattelin että tänne uskallan tulla kyselemään asioita ja lukemaan toisten näkökulmia.

Vierailija
14.8.2005

On se ihanaa antaa suulla nautintoa miehelle ja nähdä kun hän on onnensa kukkuloilla. Otan suihin nykyiseltä kihlatultani noin 5 kertaa viikossa, joskus mieheni alotteesta ja joskus omasta halusta. Entä muut cosmotytöt? Kuinka usein otatte suihin ja nautitteko siitä itsekin?

Vierailija
17.6.2012

Jonkin aikaa jatkunut tapailu mielenkiintoisen miehen kanssa johti eilen illalla petipuuhiin. Aikaisemmin en ole ollut ihan varma onko koolla niin paljon väliä, enkä kyllä ole montaa miestä kokeillutkaan, mutta nyt kyllä tiedän mikä on mieltymykseni.

Vierailija
26.8.2016

Oon kusessa... Oon pyörittänyt kahta naista ja alan pian uimaan veloissa, lainaa alkaa olemaan jo toista kymmentä tuhatta enkä tiedä mitä tehdä. on mennyt aivan liian pitkälle tämä soppa. kukaan samassa veneessä? Saispa noi lainat ees hoiettua poies..

Vierailija
22.6.2006

Ehkä hieman tyhmä kysymys mutta parempaakaan en keksinyt. Elikkä olen 17 vuotias miehenalku ja aiheena ois mun penis. Se on n.15cm pitkä kovana ja ympärys mitta on n.11 cm. Eli aika normaali vai ? Oon kuitenki runkannut aika pitkään siis joku 5 vuotta mutta aina esinahka päällä ?

Vierailija
Pe 10:18

tuli tilattua 28 päivän "ruokasatsi". ei muuta kuin nauttiomaan ja treenaamaan. Ainakin treeniohjeet näyttää helpoilta ja toteutus kelpoisilta, näin laiskan pullukankin silmin.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 496042
  • Viestiketjuja yhteensä 21395
  • Käyttäjiä yhteensä: 6528
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä939