Kuukautiset kestäneet jo 3 viikkoa

Menkkahirmu

Hei!

Nyt tarvitsen pikaisesti vertaistukea. Kuten jo otsikosta luitte, omat kuukautiseni ovat kestäneet kolmisen viikkoa. Vuoto on viikko viikolta vähentynyt, mutta alkaa hajottamaan jo pääkoppaa tamppoonien ja kuukautissiteiden kanssa pelaaminen. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun kuukautiseni kestävät näin jumalattoman pitkään.

Olen syönyt keltarauhashormonia ehkäisyyn ja koviin kuukautiskipuihin nyt kuuden vuoden ajan. Toimivat minulla siis hyvin. Keltarauhashormonia kuuluu syödä päivittäin, eli tyypillistä e-pillereiden kuukautisten siirtoa ei ole mahdollista tehdä.

Kuukautiseni ovat epäsäännölliset ja kerrankin olivat kadoksissa 9kk, ja en ollut raskaana jos sitä heti arvailitte.

Onko kenelläkään samanlaista vaivaa? Mistä olette saaneet avun? Lääkäriltä en usko saavani mitään apua, koska he passittaisivat pillereiden vaihtoon ja se ei kohdallani ole mahdollista aurallisen migreenin ja veritulppariskin vuoksi.

Kommentit (2)

Vierailija

Jos menkat on epäsäännölliset, niin ehkä sulla on kuitenki kahdet putkeen. Mulla oli nuorempana kans tuntemattomasta syystä yli parin viikon menkat kerran. Onko sun menkat muuten kestäny tosi pitkään aikasemmin? Mul oli siihen aikaan aina yli viikon kestävät. Kannattas ehkä kokeilla vaihtaa johonki muuhun ehkäisymenetelmään. Kierukka vois olla fiksu sun tapaukses, jos et hormoneja haluu.

Pampulassss

Mulla oli joskus sama, lopulta menkat vuoti nii runsaina ja kipeinä et tuli reissu ensiapuun missä kipulääkettä, ja heti aamusta gynelle. Kyseessä oli joku hormonitoiminnanhäiriö, johon lääkäri määräsi lääkkeitä, ilman niitä vuoto ois vaan "alkanut uudestaan" jatkuvasti.... en oo ikinä ollu nii onnelline ku sillo ku sen sai loppumaan. Suosittelen siis ehdottomasti lääkärireissua. Minullakin on epäsäännölliset kuukautiset.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat