Natsismi on epätieteellistä ja järjetöntä

Vierailija

Sen lisäksi että kansallissosialismi eli natsismi oli totalitaarinen järjestelmä se oli pullollaan uskonnollisuutta ja näennäistiedettä. Uskovaiset sanovat usein että natsismi osoitti materialistisen ja tieteellisen maailmankuvan tuhoisuuden mutta natsismi on kaukana materialistisesta ja tieteellisestä ideologiasta. Uusnatsit usein ajattelevat myös natsismia tieteelliseksi ideologiaksi kuten uskovaisetkin ajattelevat. Natsismia sanotaan usein äärioikeistolaiseksi politiikaksi mutta se oikeasti sijoittuu vasemmisto-oikeisto-akselilla vasemmalle. Hitler oli itse sitä mieltä että kansallissosialismi sisältää oikeistolaista perinnettä ja vasemmistolaista sosialismia.

"National Socialism takes for itself the pure idea from each of these two camps. From the camp of bourgeois tradition, it takes national resolve, and from the materialism of the Marxist dogma living, creative Socialism." Adolf Hitler 1934

Kansallissosialismi on arvokonservatiivista vasemmistolaisuutta. Perussuomalaisetkin sijoittuu vasemmisto-oikeisto-akselilla enemmän vasemmalle päin, vaikka sekin edustaa nationalistista ja arvokonservatiivista politiikkaa natsismin tavoin.

http://www.talouselama.fi/uutiset/perussuomalaiset-olemme-vasemmistopuol...

Kansallissosialismin kaltainen totalitaarinen vasemmistolaisuus on vielä huomattavasti Perussuomalaisuutta vasemmistolaisempaa koska kansallissosialismissa valtion valta ulottuu kaikkialle.

Natsismin kaltaisen arvokonservatiivisen vasemmistolaisuuden vastakohta on arvoliberaali oikeistolaisuus. Esimerkiksi Kokoomus ja RKP edustavat tällaista politiikkaa.

Uskonnollinen huuhaa oli vahvaa natsi-Saksassa. Niin kristinusko kuin muutkin uskonnot olivat paljon esillä ja vain pieni vähemmistö natseista oli ateisteja. Itse asiassa ateisti-järjestöt olivat kiellettyjä natsi-Saksassa. Taisteluni-kirjassa Hitler kirjoittaa myös jumalasta. Kaikenlainen propaganda oli vahvaa natsi-Saksassa kuten myös Neuvostoliitossa. Kansallissosialistinen rotuoppi on näennäistiedettä ja huuhaata aivan kuten lysenkolaisuus-oppi oli Neuvostoliitossa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansallissosialistinen_rotuoppi

https://fi.wikipedia.org/wiki/Lysenkolaisuus

Oikea tiede ei tue rasismia. Esimerkiksi kuuluisa ateisti ja evoluutiobiologi Richard Dawkins sanoi suoraan että kansallissosialismin rotuoppi on epätieteellinen. Hän on myös yleensä sitä mieltä että ei ole olemassa ylempiä tai alempia elämänmuotoja koska kaikki olennot ovat evoluutiossa kehittyneet sopiviksi omiin elinolosuhteisiinsa. Jos vaikka valkoisia verrataan mustiin niin keskimäärin valkoiset ovat älykkäämpiä mutta mustat taas ovat vaikkapa pikajuoksijoina geneettisesti lahjakkaampia. Kyse on siitä mitä ominaisuuksia olennot ovat tarvinneet evoluutiohistoriansa aikana. Ei evoluutiobiologiassa ole olemassa mitään sellaista olentoa joka on kaikessa muita parempi. Sen väittäminen että jokin olento on kehittynyt yksiselitteisesti muita paremmaksi tarkoittaa vain ettei ymmärrä mitään evoluutioteoriasta. Epätieteellisen rotuopin lisäksi natsismi vastusti esimerkiksi homoseksuaalisuutta haitallisena ja epäluonnollisena asiana vaikka nykytieteen mukaan homoseksuaalisuus kehittyi koska siitä oli evolutionaarista hyötyä.

http://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/homoseksuaalisuuden_synty...

Uusnatsismiin kuuluu myös käytännössä aina holokaustin kieltäminen vaikka uusnatsit itse haluaisivat hävittää kaikki vihaamansa ihmisryhmät. Niin myös natsi-Saksassa kansallissosialistit halusivat ja sitä he aktiivisesti tekivätkin. Sama tapahtuisi nykyäänkin jos uusnatsit saisivat vallan. Holokaustista todistavat natsi-Saksan omat kirjalliset ja kuvalliset arkistot, miehityksen alla olleiden valtioiden tilastollinen kirjanpito, keskitysleirejä vapauttaneiden sotilaiden ja hengissä selviytyneiden silminnäkijälausunnot jne. Holokausti on tosiasia kuten evoluutio tai ilmastonmuutos joita myös uusnatsien kaltaiset uskonnolliset tai poliittiset denialistihörhöt vastustavat. Holokaustin kieltäjä ei voi uskoa edes omia silmiään.

http://activehistory.ca/2010/10/a-forgotten-story-the-race-against-time-...

Tieteellisenä ja kaikkea huuhaata vastustavana järjestönä tunnettu Skepsis ry muuten myönsi vuoden 2011 Huuhaa-palkinnon uusnatsien Magneettimedia-lehden kustantamisesta.

"Ensimmäistä kertaa Suomessa on ilmaisjakelussa oleva mainoslehti valjastettu näin vahvasti uskomuslääkinnän, salaliittojen sekä virheellisen ja näennäistieteellisen tiedon levittämiseen."

http://www.skepsis.fi/toiminta/huuhaajasokratespalkinnot/huuhaapalkinnot...

Uusnatsit silti pitävät Magneettimediaa luotettavana lähteenä ja uskovat todeksi kaiken huuhaan mitä siellä lukee.

Natsi eli kansallissosialisti on lyhyesti sanottuna arvokonservatiivinen vasemmistolainen näennäistieteilijä ja salaliittoteoreetikko.

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat