Hyvä hammaslääkäri Tampereelta?

Vierailija

Olen nyt vuodenvaihteessa muuttamassa Treelle ja pitäis heti tammikuusta löytää joku hyvä hammaslääkäri.

- Yksityinen, joka tekee myös iltaisin.
- Maksaa saa, mut kunhan ei mitään järrrrkyttäviä hintoja ole.. :D
- Ja mielellään naishenkilö, tunnen oloni jotenkin rennommaksi silloin. :D
- JA olen "lievästi".... hammaslääkärikammoinen, joten semmonen rauhoittava henkilö olis kiva.

Eihän ole kovat vaatimukset. :D

Katselin tuosta netistä ja muutaman löysin. Hallituskadun Hammaspiste, Tampereen Hammaslääkäriasema Oy ja Pellavanhammas. Vaikuttivat ihan hyviltä. Onko kellään kokemuksia näistä, millaisia? Muitakin ehdotuksia otetaan vastaan. :)

Kommentit (12)

Vierailija

Hei, olin vuosi sitten samassa tilanteessa, uusi paikkakunta ja piti löytää hyvä hammaslääkäri. Kavereitten suosituksesta menin Tammerkosken Hammasklinikalle, olen ollut hoitoon erittäin tyytyväinen ja laskutus vallan maltillinen. Suosittelen, sijaitsee Hämeenkatu 15 Sokoksen viereinen talo, 5. kerros.

Vierailija

Mainitsemasi Pellavanhammas oli mahtava paikka. Itse menin tuonne hammaslääkäripelkoisena ja siitä myös kerroin soittaessani. Sain lääkärikseni Annu Forsellin, josta en voi antaa kuin pelkkää positiivista palautetta. Hän selosti rauhallisesti kaikki työvaiheet, puudutuksen vaikutusta odoteltiin tarpeeksi ja hän kehoitti aina nostamaan sormen ylös jos sattuu (kerran tuli pieni vihlasu, jonka jälkeen sainkin uuden puudutuspiikin) - itselleni uusi kokemus, koska taustalla oli kunnallinen hammaslääkäri 7 vuotta sitten, joka ei puuduttanut edes toiveesta... Kuusi kertaa kävin tuolla paikkauttamassa reiät (yksi hammas oli ehtinyt jo lohjeta ison reiän takia) ja viimeisellä kerralla hammaskivenpuhdistus. Koko homma maksoi n. 500 euroa, laskulla sai maksaa ja maksupäivässä sai joustaa. Todella tyytyväinen olin ja voin suositella! Muista myös kertoa hammaslääkäripelosta, silloin siihen osataan kiinnittää huomiota.

Vierailija

Kiitos! Katoinki jo nettisivuilta ja tosi kivalta vaikuttaa, hyvä kun tekeevät ilta-aikojakin. Taidampa soittaa sinne heti alkuviikosta ja kysäistä. Toivottavasti saisin ajan pian, koska ihan juuri äsken huomasin että hampaastani on lohjennut pala... (siinä siis hoito kesken ja ainoastaan tilapäinen paikka ison reiän päällä...)!

Vierailija

Itse kävin myös Tammerkosken hammasklinikalla paikkauttamassa reiän (taitaa nykyisin olla osa Dextraa?). Oli erittäin osaavaa porukkaa ja ovat erikoisteuneet esteettiseen hampaidenhoitoon, joten päädyin teettämään siellä myös hampaidenvalkaisun. Kohtuullinen hinta ja superhyvä lopputulos!! Suosittelen!

Vierailija

Yksi hyvä kokemus Satu Hannuksela Torin Hampaasta. Puudutti tosi varovasti niin ettei tuntunut mitään. Hammaslääkäri kertoi koko ajan, mitä tehdään ja sanoi, että jos vähänkin sattuu voi heti sanoa ja jos ei pysty sanomaan, kun imurit ovat suussa voi nostaa oikeaa kättä niin pysähdytään ja hän lisää puudutetta. Ei kyllä sattunut

tyhmä

Itsellä vähän huonompia kokemuksia pellavanhampaasta. Kyseessä oli kyllä eri lääkäri, mutta kahden reiän paikkaus maksoi 1653 euroa...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat