Hieman vanhempia Cosmon lukijoita ystävää vailla? (Pk-seutu)

Vierailija

Moi

Sattuisko täällä olemaan hieman vanhempia seuraa kaipaavia naisia, joita elämänmuutokset, erot tms. heittelee? Itse olen 30v. ja juuri eronnut, joten kaipaisin uutta ajateltavaa ja seuraa kaupungille, baareihin ja lenkkipoluille.

Kommentit (10)

Vierailija

Moikka!

Mä olen 29-vuotias Helsingissä asuva nainen, tykkään käydä baarissa ja tutustun mielelläni uusiin ihmisiin. Minusta saa hauskaa seuraa erilaisiin menoihin ja luotettavan ystävän jonka kanssa voi keskustella syvällisemmistäkin asioista.

Vierailija

Moi,

täällä olisi 29-vuotias nainen Vantaalta. Itseäni ei tällä hetkellä varsinaisesti elämänmuutokset heittele, mutta uusia ystäviä olisin vailla.

annieh82(at)luukku.com

Vierailija

Hei

Löytyihän tännekin vastaajia. :) Mietin, että tällä palstalla ois vaan nuorempia kirjoittelijoita. Ei siis mitään ole parikymppisiä vastaan, mut ehkä sitä viihtyy vähän erilaisissa paikoissa kuin nuoremmat jne.. Oiskos sulla sähköpostia, mihin vois kirjoitella?

T. Viestin aloittanut

Vierailija

Moi

Kerkesin jo kirjoittaa tuonne isompaankin kaverien etsintä ketjuun.

Täällä kans vois olla kavereille tarvetta. Muutin vasta Espooseen ja oon tosiaan tätä ns. vanhempaa porukkaa. Eli täytän 29 ihan just. Ittekseni olen viimeisen kuukauden ollut, mitä nyt kissan kanssa istunut kotona katsomassa telkkaria/leffoja päivät pitkät. Eli en siis tunne täältä pääkaupunkiseudulta ketään ja ois kiva saada edes jonkunlaisia kavereita itselle.

Mulle voi laittaa yv:tä niin kerron kyllä enemmän itsestäni ja esim. s-postin. En täällä viitsi yleisesti sitä jaella.

Vierailija

Heips!

En tiedä että vastaanko ikäkriteereihisi kun olen 26-vuotias mimmi, mutta ajattelin laittaa silti viestiä tänne!
Olis huippua saada uusia tuttavuuksia ja kokemuksia elämään. Ihminen on loppujen lopuksi erittäin sosiaalinen.
" You live only once" vai miten se nyt meni.

Mulle saa laittaa postia: amruppa@gmail.com

Vierailija

moi

oon 37-vuotias nainen täältä vantaalta länsimäestä,mellunmäen metron vierestä.mulla ei juuri ystäviä oo,paljon yksin joten ystävä olisi tervetullut.oon työtön täl hetkellä.kaikkeen mukavaan touhuun ystävää kaipaan.mulla kaksi teiniä ja koira.oon eronnut ja muutenkin elämä vähän vaikeassa tilanteessa.huumorintajua ja iloisuutta on kuitenkin.vastaile jos kiinnostaa.kpuint@hotmail.com

terv.kati

Vierailija

Olihan täällä muitakin vanhuksia :) Täällä 33 vee joulukuusta lähtien Vantaalla asustellut nainen, jolle shoppailu-, kahvittelu- ja lenkkeilyseura olisi enemmän kuin tervetullutta. Baareissakin tykkään silloin tällöin käydä. Miehen ja työn perässä muutin tänne, ja ystävät jäi edelliselle kotipaikkakunnalle. Laitelkaahan meiliä lfc-78(at)hotmail.com :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat