Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Vierailija
11.3.2013

Voisitteko antaa jotain hyviä vinkkejä itsetyydytykseen?:) olen alaikäinen ja sinkku, ja haluaisin todella hyviä itsetyydytys neuvoja! 

Minulla ei siis ole mahdollisuutta tilata mitään seksileluja, joten toivoisin että voisitte antaa jotain "luonnollisia" vinkkejä? 

Vierailija
Eilen 17:35

Minulla on isot sisemmät häpyhuulet. Asia vaivaa minua todella paljon, koska mielestäni ne ovat rumat ja pelkään, että poikaystäväni pitää niitä epänormaaleina. Sisemmät häpyhuuleni roikkuvat siis inhottavasti ja ovat lisäksi ryppyiset... jotkin elefantin korvat tulee mieleen suoraan sanottuna.

Vierailija
Ti 23:02

Hi,

Mä olen 13 vuotias poika ja mun onglema on se että esinahka ei mene terskan yli.
Se on mennyt kerran sen yli mutta sen jälkeen se ei ole menny yli.

Vierailija
7.2.2006

Moikka. meijan erosta on vasta joku kuukausi, mut ma en vaan halua olla ilman mun entista. ja siks ma mietiinki et onko teil jtn vinkkei tai jotain et kuinka saisin sen takasi? :o ku se on kuitenki niiin tarkee mulle ja rakastan sita niin paljo et en osaa millaan paastaa siita irti?

Vierailija
Eilen 16:27

Pidan siita et mun ala paahan kosketaan ja saan koskea miehen

Vierailija
26.5.2013

Moniko täällä on mukana mielipidepaneeleissa? Ideanahan näissä on, että rekisteröidyt paneeliin, jonka jälkeen saat sitten kyselykutsut sähköpostiisi. Jokaisesta täytetystä kyselystä saat joko pisteitä tai euroja. Pisteet voi muuttaa lahjakorteiksi ja eurot saat Paypaliin.

Vierailija
18.8.2016

Onko kukaan kokeillut tuota Perle Bleue -tuotetta jonka pitäisi hävittää rypyt ym. ja tehdä 15 vuotta nuoremmaksi? Vaikuttaa epäilyttävältä ja kun hinta on 109 euroa ei uskalla kokeilla noin vain.

Vierailija
24.2.2011

Haluaisin kuulla biseksuaalien tarinoita. Että milloin tajusitte pitävänne naisistakin ja oliko se teille itsestäänselvää aina, vai varmistuiko asia vasta oltuanne naisen kanssa?

Vierailija
Ti 10:24

Monilta sivuilta oon kysellyt, niin miksei täältäkin.. :D Oon siis 25-vuotias tällä hetkellä työttömänä oleva nainen ja päivät ovat tosiaankin usein aika tylsiä.

Vierailija
13.3.

Kaikki jotka käyttävät kyseistä pillerimerkkiä, tulevat käyttämään tai miettivät aloittavansa tulkaa ihmeessä keskustelemaan tänne !

Vierailija
Ma 22:13

Olen ollut miesystäväni kanssa yhdessä nyt pari vuotta. Suhteemme on ollut täynnä ylä ja alamäkiä, mutta niistä on jotenkuten selvitty.

Vierailija
20.4.

Moikka! En löytänyt tällaista keskustelua vielä mistään, joten tästä lähtee. Heinäkuussa kutsuu siis Hamina ja RUK 250 kurssijuhla. Onko vielä muita, jotka on kutsun kyseiseen juhlaan saaneet?

Vierailija
4.9.2012

Mites on tytöt, kuinka suuria on teidän poikaystävienne penikset? ja tuottavatko ne seksin aikana teille mielihyvää? Itsestäni tuntuu välillä kun harrastamme poikaystävämme kanssa seksiä, että en edes tunne häntä sisälläni.

Vierailija
28.12.2005
Vive

haaveena on aina ollut saada japanilainen mies...
Ne on jotenkin niiiiiin komeita suurinosa ja vaikuttaa suurinosa aika herrasmiehiltä..

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 496650
  • Viestiketjuja yhteensä 21511
  • Käyttäjiä yhteensä: 6578
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä973