Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Suosituimmat
Vierailija
27.3.

Heippa, oon varaamassa kampaajaa pitkille hiuksille leikkaus ja väri olis suunnitteilla laittaa. Jos jollain on vinkata jotain hyvää kampaajaa niin auttais paljon. Asun siis Tampereella ja aattelin et varaisin sen sovelluksen Timman kautta, kun siellä on ilmeisesti paljon alemmat hinnat.

Vierailija
15:28

Eli oon tälläne 02 ikäne tyttö en siis juo ja polta kokoajan mut silti haluisin seuraa sinne juomaa "muumilimuu" jos tajuutte ni mut eka haluun tutustuu paremmi ja iha vitu turha tulla valittaa mulle mtn joidenki aikuisten ku en lue niit vaa ainoastaa ne toiset ja vastatkaa kaikki 13-16 v tytöt j

Vierailija
30.12.2010

Elikkäs ongelma on että mulla on tullut monta viikkoa jo nestemäistä valkoista vuotoa, joka haisee aika pistävälle.

Vierailija
08:46

Hei! Koodilla SQOEFF saat 10 € alennusta, kun ostat kauneushoidon Timma-sovelluksen kautta.

Vierailija
8.5.2011

En tiedä meniko nyt ihan oikealle "osastolle", että kuuluuko tämä nyt "muotiin tai kauneuteen".. Mutta laitoinpa nyt tänne! :D

Vierailija
Ma 15:28

Opiskelen seksuaaliterapeutiksi ja lopputyönäni tarkastelen seksuaalisuuteen liittyviä asioita, jotka aiheuttavat häpeän tuntemuksia naisille. Tutkimukseni pohjautuu naisten omiin kirjoituksiin ja kokemuksiin.

Kysely
Vierailija
29.6.

Monesti näkee netin anonyymipalstoilla, kuinka miehet valittelevat elimen pienuutta ja siitä johtuvaa huonoa seurustelumenestystä. Tuntuu siltä, että jotkut ihmiset näkevät suhteen liikaakin seksin kautta. Totta kai se on hieno juttu, jos seksi on todella hyvää suhteessa.

Vierailija
La 13:24

itellä on suuret sisemmät häpyhuulet ja haluaisin tietää että haittaako se miehiä. mulla ne on noin 2cm ulkona ja venytettyinä 4-5cm. ja olen kaiken lisäksi suht nuori ja neitsyt ja seksi kiinnostaa paljon mutta häppärit häiritsee.

Vierailija
8.4.2012

Onko täällä paljon jotka ette oo vielä harrastanu seksiä ? Te jotka ootte, minkä ikäsinä ja kannattaako ekaa kertaa jännittää? Mimmonen kokemus se oli ja miten siihen päädyitte (esim jos yhen illan jutuista...) Kiitos!

Kysely
Vierailija
19.7.

Löytyykö täältä muita maalla asuvia nuoria? Olis tosi kiva kuulla et millasta teijän elämä on. :) Vaikka ihan et millanen talo teillä on, miten kaukana kaupungista, onks sisaruksii, onks eläimii, missä lähin kauppa jne. Ja ihan niiku vaik just et mitä perus päivään kuuluu.

Vierailija
5.1.

Tarvitsisin apua, olen 15v tyttö ja mietin että voinko harrastaa seksiä vaikka kuukautiseni eivät ole vielä alkaneet?

Vierailija
3.8.

Eli siis minä asun Orivedellä ja hän Tampereella ja en tiedä tykkäämään hän oikeasti minusta:/ hän lähettelee minulle dp ja pyytää nudeja, mutta eilen kerroin mun tunteista sille suoraan ja se oli silleen joo sama en jaksa vaa kirjottaa kun oon nii väsynyt yms...

Vierailija
7.2.2006

Moikka. meijan erosta on vasta joku kuukausi, mut ma en vaan halua olla ilman mun entista. ja siks ma mietiinki et onko teil jtn vinkkei tai jotain et kuinka saisin sen takasi? :o ku se on kuitenki niiin tarkee mulle ja rakastan sita niin paljo et en osaa millaan paastaa siita irti?

Vierailija
5.7.

Minkä matkatoimiston kautta te ostatte matkanne? Olisin varaamassa ristelyä ja paketti matkaa. Kun liittyy kanta-asiakkaaksi ja käyttää suosittelukoodia 93F6ZR saa 10€ käytettäväksi kaikkiin matkoihin, joten mietin ikaalistenmatkatoimistoa.

Vierailija
26.5.

Selailin eilen eri sivustoja, missä listattiin aikakauslehtien lehtitarjouksia ja tilaajalahjoja, mutta nyt en löydä sitä nyt enää mistään.. Laittakaa jotain sivustoja, jos sattuisi löytymään..

Vierailija
14.8.

Olen ihastunut mieheen,joka on "out of my league".Olimme muutaman viikon samassa työpaikassa töissä. Kun juttelimme,hän hymyili paljon puhuessaan,katsoi silmiin ja tuntui kuin olisimme olleet paremmissa väleissä kuin muut työkaverit hänen kanssaan.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 498688
  • Viestiketjuja yhteensä 21876
  • Käyttäjiä yhteensä: 6763
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä1099