Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Vierailija
To 10:11

Moikka! En löytänyt tällaista keskustelua vielä mistään, joten tästä lähtee. Heinäkuussa kutsuu siis Hamina ja RUK 250 kurssijuhla. Onko vielä muita, jotka on kutsun kyseiseen juhlaan saaneet?

Vierailija
29.11.2007

En tiedä onko aihe jo loppuun puitu, mutta tässä se tulee: onko noloa menettää neitsyys vasta 18v? Itsellä kävi nimittäin juuri näin viime viikolla.

Vierailija
30.1.2010

Eli mun pitäis löytää rippimekko itelleni.Oisko vaikka joitain hyviä nettisivustoja mistä vois löytää jotain kivoja mekkoja?? tai jotain kuviakin ois kiva vaikka saada=) En yhtään tiedä mimmosta haen,.Sen kumminki voin sanoa että en halua mitään hirveen pitkää!

Vierailija
La 17:09

Heippa, oon varaamassa kampaajaa pitkille hiuksille leikkaus ja väri olis suunnitteilla laittaa. Jos jollain on vinkata jotain hyvää kampaajaa niin auttais paljon. Asun siis Tampereella ja aattelin et varaisin sen sovelluksen Timman kautta, kun siellä on ilmeisesti paljon alemmat hinnat.

Vierailija
25.2.

Onko täällä kukaan Järvenpäästä tai tästä lähiseudulta? Olis kiva tutustuu uusiin ihmisiin kenen kanssa viettää vapaa-aikaa, kun en täältä oikeestaan ketään tunne. :)

Vierailija
24.6.2012

Auttakaa, miten voisin sheivata alapään aivan posliiniksi, ettei heti seuraavana päivänä sänki ole tyrkyllä? Itse olen aina nyppinyt pinseteillä bikirajat, mutta haluaisin nyt aivan posliiniksi vetäistä ilman punaisia pilkkuja, mutta miten?

Vierailija
17.6.2012

Jonkin aikaa jatkunut tapailu mielenkiintoisen miehen kanssa johti eilen illalla petipuuhiin. Aikaisemmin en ole ollut ihan varma onko koolla niin paljon väliä, enkä kyllä ole montaa miestä kokeillutkaan, mutta nyt kyllä tiedän mikä on mieltymykseni.

Vierailija
18.10.2006

Niin... Mut mun mielestä olennaisin kysymys kuitenkin on, MIKSI palkkaus on niin huono niillä aloilla, joilla perinteisesti on paljon naisia, vaikka työ ei olisikaan sen helpompaa (esim. sairaanhoitajat-insinöörit).

Vierailija
15.1.2006
Jimmy KImmel
Joskus neloselta tuli dokkari asiasta, kun joku tyttö täytätti takapuolensa J-Lo kokoiseksi... Eletään varsin sekopäisessä maailmassa.
Vierailija
13.3.

Kaikki jotka käyttävät kyseistä pillerimerkkiä, tulevat käyttämään tai miettivät aloittavansa tulkaa ihmeessä keskustelemaan tänne !

Vierailija
Pe 13:09

Heippa!
Oletteko käyttäneet timma palvelua?
Timmasta voi siis varata paruutuneita kampaamoaikoja ja myös esim. hieronta aikoja.
Itse olen yllätyin kuinka helppo ja kätevä sovellus timma on. Siellä on myös paljon vapaita aikoja joka on plussaa.

Vierailija
16.5.2009

Toiset pyrkivät selviytymään opiskeluajasta täysin ilman lainarahaa, toiset taas nostavat kaiken kerralla ja käyttävät rahat huvitteluun tai ostavat rahalla suurempia hankintoja kuten vaikkapa uuden tietokoneen. Nostatko tai voisitko kuvitella nostavasi opintolainaa? Miksi/Miksi ei?

Vierailija
12.8.2011

Epäilen tässä vahvasti et olen saanut kondylooman... eli välilihan alueelle tullut valkoisia näppyjä ja vähän emättimen sisä puolellakin.. olin myös tuntevinani 2 näppyä kohdun suulla..

Vierailija
16.4.

Viikko sitten maanantaina meillä kohtas useesti katseet ihastuksen kaa ja hymyiltii toisillemme. Sitten tiistaina aamulla tää kyseinen poika moikkas mua, mutta mä jäädyin aivan totaalisesti, enkä sanonut mitään tai edes hymyillyt hänelle.

Vierailija
1.6.2006

voi olla hlmö kysymys mut tarviisin apuia kosk olen kultani kaa menos lauantaina paikkaa jost on paljon puhuttu enkä haluais olla pois sieltä. nyt mul on kuitenki vähä kuumetta..
kertokaa miten saatte kuumeen laskemaan helposti??
vastailkaa PLEASE(tää on tärkeää)

Vierailija
Ma 23:50

En edes tiedä miksi kirjoitan tästä tänne, ehkä siksi että tällä hetkellä ei ole ketään kenen kanssa puhua asiasta. Ja pakko ( kirjaimellisesti ) oksentaa, nää fiilikset johonkin. En kaipaa moraalisaarnoja, tässä on tullut ruoskittua itseään ihan riittämiin.

Vierailija
22.6.2006

Ehkä hieman tyhmä kysymys mutta parempaakaan en keksinyt. Elikkä olen 17 vuotias miehenalku ja aiheena ois mun penis. Se on n.15cm pitkä kovana ja ympärys mitta on n.11 cm. Eli aika normaali vai ? Oon kuitenki runkannut aika pitkään siis joku 5 vuotta mutta aina esinahka päällä ?

Vierailija
Ma 20:22

Täällä olisi 27v jyväskyläläisnainen joka kaipailisi täältä uusia tuttavuuksia erilaiseen ajanviettoon :) Moni kaveri on muuttanut pois ja mies on paljon viikonloppuisinkin töissä, joten olisi kiva löytää seuraa ihan vaikka kahvitteluun, viihteelle ja mitä nyt mieleen tulee.

Vierailija
Ma 19:50

Olen 30v mies ja ajatellut tarjoutua vapaa ehtoiseksi siittäjäksi.olen käynyt luvuttamassa spermaani myös sperma pankkiin ja on todettu hyvän laatuiseksi.joten olen valmis auttamaan ihmisiä jolla vaikea tulla raskaaksi ja jolla ei varaa hedelmöitys hoitoihin.ota yhteyttä spostiini

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 496567
  • Viestiketjuja yhteensä 21491
  • Käyttäjiä yhteensä: 6570
  • Uusin käyttäjä: Sarah