Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Vierailija
29.1.2007

Vielä vähän aikaa sitte tuli Seiska, Cosmo ja Trendi, nyt enää vain jälkimmäinen. Seiskaa haluisin tilata vieläki mutta ku hyvä ku kerkesin selaamaan edellisen lehden ku uutta jo pukkas, ni päätin, et parempi pitää taukoo.

Vierailija
11.3.2013

Voisitteko antaa jotain hyviä vinkkejä itsetyydytykseen?:) olen alaikäinen ja sinkku, ja haluaisin todella hyviä itsetyydytys neuvoja! 

Minulla ei siis ole mahdollisuutta tilata mitään seksileluja, joten toivoisin että voisitte antaa jotain "luonnollisia" vinkkejä? 

Vierailija
5.9.2009

Olen tässä kesän aloitellut uutta suhdetta ja seurusteluksi se on muuttunut. Olen vielä nyt 23-vuotiaanakin neitsyt ja koska ystävien kanssa ei oikein näin intiimeistä asioista tule puhuttua niin ajattelin että tänne uskallan tulla kyselemään asioita ja lukemaan toisten näkökulmia.

Vierailija
14.8.2005

On se ihanaa antaa suulla nautintoa miehelle ja nähdä kun hän on onnensa kukkuloilla. Otan suihin nykyiseltä kihlatultani noin 5 kertaa viikossa, joskus mieheni alotteesta ja joskus omasta halusta. Entä muut cosmotytöt? Kuinka usein otatte suihin ja nautitteko siitä itsekin?

Vierailija
17.6.2012

Jonkin aikaa jatkunut tapailu mielenkiintoisen miehen kanssa johti eilen illalla petipuuhiin. Aikaisemmin en ole ollut ihan varma onko koolla niin paljon väliä, enkä kyllä ole montaa miestä kokeillutkaan, mutta nyt kyllä tiedän mikä on mieltymykseni.

Vierailija
26.8.2016

Oon kusessa... Oon pyörittänyt kahta naista ja alan pian uimaan veloissa, lainaa alkaa olemaan jo toista kymmentä tuhatta enkä tiedä mitä tehdä. on mennyt aivan liian pitkälle tämä soppa. kukaan samassa veneessä? Saispa noi lainat ees hoiettua poies..

Vierailija
22.6.2006

Ehkä hieman tyhmä kysymys mutta parempaakaan en keksinyt. Elikkä olen 17 vuotias miehenalku ja aiheena ois mun penis. Se on n.15cm pitkä kovana ja ympärys mitta on n.11 cm. Eli aika normaali vai ? Oon kuitenki runkannut aika pitkään siis joku 5 vuotta mutta aina esinahka päällä ?

Vierailija
Eilen 10:18

tuli tilattua 28 päivän "ruokasatsi". ei muuta kuin nauttiomaan ja treenaamaan. Ainakin treeniohjeet näyttää helpoilta ja toteutus kelpoisilta, näin laiskan pullukankin silmin.

Vierailija
4.8.2011

Olen jo pitkään harkinnut sokeroinnissa käyntiä. Haluaisin näin ensialkuun kainaloiden ja säärien sokeroinnin (ja ehkä myös käsivarsien ja reisien vaikkei ne nyt minulla mitään huomattavan karvaisia alueita olekaan :D), ehkä joskus myöhemmin uskaltaa kokeilla myös brassisokerointia.

Vierailija
8.4.2012

Onko täällä paljon jotka ette oo vielä harrastanu seksiä ? Te jotka ootte, minkä ikäsinä ja kannattaako ekaa kertaa jännittää? Mimmonen kokemus se oli ja miten siihen päädyitte (esim jos yhen illan jutuista...) Kiitos!

Vierailija
Ti 14:30

Alan olemaan henkisesti täysin loppu. Takana vuosia avioliittoa, mukaan saatu lapsia ja yhteinen koti. Vaimoa rakastan yli kaiken mutta meidän halut ovat kuin toisilta planeetoilta.

Vierailija
18.2.

Moikka! Teemme kyselyä opinnäytetyöhömme liittyen, ja olisi mahtavaa jos kävisitte vastaamassa kyselyyn, jotta päästään opinnäytetyössä eteenpäin. Kyselyyn vastaaminen vie vain pari minuuttia ja se tehdään täysin nimettömänä.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 496032
  • Viestiketjuja yhteensä 21393
  • Käyttäjiä yhteensä: 6527
  • Uusin käyttäjä: Vinkit