Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Vierailija
7.2.2006

Moikka. meijan erosta on vasta joku kuukausi, mut ma en vaan halua olla ilman mun entista. ja siks ma mietiinki et onko teil jtn vinkkei tai jotain et kuinka saisin sen takasi? :o ku se on kuitenki niiin tarkee mulle ja rakastan sita niin paljo et en osaa millaan paastaa siita irti?

Vierailija
Eilen 13:24

itellä on suuret sisemmät häpyhuulet ja haluaisin tietää että haittaako se miehiä. mulla ne on noin 2cm ulkona ja venytettyinä 4-5cm. ja olen kaiken lisäksi suht nuori ja neitsyt ja seksi kiinnostaa paljon mutta häppärit häiritsee.

Vierailija
5.7.

Minkä matkatoimiston kautta te ostatte matkanne? Olisin varaamassa ristelyä ja paketti matkaa. Kun liittyy kanta-asiakkaaksi ja käyttää suosittelukoodia 93F6ZR saa 10€ käytettäväksi kaikkiin matkoihin, joten mietin ikaalistenmatkatoimistoa.

Vierailija
26.5.

Selailin eilen eri sivustoja, missä listattiin aikakauslehtien lehtitarjouksia ja tilaajalahjoja, mutta nyt en löydä sitä nyt enää mistään.. Laittakaa jotain sivustoja, jos sattuisi löytymään..

Vierailija
Ma 22:17

Olen ihastunut mieheen,joka on "out of my league".Olimme muutaman viikon samassa työpaikassa töissä. Kun juttelimme,hän hymyili paljon puhuessaan,katsoi silmiin ja tuntui kuin olisimme olleet paremmissa väleissä kuin muut työkaverit hänen kanssaan.

Vierailija
29.6.

Moi kaikki, oletteko jo tutustunut Timma.fi -palveluun? Itse kävin juuri kampaajalla Helsingissä ja voin lämpimästi suositella Timma.fi palvelua kaikille, ihan älyttömän kätevä palvelu. Ja sopii todella hyvin tällaiselle mattimyöhäiselle, jolle ajan varaamisen ennakointi tuottaa haasteita.

Vierailija
1.8.2010

En oikeastaan edes tiedä miksi kirjoitan tänne, kaipa tahtoisin hieman avautua tästä asiasta koska se on alkanut ahdistaa toden teolla.

Vierailija
19.5.2012

Hei! Haluaisin nyt kuulla teidän tarinoitanne, miten valmistaudutte seksiin? Miten valmistaudutte niin, että tunnette itsenne seksikkäiksi? Rasvaatteko ehkä ihonne pehmeiksi? Sheivaatte? Lakkaatte kyntenne? Hmm?

Vierailija
Ke 21:17

Help!

Erottiin mun exän kanssa noin vuosi sitten. Mä olin se joka oli miettinyt eroa jo pitkään ja mä sitten sen lopullisen päätöksenkin tein, vaikka exä olis vielä halunnut jatkaa (suhteessa oli paljon pielessä mm. yli mustasukkaisuutta).

Vierailija
27.3.

Heippa, oon varaamassa kampaajaa pitkille hiuksille leikkaus ja väri olis suunnitteilla laittaa. Jos jollain on vinkata jotain hyvää kampaajaa niin auttais paljon. Asun siis Tampereella ja aattelin et varaisin sen sovelluksen Timman kautta, kun siellä on ilmeisesti paljon alemmat hinnat.

Vierailija
28.3.2010

TARVIIN NYT TEIDÄN APUA!

KERTOKAA SEMMOSII SUOSITTUJA JA "SUURIA" YMS.. DISNEYN ELÄINHAHMOJA! VOI OLLA MYÖSKIN JOKIN DISNEYN SARJA YMS. JOSSA ON PALJON ELÄIMIÄ!!!

KIITOS JO VALMIIKS JOS VOITTE AUTTAA! =)

Vierailija
Ke 12:36

Heips!

Vastaanotin viime viikolla paikan Kauniaisten Työväen akatemiasta. Onko täällä muita siellä opiskelun aloittavia? Saa kertoo myös kokemuksia, jos oot entisiä opiskelijoita! :)

Vierailija
17.6.2012

Jonkin aikaa jatkunut tapailu mielenkiintoisen miehen kanssa johti eilen illalla petipuuhiin. Aikaisemmin en ole ollut ihan varma onko koolla niin paljon väliä, enkä kyllä ole montaa miestä kokeillutkaan, mutta nyt kyllä tiedän mikä on mieltymykseni.

Vierailija
12.8.

En ota yhtään selvää yhdestä pojasta! Ollaan juteltu whatsapissa/snäpissä jo about 6-7 vuotta, mutta ei olla nähty vaikkei välimatkakaan ole pitkä (joo tiedän, outoa ettei tässä ajassa olla nähty livenä).

Vierailija
8.5.2011

En tiedä meniko nyt ihan oikealle "osastolle", että kuuluuko tämä nyt "muotiin tai kauneuteen".. Mutta laitoinpa nyt tänne! :D

Vierailija
Ma 18:38

Mitä pitäisi ajatella/tehdä kun minulla on ollut jo reilut kaksi vuotta hyvä suhde ihanan miehen kanssa ketä rakastan, mutta nyt kesän alusta lähtien minulla on ollut ristiriitaisia tunteita suhdettamme kohtaan.

Vierailija
29.7.

Olen seurustellut mieheni kanssa lähes kaksi vuotta. Rakastan häntä todella paljon, ja hän minua, mutta seksipuoli ei tyydytä mua ollenkaan. Saan seksiä kyllä tarpeeksi, mutta sen laatu on huono... Esimerkiksi tykkään jos hän käyttäisi kovempia otteita ja tekisi enemmän aloitteita.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 498636
  • Viestiketjuja yhteensä 21865
  • Käyttäjiä yhteensä: 6758
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä1095