Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Vierailija
5.9.2009

Olen tässä kesän aloitellut uutta suhdetta ja seurusteluksi se on muuttunut. Olen vielä nyt 23-vuotiaanakin neitsyt ja koska ystävien kanssa ei oikein näin intiimeistä asioista tule puhuttua niin ajattelin että tänne uskallan tulla kyselemään asioita ja lukemaan toisten näkökulmia.

Vierailija
Eilen 23:15

Minulla kasvaa karvaa leuassa, ylä- ja alahuulissa sekä peräaukon ympärillä. Onko tämä normaalia ja jos on, onko järkevää poistaa niitä?

Vierailija
10.3.

Ootteko käyttäneet tota timma sivua kampaja käynneille? Oisko teillä suositella jotain kampaamoita Helsingin seudulta? :)

Ainii mun alekoodi sinne on: ZCCPPE

Vierailija
13.3.

Kaikki jotka käyttävät kyseistä pillerimerkkiä, tulevat käyttämään tai miettivät aloittavansa tulkaa ihmeessä keskustelemaan tänne !

Vierailija
18.10.2006

Niin... Mut mun mielestä olennaisin kysymys kuitenkin on, MIKSI palkkaus on niin huono niillä aloilla, joilla perinteisesti on paljon naisia, vaikka työ ei olisikaan sen helpompaa (esim. sairaanhoitajat-insinöörit).

Vierailija
21.4.

Heippa!
Oletteko käyttäneet timma palvelua?
Timmasta voi siis varata paruutuneita kampaamoaikoja ja myös esim. hieronta aikoja.
Itse olen yllätyin kuinka helppo ja kätevä sovellus timma on. Siellä on myös paljon vapaita aikoja joka on plussaa.

Vierailija
Ke 19:21

Elikkä olen ollut parisuhteessa nyt 3 vuotta. Saan orgasmin miehen kanssa kun hän nuolee tai hieroo, mutta en ikinä ihan yhdynnässä. Seurustelumme alkaessa en ollut ikinä saanut kenekään kanssa orgasmia, eivätkä ne tietenkään alkaneet myöskään tämän miehen kanssa heti ekasta kerrasta.

Vierailija
26.4.2012

Nykyinen poikaystäväni huomasi helmikuussa, että minulla on emättimessä pieniä "näppyjä". Itse en ollut näitä huomannut (koska jos olisin, olisin hankkiutunut heti lääkärin tutkimukseen)ja nolostuin/ahdistuin hänen havainnostaan niin paljon, että aloin paniikin omaisesti itkemään.

Vierailija
27.3.

Heippa, oon varaamassa kampaajaa pitkille hiuksille leikkaus ja väri olis suunnitteilla laittaa. Jos jollain on vinkata jotain hyvää kampaajaa niin auttais paljon. Asun siis Tampereella ja aattelin et varaisin sen sovelluksen Timman kautta, kun siellä on ilmeisesti paljon alemmat hinnat.

Vierailija
To 19:08

hei, toivon että tämä menee oikealle alueelle. minulle tulee aika usein, ehkä 4-5 kertaa viikossa, joskus useammin todella voimakkaita pahan olon aaltoja, oksettaa ja hirveä olo.

Vierailija
3.8.2016

Heippa! Täällä olis 21-vuotias nuori nainen joka on juuri muuttanut paikkakunnalle. Kaikki ystävät tosiaan jäivät Lappiin, eikä pahaa tekisi saada uusia ystäviä täältä. Tykkään leffoista, kaljoittelusta, eläimistä, shoppailusta, höpöttämisestä ja oikeastaan melkeinpä mistä vain.

Vierailija
1.6.2006

voi olla hlmö kysymys mut tarviisin apuia kosk olen kultani kaa menos lauantaina paikkaa jost on paljon puhuttu enkä haluais olla pois sieltä. nyt mul on kuitenki vähä kuumetta..
kertokaa miten saatte kuumeen laskemaan helposti??
vastailkaa PLEASE(tää on tärkeää)

Vierailija
12.7.2009

Olisi mukavaa jos suosittelisitte mielestänne hyviä kirjoja ja perustelkaa myös vastauksenne.

Vierailija
2.3.2012

Ikuinen miehiä askarrauttava aihe: Miten nainen näyttää kiinostuksensa miestä kohtaan? Käytännössä kaikkia aikaisemmat suhteeni ovat alkaneet siten, että naisen kiinostus on ollut alusta alkaen selvä joten näitä asioita ei ole tarvinnut turhaan tulkita.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 497142
  • Viestiketjuja yhteensä 21595
  • Käyttäjiä yhteensä: 6612
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä996