Sain maanantaina kuulla, että meillä on yllättävä viiden päivän breikki koulusta. Pitkä viikonloppu Herningissä olisi tähän väliin vähän liikaa, koska kotoiltua on tullut muutenkin aivan riittämiin.. Selasin netistä lentoja ties mihin, ja olin jo syvällä suunnitelmissani lähteä Lontooseen moikkaamaan pitkästä aikaa Annaa ja siskopuoltani, kunnes sattumalta juttelin veljeni kanssa jotain hölmöä - varmaan jotain kissavideoita taas linkittelemässä, kuten tapana. Sattumalta tulin kysyneeksi mitä rakas broidi tekee viikonloppuna, ja tavallisesta poiketen tuo tyymyyrä ilmoitti olevansa pitkän viikonlopun vapaalla. Ei tarvitse keksiä pyörää uudelleen oivaltaakseen mikä oli ratkaisu kummankin pähkäilyyn viikonloppusuunnitelmista, ja huomenna koittaakin se onnellinen päivä jolloin maailman paras isoveljeni tulee Tanskaan! HURRAA!

Kaikki blogiani lukevat varmasti tietävät isoveljeni olevan minulle SE tärkein tyyppi ja tukipilari, ja yhtään muita perheenjäseniä väheksymättä broidia kaipaa kaikista eniten. Aikaa kiireettömälle hengailulle ei tunnu koskaan löytyvän tarpeeksi molempien kiireisen aikataulun takia, joten senkin takia tällainen hyvin spontaani pitkä viikonloppu suosikkikaupungissani on saanut suupielet korviin lentolippujen ostosta lähtien. Huippukivaa on myös se, että rakas veljeni on ensimmäinen perheenjäsen joka tulee luokseni Tanskaan! Herningin kierros jää kyllä toiseen visiittiin, koska S ei ole koskaan käynyt Köpiksessä, ja siellä riittää kyllä neljäksi päiväksi ohjelmaa..

On myös mukavaa saada miespuolista seuraa Köpikseen! Usein tulee itse tehtyä aika samoja juttuja, ja kylässä käyneet mimmikaverit tuppaavat viihtymään aika tiiviisti ostoskaduilla ja drinkkibaareissa.. Nyt tulee siis hyvin erilainen maakuntamatkailu Tanskassa, sillä veljeni toivelistassa on museokierros (ainakin historiaa ja luonnontiedettä tiedossa), visiitti Malmöön (nuuskaa, tietty), sekä pyhiinvaellus F.C. Københavnin kotiareenalle (yritän jo nyt treenata hyytymätöntä hymyä tätä ekskursiota varten..Mitäpä ei rakkaidensa vuoksi tekisi yms.). Yritän saada neljään päivään myös mahdutettua ne omat must see- kohteeni kaupungissa, jotka on mukava jakaa toisen kanssa.

Blogin puolella tulee varmasti olemaan hiljaista, sillä tahdon pyhittää nuo neljä päivää rakkaan veljeni seuralle. Huomisaamuna kuitenkin kannattaa kurkata linjoille, sillä tiedossa on pieni ylläri lukijoille! Ja nyt en puhu videosta tai käsilaukkuni sisältö- postauksesta, haha!

Nyt pakkaamaan Samsoniten täyteen, laitan kameran lataukseen ja lakkaan kynnet. Kolmena yönä on ollut vaikeuksia saada unta, koska olen odottanut tätä jälleennäkemistä niiiiiiiii-iii-iiin innoissani. En muista koska viimeksi olisin odottanut mitään näin kovasti! Täytynee siis laittaa myös kahvitermari valmiustilaan huomisaamun bussimatkaa varten.

Se on KBH calling ja silleen, ihanaa viikonloppua muruset!

Kuva täältä.

Ps. Ai vitsit mikä ongelma! Kerrankin vois toivoa jotain tuliaisia Suomesta, mutta en keksi MITÄÄN mitä ehdottomasti olisi saatava! Reissumiestä, autokarkkeja, Profil mustikkaa?

Kommentit (2)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram