Ihana, ylipitkä viikonloppu takana! Valinnaisaineet suoritetaan ilmeisen rennolla tahdilla, sillä saimme kaikki neljäpäiväisen viikonlopun. Varsinainen lepoloma heti pääsiäisloman perään ei kyllä haitannut yhtään - itselläni on ollut niin suuria ongelmia löytää motivaatiota oikeastaan mihinkään, että otin miniloman helpottuneena vastaan. Ja varsinaista lepäilyä täällä onkin harrastettu! Yritin keksimällä keksiä mitä kirjoittamisen arvoista olisin puuhaillut, mutta lauantain äänestysreissua Århusissa lukuunottamatta en ole tehnyt oikeastaan mitään. Välillä se on parasta.

Päiväretki naapurikaupunkiin oli superihana. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta, ja mittari taisi parhaimmillaan kavuta lämpimän kesäisiin +19'c lukemiin. Korkkasin vuoden ekan paljaat sääret ja mekko- päivän, ja onnekseni kevyellä asulla jopa pärjäsi. Äänestäminen kunniakonsulilla oli jännittävää; niin paljon suomalaisia! Koti-ikävän ja etenkin Helsinkikaipuun parasta lääkettä oli saada höpistä mukavia muille äänestämään tulleille Tanskan suomalaisille. Tai no, tokaparasta. Parasta oli aloittaa tämä aamu bukkaamalla lennot Suomeen kahden viikon päähän! Olen ollut koko päivän lapsellisen innoissani tulevasta parin viikon lomasta Stadissa, kirjoitin jo listan mitä kaikkea pakata, ja tietysti kalenterin täyttäminen on jo alkanut.. Näin kovaa en ole koskaan kaivannut ystävieni ja perheeni luokse.

No, edes jotain yleishyödyllistä olen saanut aikaan! Siivosin ja lajittelin koko vaatekaappini uusiksi armottomalla kädellä, ja nyt yksi pieni ikeapussillinen kirppiskamaa odottaa lentoa Helsinkiin. Kylläpä teki hyvää putsata, karsia, ja uudelleenjärjestää kaikki hyllyt ja vaatetangot! Järkyttävä määrähän tota tavaraa on karsimisesta huolimatta, mutta nyt sen tehtyäni voin onnellisena todeta jokaisen kaapissa olevan vaatteen olevan 1. oikean kokoinen 2. ns. suosikkivaate- kategoriaan kuuluva. Karsin pois vaatevarastostani kaikki ne, joita en ole Tanskassa ollessani aktiivisesti käyttänyt, ja yllättävän paljon niitäkin löytyi, vaikka pidän itseäni niin vaatekaappinatsina. Edessä on vielä sama raivaus mutsin ja faijan ullakkokomeroihin, joissa lymyilee kesävaatteet ja monikymmenpäinen korkokenkäkokoelmani. Pakko puhdistautua nyt karsimalla kaikki ylimääräinen pois!

Pohdin että mikä olisi näppärin tapa pistää minulle turhaa vaatetta kiertoon, ja taidanpa kallistua hyväksi testattuun Jäähallin kirppikseen. Ilmoitan teille kyllä tarkemmin tästä!

Seuraavaksi ajattelin rustata loppuun luovan kirjoittamisen kurssin kotitehtävän, käydä salilla, ja sitten syventyä Pinterestin maailmaan - kampaaja-aika on varattu!

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram