Terveisiä vapaapäivän viettelijältä untuvapeiton uumenista!
 
Mä olen aina fiilistellyt eri blogien himotuslistoja. Sen lisäksi että niistä saa inspistä oman ikisotkuisen ja huonosti organisoidun vaatehuoneen tutkailuun, on paperinukkeleikit tmielikuvitusvaatekaapissa ihania! 
Kaikki tän kollaasin tuotteet on sitä mulle ominta vapaapäivän tyyliä, ja oikeastaan kaikki kuvan tuotteet ovat myös risteilleet edestakaisin nettikauppojen ostoskoreissa.. 
 


Silloin kun ei tarvitse ajatella pisaraakaan pukeutumisen asiallisuutta töihin (ei sillä että työni vaatisi normaalista paljoa poikkeavaa saati formaalimpaa tyyliä..), on valintani hyväksi havaittuja lemppareita, kuten esimerkiksi kollaasin Acnen Skin 5- farkut, joita omasta vaatekaapista löytyykin useammassa värissä. Kyseiset superpehmeät mutta napakat, vajaamittaiset farkut, ovat niin mukavat päällä, että niissä jaksaa hiihdellä missä vaan, töissä ja vapaalla. Kuvan used black- pesu on aivan täydellinen tumman harmaan ja mustan välimuoto.

Jenkkiläisen Reasonin svetarit, teepparit ja pipot eivät ole varmasti jääneet keltään huomaamatta hauskoilla tunnettujen brändien logojen modifioinneillaan. Cartierista väännetty Partier iski syystä tai toisesta allekirjoittaneeseen kuin tikku silmään, ja muutenkin kelpuuttaisin vaihteeksi mustan collarin harmaiden yksilöitteni seuraksi.

Carharttin ysärivibainen meleerattu pipo iskee joka kerta ja kovaa, mutta sen surkean materiaalin (100% akryyliä, yäk) takia se ei ole vielä muuttanut luokseni. Myöskin ysärilapsuudesta muistuttavat Niken Air max 90- tennarit etenkin tuollaisessa virtaviivaisessa mustavalkoisessa värissä ovat pyörineet mielessäni kauan, ja tuollaisissa kokonahkaisissa yksilöissä ei tulisi liian sporttiset vibat makuuni. Vakavassa harkinnassa siis edelleen!

3.1 Phillip Lim Pashli näyttää sekä kuvassa että IRL aivan mahtavalta arkilaukulta jykevän nahkan sekä selkeän muotonsa ansiosta - enää pitäisi päättää väri. Käytän pukeutumisessani hyvin simppeleitä värejä ehtymätöntä rakkauttani viininpunaiseen lukuunottamatta, mutta nahkalaukussa voi mielestäni iänikuisen mustan sijaan säväyttää.

Koruja käytän yleensä hyvin vähän, mutta pienien arki-lemppareiden lisäksi näyttävät coctail-sormukset sekä statement-kaulakorut ovat kaltaiseni harakan valinta. Ihastelen kovasti arm candyjä kaikkien muiden yllä, mutta itse himoitsen suuria, näyttäviä sormuksia asun ainoana katseenvangitsijana.

Oli myös pakko lisätä unelmakollaasiini tuo hiton Kinder maxi. Kirjoitan kohta yhden naisen vetoomuksen sinne kauppaan, että lopettaisivat sen tarjouksen välittömästi. 


Kollaasin tuotteet Net-A-Porter & Asos, suklaata löytynee joka kiskalta ja kaupasta missä tahansa. 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram