Siis nyt jumalauta ihan oikeesti.

Ymmärrän täysin että lapsena kohtasi sellaisia vastoinkäymisiä kuten isi ja äiti ei ostaneet asiaa X mankumisesta huolimatta tai itsellä ei ollut resursseja kiertää joka kyläkaupan valikoimaa löytääkseen haluamansa, mutta.. Mä olen viimeisen kahden päivän aikana kiertänyt kaikki lähialueeni kaupat, suuret ja pienet, ihanan Kinder-kalenterin toivossa, mutta niitä ei ole enää MISSÄÄN. Todella ahdistavaa haluta jotain mitä ei voi saada, siis hyvin tunnen tällaisia tunteita suklaakalentereista haha.

Eilen ahkeran salitreenin jälkeen nilkutin neljässä (4) eri kaupassa kyselemässä, mutta Kinder-kalenterit ovat näemmä menneet kuin kuumille kiville tänävuonna, eivätkä varmaankaan vähiten siksi koska eräs allekirjoittanut bloggaaja on promonnut Kinder-suklaan erinomaisuutta viimeiset pari kuukautta. Niin, jälleen kerran kosahti omaan nilkkan tämä suosikkiasiansa hehkutus, ja näin onkin alkanut näyttää siltä että Suomen Suurin Suklaarakastaja -tunnetaan myös nimellä Vivian Valpuri- jää kokonaan ilman kauan haaveilemaansa kalenteria. En kestä tätä. Vääryys.

..Ja äläkää pliis kysykö miksen ostanut sitä heti kun sen näin. En todellakaan tiedä. En ole koskaan elämässäni katunut mitään yhtä syvästi.

..Älkääkä ehdottako että ostan kaksikymmentäneljä Kinder maxia (<3333), ja sitten syön niitä tosi "yllättyneenä" joka aamu kunnes on jouluaatto ja voin syödä niitä sata. Se ei nyt ole vaihtoehto.

Jos jollain teistä ihanista lukijoistani on näköhavaintoja tuosta upeasta ja  kutkuttavasta herkkusuklaakalenterista, niin kaikki vihjeet ovat enemmän kuin tervetulleita! Todella, todella henkilökohtainen lowpoint, mutta kaiken tämän iloisuuden ja JOULUMIELEN (...joo tiedän mä oon todellakin menettämässä järkeni. Se on se muiden joululahjojen paketoiminen ammatin puolesta ja Whamin Last christmast- biisin luukutus joka sen aiheuttaa.) päällä on juuri nyt erittäin synkkä ja harmaa pilvi, jossa lukee punaisella tekstillä Kinder.

Mikäli siis lähikauppasi valikoimassa on siis vielä tuota aarretta, niin voisitteko pliide pliide pliide piilottaa sen esimerkiksi jauhelihapakettien alle ja pistää mulle heti kommenttia tai vaikka lol sähköpostia, niin pääsen saamaan omani enkä katkeroidu maailmankaikkeudelle, kiitos jo etukäteen. Saa sellaisen mulle ostaakin jos tää oikein iskee tunteisiin, ja silloin saa avata neljä ekaa luukkua mun puolesta jos haluaa. Sellaista reiluutta on minussakin.

Tiedän että muut bloggaajat kautta aikain aina vetoavat hanipööraksu-lukijoihinsa milloin ulkomaanmatka tai uusi hammasharja toiveinaan ja saavat apua kilteiltä kanssaeläjiltä, mutta en itse ajatellut pyytää teiltä niin paljoa. Teidän todella hauskat kommentit tuovat mulle niin paljon iloa jokaiseen päivään, että pieni Kinder-kalenteri- jeesaus on ainoa mitä rohkenen sen lisäksi teiltä anella. Voitte nyt visualisoida minut maassa polviltani alahuuli väpättäen surullinen ilme kasvoillani, nyyh nyyh. 

Rakkaudella ja ahdistus rinnassa puristaen kiittäen,


Vivian


ja ps. miksi mun Picasan kaikki kuvat on tollasia rumia harmaita nykyään? Mitä ihmettä?! Mikään ei skulaa!

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram