Wiiu-wiiu-wihhihhii, mulla on aivan megaviikonloppu alkamassa! Tänään perjantaina vihkimme uuden asuntomme virallisesti käyttöön, ja vietämme mojito-teemaisia tupaantuliaisia viehättävässä residenssissämme. Lauantaina jatkuu roilotus, kun ihana kuopiolaistunut Vanhis viettää synttäreitään, eikä ilta numero kaksi varmastikaan kalpene ensimmäiselle.

Koska juhlatunnelman tärkeimpiä peruspilareita hc-laittautumisen ja pirskahtelevien tarjoilujen lisäksi on popitus, ajattelin vihkiä blogiin uuden perjantaisarjan, ja jakaa korvillenne aina vapaapäiviin sopivaa viikonloppujyystöä! Kolmen kappaleen uusia ja vanhoja biisejä yhdistelevä soittolista sopii myös työpäivin piristykseksi - testattu ääriolosuhteissa Sanoman avotoimistossa.

Disclaimer: siskoni sanoja lainatakseni "Vivian ei ymmärrä musiikista mitään", joten täältä on turha metsästää mitään laadukasta tai artsyä musaa. Perjantaisin kuuluu POPITTAA!

 

JUUSTOSET ETKOT SATIINIKYLPYTAKISSA

Omassa Facebookissani kulovalkean/ ärhäkän sukupuolitaudin tavoin levinnyt edamia valuva kappale ja seksiä tihkuva musiikkivideo oli tämän koko juttusarjan inspiraatio, koska en haluaisi kenenkään aloittavan viikonloppuaan ilman tällaista anthemia. Aivan uusi Iron Beat -orkesteri ei ole pelännyt laittaa itseään likoon myöskään musiikkivideota kuvatessa... Olen sanaton.

 

HOTIT JATKOT PONITALLILLA

 Kävin heinäkuun alussa suosikkibaarissani We Got Beefissä, ja stimuloin muun juhlakansan verkkokalvoja sensuellin suureleisillä tanssiliikkeilläni tämän klassikkokappaleen tahtiin. Olen siitä edelleen valtavan pahoillani. Jos tämä ei saa lantiota siirtymään vaarallisesti sivulta toiselle kerta toisensa jälkeen, ni ei mikään. Mistä tulikin mieleeni, en ole VIELÄKÄÄN käynyt katsomassa Magic Mike XXL:ää. Sunnuntain ohjelma on siis täten päätetty.

 

UUTEEN NOUSUUN KUIN SPUTNIK KONSANAAN

Phil Collins -darra? Ei hätää, tämän brittiläisen kultakurkun ikivihreä duetto kujeltaa hereille vaikka ikiunesta, ja kiskoo takaisin radalle kahden miehen voimin. Aion vielä joku päivä esittää tämän karaokessa, se on lupaus.

Iskeekö Vivian Valpurin Kreisibailuplaylist teihin kuin mora Annelin siippaan? Tekeekö mieli sekoittaa aamukahviin Jallua? Repiä jakkupuku riekaleiksi jo ennen lounasaikaa? Hyvä. Erittäin hyvä.

Hyvää viikonloppua, söpöliinit! <3

Kommentit (6)

Elisa

Moikka Vivve! Harvemmin kommentoin vaikka sun kaikki postaukset saa aina hymyn huulille ja ennestään positiivisen mieleni vielä positiivisemmaksi!

Mutta syy miksi kommentoin on kertoa pieni suositus! En tiedä oletko Tanskassa asuessasi kuullut siellä hyvin suositusta tanskattaresta Oh Land? Ajattelin että se musiikki saattais iskeä suhun kun Tove Lo:sta pidit kai myös. Oh Land esiintyy nimittäin Korjaamolle marraskuussa! Itse olen menossa, tule sinäkin :)

iida

TODELLAKI TEKEE!!! Phil Collins räjäytti tän potin! Ja todelliset megapointsit tosta ekasta biisistä, tää oli uus löytö! Täytyy tästä eteenpäin seurata sua myös FBssä jos siellä leviää tällästä matskua ;)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram