Tervetuloa maaliskuu & terkut Köpiksestä! Olen täällä viettämässä pitkää viikonloppua mun sydänystävän ja entisen kolleegani kanssa, ja nauttimassa keväisestä kelistä. Ystäväni kanssa on tullut shoppailun ja herkuttelun lisäksi pyöritelyä enemmän tai vähemmän huumorilla idoita blogia varten, mutta yksi ajatus oli oikeastaan niin inspiroiva, että oli oikein lauantai-illan ratoksi avattava läpperi! Ajattelin että voisin ylittää itseni, ja omistaa seitsemän päivää erilaisille videopostauksille. Siis että kuvaisin joka päivä uuden pätkän viikon ajan, jotka sitten iskisin eetteriin aina seuravaksi aamuksi ajastettuina.

Mulla on jo muutamia ideoita tulevia pätkiä varten, mutta jotta tästä videohaasteesta olisi teille mahdollisimman paljon iloa, niin pistäkää kommenttiboksiin nyt toiveita siitä, mistä aiheista tai puuhailuista haluaisitte katsoa videoita!

Kuvituksena eräs iloinen ja malttamattomana muffinssin haukkaamista odottava neiti, joka lauantaina vietti puolivuotispäiväänsä Tanskassa! Kuusi kuukautta on mennyt siivillä, enkä ole koskaan ollut tyytyväisempi elämääni mitä nyt täällä asuessani.. Tästä aiheesta varmasti postausta tulossa - vai ehkä sittenkin video? Laittakaa paljon ideoita ettei mun tarvitsisi käyttää omiani, hahaha!

Kommentit (14)

SonjaS

Videoita ois todella kivaa nähdä enemmän -go for it! Itseä kiinnostaisi tietty nähdä että miltä siellä Tanskassa näyttää sun silmin! Jotain kaupunkivideota siis kehiin? ;)
Pakko myös sanoa vielä että oot kyllä ihan mahtava bloggaaja! Oon lukenut reilun vuoden blogiasi ja tykkään vaan koko ajan enemmän. Musta on ihanaa kun vaikutit niin aidolta, ja vitsi miten taitava kirjoittaja olet! Postauksiasi on ilo lukea :-)! Kaikkea hyvää sinne! Ps. Kiljahdin ilosta kun olit kirjoittanut oman mielipiteesi tuosta "ohjeeni naisille: hurmatkaa menestynyt mies"-postauksesta, ja ajattelin vaan että miten hienoa että uskallat tuoda oman mielipiteesi esille noin, kunnioitan!

http://www.lily.fi/kayttaja/sonjas

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla että kiinnostaa! :) Kiitos kauheesti noista kehuista, tulin kyllä todella todella hyvälle tuulelle tästä :) Olen niin otettu kaikesta kiitoksesta ja tsempistä mitä sain tuohon postaukseen - ei ole helppoa paljastaa henkilökohtaisia asioitaan ja mielipiteitään muiden ruoditavaksi, mutta kyllä kannatti :)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Mm, olen samaa mieltä, mutta tässä voi tulla kyllä toteuttamisen vaikeus vastaan :/ Mulla ei ole minkäänlaisia editointitaitoja, ja siksi tää ei varmaan ainakaan tähän hätään onnistu, harmi! Mut ihan sellasen perinteisen kuvapostauksen päivä Vivven kanssa voisin tehdä pian!

Emppu

Köpiksen parhaat vinkit otettais mielellään vastaan joko videona tai kirjotusmuodossa! Sit voisit kuvata pätkiä sun päivästä tai tee vaikka video kun leivot/kokkaat. :) Mutta perus höpöttely videotki käy, ne on niitä parhaita!

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Tällaisen olen kyllä joskus kirjoittanut, mutta tulossa on pian sarja Köpisvinkkejä - stay tuned! ;) Yritän saada videoihin jotain tekemistä ja actionia, kiitos toiveestasi!

mr

Tuossa kuvassa ihosi näyttää kyllä ihan täydelliseltä! Sulla on tietty meikkiä, oletan (ja toivon, muuten oot liian täydellinen :D), mutta mulla ainaki näpyt puskee meikinki alta rumasti, sulla ei mitää näy! Onko näppylät siis jo selätetty? :)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Mulla tuli naamaan vaan aika pieniä näppylöitä joita ei meikkivoiteen alta erota, ja itseasiassa tilanne on muutenkin kääntynyt jo parempaan :) Selkä on vieläkin aika ikävän näköinen, mutta tällanen tarkkasilmäinen optimiti huomaa jo eron ;) Kiitos!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram