..Joo, tallennustila kännykästä loppui kesken, mutta eipä tuossa hyvästejä kummempaa jäänyt nauhoittamatta. Kuten videolla paljastan, risut ja ruusut- kyselyyn vastanneiden joukosta arpomani voittaja on nimimerkki Battery! Onnitteluhalaukset hänelle ja suuret kiitokset teille kaikille, jotka jaksoitte jättää kommenttia ja osallistua! Teidän kommenttienne avulla blogi kehittyy varmasti vielä parempaan suuntaan, niin haluan uskoa.

Battery - heitäpä minulle meiliä ja osoitteesi, niin saan yllärilahjan postitettua! :)

 

Kommentit (10)

Vanessa

Ihana video, oot niin nätti :) Mitä kynsilakkaa sulla on tässä videolla? Toi olis just täydellinen sävy, pakko saada itselle myös!

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Eikä, kiitos paljon! :) Mulla on lumenen mattainen nudelakka, sävy 33, joka on mun ikisuosikki ja ihanan sävynsä lisäksi huippulaatunen! Suosittelen

Battery

Ei vitsi oon kyllä nyt niin innoissani :D Jee! Varmaan viimeks odottanut jotain pakettia näin paljon jouluna 15 vuotta sitten haha! :D

Battery

PS.. en eilen innostuksissani ehtinyt katsoa videoo loppuun ennen kun piti kommentoida. :D Mutta siis tuo mekko... täydellinen!! Mistä kaupasta sen siis löysit? Jos vaikka sattuis olemaan nettikauppaa! :)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram