WIIU WIIU WIHHIHHII, nyt on tullut aika polkaista käyntiin Vivian Valpurin Virallinen Videoviikko! Ensimmäisessä eeppisessä jaksossa seurataan neljän minuutin kävelymatka kuntosalille, joka saa tarinamme antisankarin hengästymään.

 Siis eihän tässä videoissa oo mitään tolkkua, mutta menkööt :D Huomenna sitten jotain järkevämpää, lupaan!

Kommentit (18)

nipsuu

Tää oli tosi kiva video! Katsoin viimeksi sulta sen, jonka kuvasit nuhaisena ennen Suomeen lähtöä, ja jotenkin olit tässä mun mielestä huomattavasti luonnollisempi :)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Heh, ei tuo varmaan mikään ihmekään ole kun siinä pätkässä yritän hirveellä kiireellä ja kauheassa yskässä saada jotain järkevää ulos :D mutta kiitos, tosi kiva kuulla!

Vierailija

Ihastuttava video! :D Just hyviä tällaiset yhdellä otolla kuvatut höpöttelyvideot kaikkine hiukset suussa -hetkineen on hyviä! Ihan vaan tällasia höpöttelyvideoita lisää! Ja oli todella kiva kun kömpsyttelit samalla kuntosalille :)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Hahaha tota kuvatessa oli kyllä itellä naurussa pidettelemistä kun kaikki ei tosiaankaan mennyt niin sulavasti :D kiva kuulla jos tykkäät, sillä tällasia on hauska tehdä!

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

:D Mä oon vähän miettinyt tätä et miks vaikutan aina niin superiloselta jokaisella videolla.. Ehkä oon iloinen aina, tai sit se pieni jännits purkautuu näin :D Oli miten vaan ni kiitti!

nappi

Mukava video! Kommentoin sulle nyt ensimmäistä kertaa vaikka olenkin, jo jonkin aikaa blogiasi seurannut. Minun poikaystävän vanhemmat/sukulaiset asuvat Tanskassa ja tätä kautta myös Herning on minulle tuttu paikka :)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Voi miten kiva et nyt intouduit kommentoimaan! JA hauskaa että Herning on tuttu mesta, tää on oikein hygge ja pieni kylä :)

Miia

Ylikiva video ja tykkään sun äänestä! :) Mulla on vissiin joku äänifetissi ku joskus aina mietin miesten kohalla, et sillä ja sillä on niin kiva ääni jota vois kuunnella vaikka kuinka pitkään :D

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Hahaa, tota ääntä kommentaan kyllä joka videopostauksen yhteydessä, mikä on musta tooodella erikoista :D Mutta kiitos kovasti!

Battery

Olipa ihana video :D Mikä siinä onkin että on niin hauska nähdä tuntemattomien ihmisten arkiasioita :D esim just tää salimatka! Onpa kyl nätin näköstä siellä, harmaasta säästä huolimatta. Varmaan ihana kesällä!

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Joo tää on kyllä tavattoman sievä pikkukylä, todella hyvin hoidettu ja vehreä. Viihtyy, vaikka tekemistä ei mitenkään liikaa ole :) Ja kiitos kun kommentoit!

Janna

Jes! Ihana nähdä miltä siellä ulkona näyttää! Lisää tällaisia videoita, missä näkyy ympäristöä, kiitos :)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram