Wihii wihii, ja hauskaa lauantaita kaikille! Kuvailin aikani kuluksi videotervehdyksen kuulumisista ja viikonlopun suunnitelmista, lopputulos alla.

 

Mukavaa viikonloppua kaikille, meikämandoliini kipaisee nyt läksiäiskemuihin!

 

 

pus,

 

VV

Kommentit (8)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Mites se, muutaman kerran on tullut tammikuun aikana otettua punkkua ja pari kaljaa, niin myös varmaan tänään. Ja jallukahvia, tietty! Siideriä en ottaisi, valkkaria en juo, ja se on mulle tarpeeksi hyvin sokerin välttelyä ;)

Vilsku

Hei pakko kysyy, että mistä noi sun seinällä olevat "kuvapidikkeet" on ostettu ja miten ne on tossa seinässä kiinni? Iski sisustusinspiraatio tätä kattoessa!

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Klipsit on Tigeristä ja kiinni sinitarralla! :) Huippukätevää kun ei tarvii naulata ja paikkaa (ja kuvia) voi vaihdella koko ajan!

utelias

olen aika varma, ettei sinulla ole sisaruksia ollenkaan, joten miksi väität niin? Suomi on kuitenkin aika pieni maa, joten ihan mielenkiinnosta kysyn,

abb

ABB on ihan kaikkien tiedossa oleva työpaikka ja sieltähän vanhempasi löytyvät ja molemmat väittävät, että heillä on tasan yksi lapsi, jota on suojeltu liikaakin.

kysyn vaan

Oletko tietoinen, että vanhempasi ovat yhdessä paljoltikin sinun ongelmiesi vuoksi?? Isälläsi on ollut toinen nainen jo pitkään ja kai useampikin, mutta kulissit pitää pitää kasassa, että lapsi saa onnellisen elämän... jos tahdot niin voin laittaa kuviakin onnellisesta isästäsi jonkun muun kuin äitisi kanssa?

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

:DDDDD NYT OLI KOVA!!! Paras trollauskommentti IKINÄ!! Vastaan teille kaikille yhteisesti:

1) Minä olen aika varma että minulla on kaksi veljeä. Toisen kanssa yhdennäköisyys on ilmeinen, ja toisen syntymää olen ollut todistamassa. Ja sama äiti oli kyseessä - uskomatonta!

2) Vanhempani eivät työskentele ABB:llä (.mikä se edes on?) eivätkä tosiaan ole edes samalla alalla työllistyneitä. Epäilen myös, että vanhempani ajattelisivat suojelleensa minua liikaa tai liian vähän.

3) Hienoa jos on! Vanhempani erosivat 90-luvun alkupuolella, ja yllättyisin pikemminkin siitä uutisesta, että he ovat salaa minulta palanneet yhteen, kaikkien näiden vuosien jälkeen. Uskomatonta!

:DDD hahahahaha, kiitos illan parhaista nauruista!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram