Matkalaukun ehtii juuri ja juuri saada purettua ja sisällön pyykättyä (..ainakaan siis omalla hitaudellani hoitaa vastaavia äärimmäisen tylsältä tuntuvia askareita), ennen kuin se pitää taas lastata äärimmilleen uutta reissua varten! Olen kyllä enemmän kuin innoissani neljän päivän retkestä suosikkipaikkaani Köpikseen, enkä vähiten siksi, koskatyöjuttujen ohessa pääsen treffaamaan mitä ihanimmat ystäväni Alexan, Annan, Mariannan, Kiran ja Julian! Tuntuu siltä kuin Helsingistä lähdöstä olisi vuosituhat - jotenkin on niin vaikeaa edes miettiä miten erilaista arki siellä olikaan.. Eniten kuitenkin sitä kaipaa perhettä ja ystäviä (..ja lauantaipussin autokarkkeja, KYYNEL!!!), joten erittäin naurulla säestetty ja hauska loppuviikko on edessä. En malta odottaa & tuhat sydäntä tähän.

Søtligaste June <3

Koska kameran muistikorttikin vaatii tyhjennyksensä ennen uutta ylikulutusta, on hyvä hetki rykäistä blogiin toinen Aarhuspostaus. En tiedä johtuuko tämä fiilistely siitä, että oma kotipaikkani muistuttaa pikemminkin Porvoota tai muuta pikkuruista kylää kuin vakavastiotettavaa suurkaupunkia, ihastuin Aarhusiin niiiiin syvästi. Jotta tämä postaus ei menisi itsensä toistamiseksi, todettakoot vain se olevan ehdottomasti viikonloppuretkieni ykköskohde tästä ikuisuuteen.

Vero Modan kesänäytöstä ennen kävimme illallistamassa koko kansainvälisen bloggaaja- ja toimittajaporukan kanssa ravintola Kählerissä. Paikka oli miellyttävän pieni ja intiimi, aivan ihanasti sisustettu, ja ruoka oli hyvää. Oikeastaan sitä voisi kutsua jopa hyvin perinteisen tanskalaiseksi; smørrebrødilajitelma löytyi, samoin muita varmoja ja puhtaita makuja, sekä tietenkin jumalaista tanskalaista omenapiirasta..

Illallisen jälkeen siirryimme itse muotinäytöksen pariin, ja täytyy kyllä sanoa olleeni ällikällä lyöty miten viimeistelttysti kaikki oli hoidettu. Näytös oli ymmärrettävästikin kestoltaan lyhyt, mutta "english tea party"- teema skonsseineen ja monine teelaatuineen tarjosi sitäkin enemmän viihdettä.

Tällaisia "high tea"- tarjoiluja harrastettiin Ausseissa ahkerasti, ja monessa paikassa tällaisilla kakkupainotteisilla brunsseilla tuli käytyä tyttöjen kanssa viettämässä laiskaa aamupäivää. Suomessa muistaakseni Salutorget joskus kokeili samaa, lieneekö ottanut tuulta alleen.. Vastaava täytyy kyllä etsiä täältä - hyvä brunssipaikka on ehdottomasti etsimisen arvoinen, jokaisen spesiaalimman viikonlopun pelastaja!

Kesänäytös sai ihan vain pikkuisen masentuneeksi siitä, että seuraavaksi on edessä pelkkiä paksuja nuttuja ja kuraisia kenkiä, nyyh.. Mutta toisaalta, jos tulevan kesän mallistoissa on nähtävissä rentoa sporttityyliä, keveitä naisellisia materiaaleja, ja juuuuri sopivasti kimallusta erottamaan löysän vaateparren kylpytakista, niin se on varmasti odotuksen arvoinen sesonki. Näytöksessä erityisesti ihastutti kaikkien mallien uskomattoman freesit hiukset ja meikit! Hyvillä geeneillä on varmasti "aavistus" osuutta asiaan, mutta katsokaa nyt tuotakin.. Jumalaisen näköinen nainen!

Erittäin onnistunut ilta päättyi hotellin baarissa nautittuun jäähyväisdrinkkiin, ja sitäkin maistuvampiin uniin pehmoisessa hotellihuoneessa.. Aamupalalle täytyi kuitenkin jaksaa raahautua, ja sain onnekseni ihanan aurinkoisen näköalapöydän, josta kelpasi kiikaroida Aarhusin säätilannetta/ arkkitehtuuria/ söpöjä poikia, samalla kun tuhosi termoskannullisen kahvia. Loppupäivän vietän omassa ihanassa yksinäisyydessäni, ja tutustuin hieman tarkemmin Aarhusin shoppailumahdollisuuksiin.. Niistä voidaankin palata sitten kun pyykkikone lakkaa huutamasta!

Kommentit (8)

J

Hehe, hauskaa että vertasit kotikaupunkiasi Porvooseen, koska se nimenomaan on se pieni kaupunki, jossa kerroin olleen huikeeta opiskella ja yhteisöllinen meininki ;)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Haha aijaa! Tää paikka missä asun kyllä muistuttaa kovasti Porvoota, siis mitä nyt sitä satun muutamien päivävisiittien perusteella tuntemaan. Pientä, todella siistiä, vaurasta ja hyvin järjestelytä. Ja hirrrmuisesti opiskelijoita :D

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram