Ei hätää, ei huolta! En jäänyt kenenkään verkkoihin kalastajat-risteilyllä, vaikka näköjään siitä reissusta toipuminen ottikin aikansa. Huviretki äidin kanssa oli näköjään molemmille tarpeen, sillä niin monta kertaa tuli räkätettyä yhdessä ja päiviteltyä laivareissun omalaatuista meininkiä. Kaikki kalastajat olivat super sympaattisia ja hyvää seuraa, ja saatoin jopa puolihuomaamattani oppia jotain uutta. Ainakin kertausharjoituksen siitä, että saattaa tulla aikamoinen Daruden hiekkamyrsky mikäli maistelee vuoroin viinejä, lonkeroita, ja ikisuosikkiani amarettoa. 

Olin kerrankin ollut kaukaa viisas, ja ottanut maanantain vapaaksi töistä. Tulin Turusta kotiin myöhään sunnuntai-iltana, ja vaikka olinkin poissa vain yhden yön, tuntui kotiinpaluu silti siltä, että pakko saada siivota ja tuijottaa seinää pari tuntia. Usein tuntuukin siltä, että päiväreissujen jäljiltä on enemmän hajalla mitä pitemmän matkan – varmaan juuri siksi, kun pitemmällä reissulla ehtii valmistautua henkisesti kotiinpaluuta paljon enemmän. Maanantaina nukuin pitkään, ja päätin ottaan rennosti tunnin kerrallaan. Kävin Annan ja Simban kanssa pitkällä kävelyllä aurinkoisessa Kaivarissa, tapasin vanhan ystäväni sushin ja skumpan merkeissä (onko tää nyt tätä, mitä bloggaajien kuuluukin tehdä?), kävin Kakkugalleriassa syömässä pitkästä aikaa siivun suosikkiani (sitruuna-marenkipiiras, aivan PARASTA Kakkugalleriasta!), ostamassa kynsilakanpoistoainetta, hakemassa vaatekaappi-inspiraatiota kaupoilta kuitenkin tyhjin käsin poistuen, ja loppuillan taisin vain ottaa rennosti lueskellen. Ihana, stressitön ja kiireetön päivä.

..Jolla sitten aiheutin loppuviikoksi about minuuttiaikataulua muistuttavan kalenterikaaoksen, hieno homma, Menneisyyden Vivian! Seuraavat päivät ovatkin sujahtaneet ohi kuin chinchillan kylpyhiekka sormien välistä, ja olen yrittänyt kuroa kiinni löysäilyyn käytettyjä päiviäni. Olen taas antamassa oman panokseni tulevissa vaaleissa, ja sain vaalilautakunnan materiaalini juuri ennen risteilyä, ja alkuviikko on mennyt sähköpostilistojen ja eurovaalioppaiden järjestämisessä. Lisäksi seuraavan kolumnin dedis oli keskiviikkona, ja nyt täytyy kyllä sanoa että kalkkiviivoille meni. Taisin puoli kahden aikaan yöllä olla vihdoin tyytyväinen tekstiin, ja meilasin sen editorilleni pahoiltellen hieman viivästynyttä aikataulua.. Onneksi oli niin mahtava maanantai, että kiireen kurominen kiinni on oikeastaan vaan asennekysymys. Pala kerrallaan. Seuraavaksi laitan ryhmäviestin lauantai-illtan tyttöjeniltaa varten, siivoan kämpän kahden naisen pyjamabileisiin saapuvan rakkausmangustin varalta, ja töihinkin täytynee pyyhältää. Anteeksi hiljaisuudesta, ja pahoitteluni etenkin vastaamattomista kommenteista ja meileistä, palaan niihin pian!

Tyttöjen bailuillan lisäksi viikonloppuna olisi tiedossa ihanan Hannan järkkäämä Fashion Kirppis Maxillissa, jonne Gaudeten tiimi on kutsuttu myymään vaatevarastojensa aarteita. Oma osallistumiseni on vielä aavistuksen epävarmaa, mutta ilmoitan huomenna tarkemmat speksit, ja mitä ihanuuksia on mahdollisesti tulossa myyntiin.

Timanttista torstaita kaikille, otetaan sitten viikon kuluttua taas TBT:t – kiinnostaisiko seuraavaksi lukea Galtsu-matskua, ajasta Australiassa, vai jotain muuta? Sunnuntaina voin viettää ihanan kohmelopäivän vanhoja päiväkirjoja lukiessa, sehän tunnetusti on eniten mieltä kohottavaa lukemistoa.

ps. Ostin eilen sähköhammasharjan. Miten olen voinut elää ilman – sehän on PARAS KEKSINTÖ IKINÄ! Eikä kutita omia ikeniäni, terveisiä vaan muutamalle asiasta kommenttia jättäneelle. Hampaiden puunaus = parasta parsaa.

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram