Shoppailusaldo Pariisista jäi todella minimaaliseksi, ja ainoat hankintani tapahtuivat Sephorasta, sekä tietenkin lentokentän taxfreestä. Vaatekauppojen kiertelyyn ei yksinkertaisesti olisi ollut aikaa, ja ei tällainen kranttu jaksa ulkomaillakaan koluta vaatekauppoja enempää mitä täytyy. Kosmetiikkapuodit (ja okei – kenkäkaupat!) ovat sitten aivan toinen stoori, ja niissä jaksaisin viettää vaikka kokonaisen viikonlopun nuuhkien ja swatchailen ja hypistellen. Koska aikaa ei nyt valitettavasti ollut aivan niin runsaasti, tyydyin keskittämään ostokseni niihin muutamiin juttuihin, joita jo etukäteen tiesin haluavani. Ja tässä ne tulee!

Lancomen La Vie Est Belle-parfyymi nousi Viktor&Rolfin kukkapommin ohi ihastuslistallani noin vuosi sitten, ja tämä on toinen pulloni samaa huumaavan kukkaista tuoksua. Harkitsin jo tovin hajuveden vaihtamista, mutta tämä oli jälleen vastustamaton. Ehkä tämän pullon jälkeen kokeilen jotain uutta.. Hassua muuten, että lentokentällä saman kokoinen puteli samaa parfyymiä maksoi sentilleen saman verran kuin saman kokoisen parfyymipullon sisältänyt lahjapakkaus, jossa tuli mukana kivan kokoinen tuubi saman sarjan voidetta! Myyjä ei tästä vinkannut mulle ollenkaan, vaan itse kassalle suunnistaessani äkkäsin tuon erikoispakkauksen. Käsittämätöntä.

Urban Decayn Naked Basics- paletti on ollut ostoslistallani jo pitkään, ja ystävieni meikkipusseista sitä kokeilleena sain Naked-tuotesarjan pikkusiskosta muodostettua päähäni jonkinmoisen pakkomielteen. Pidän arkimeikissäni eniten neutraaleista ja mattaisista luomiväreistä voimallaalla eyeliner-rajauksella, ja olen kuluttanut UD:n muiden palettieni matta-napit aivan kuopalle.. Koska netistä tilaaminen on liian vaikeaa ja Stockiksen Sephora jätti tämän aarteen kohdalta minut nuolemaan näppejäni, säästin ostohetkeä Pariisiin. Nyt viikon tällä meikkailtuani voin todeta odotusteni vain ja ainoastaan ylittyneen! Tämä paletti on mahtava! Ison peilin lisäksi toisiinsa sointuvat ja erinomaisen paljon pigmenttiä sisältävät sävyt sopivat kevyestä ehostamisesti raffimman bilemeikin luomiseen, ja ne on helppoa häivyttää toisiinsa. Paletin tummimmalla sävyllä saa tarvittaessa tehtyä rajaukset, ja oikean reunan hillitysti hohtavalla vaalealla sävyllä saa loihdittua valoa silmäkulmaan ja kulman alle – täydellinen, suorastaan idioottivarma setti jokaiselle neutraalien luomivärien ystävälle!

NARSin aurinkopuuteri sävyssä Laguna kuuluu sellaisiin luottotuotteisiini, jotka ovat olleet meikkipussini vakiosisältöä jo monta, monta vuotta. Tämä puolimatta aurinkopuuteri on sävyltään passeli jokaiseen vuodenaikaan, ja levittyy kauniisti. Maltillisesti kiiltävänä tällä ei voi saada vahingossakaan aikaan pronssista diskopallo-lookia, vaan tällä saa sudittua hieman eloa ja muotoa  kalvakallekin naamalle. Multa löytyy tästä sekä matkakoko reissupussiin että suurempi versio jokapäiväiväiseen käyttöön, ja tätä en vaihtaisi mihinkään.

..Peiteaineen kohdalla pieni hairahdus pääsi kuitenkin tapahtumaan! Helena Rubinsteinin Magic Concealer on paras peiteaine mitä olen koskaan kokeillut, ja olen käyttänyt sitä tasan niin pitkään mitä olen meikannut.. eli about kymmenen vuotta! Tuubista toiseen olen ollut todella tyytyväinen tuotteen pigmenttiin, ohueen koostumukseen sekä monikäyttöisyyteen, eikä ole ollut tarvetta vaihtaa leiriä. Kävi kuitenkin niin, ettei kentältä HR:ää löytynyt, ja koska peiteaine oli kipeästi saatava, tein takinkääntötempun Diorin tiskille. Diorin peiteaine on monessa meikkiblogissa nostettu suosikkituotteeksi, ja sen erinomaisuutta on hehkutettu monessa käänteessä. Tax freen edukas hinta sekä akuutti tarve hoitivat päätöksenteon puolestani, ja niin lähti Diorin mokoma kokeiluun. Vasta muutaman käyttökerran jälkeen en osaa täyttä raporttia antaa sen toimivuudestani minulle, mutta siihen voi palata sitten myöhemmin..

Onko muilla menossa meikkipussin päivittäminen tulevaan, uuteen sesonkiin? Uusia suosikkituotteita? Itse vetelen juuri viimeisiäni edellisestä kasvovoiteesta, ja ehkä pikkuhiljaa alkaa kelit olemaan sellaiset, että voiteen voi vaihtaa kevyempään ja mieluiten suojakertoimiseen kaveriin.. Kevät tule jo!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram