Haa, ennen näppäimistöön tykittäen tarttumista mun täytyi hetkeksi pysähtyä miettimään, että kai mä olen muistanut soittaa tästä asiasta tänään vanhemmilleni, ennen kun lätkäisen suur-uutiset blogiin. Silläkin uhalla, että jinxaan kaiken tulevan hehkuttamalla tällaista uutista, niin tässä se tulee:

Minulla on koti Helsingissä!

Voin kertoa, että asuntojen metsästäminen ulkomailta käsin ei ole mikään helppo duuni, ja muutaman epätoivoisen etsintäviikon jälkeen olin jo lähes luovuttanut, ja valmis muuttamaan vaikka lehtiroskikseen meikkeineni ja Acnen farkkuineni. Onneksi sinnikäs ja aktiivinen etsintä tuotti tulosta, ja ah sitä fiilistä, kun yht'äkkiä kaikkien satojen ja taas satojen ilmoitusten joukosta silmään osuu Se Oikea. Hassua, mutta jokaisesta kodistani mulla on tullut jo kuvien ja ilmoituksen kohdalla se fiilis, että tuo on se, jonne haluan muuttaa. Ehkä se fiilis on sitten aina myös huokunut näytöissä ja hakemuksissa, sillä toistaiseksi olen ollut niin onnekas, että olen saanut napattua jokaisen noista unelmakämpistäni omaksi kotipesäkseni.

Nyt jännitti erityisen kovasti, sillä en itse tietenkään ole päässyt paikalle mainostamaan välittäjälle omaa erinomaisuuttani, mutta onneksi uusi kämppikseni hoiti senkin osuuden ilmeisen hyvin. Nyt muutaman päivän jännitys sai onnellisen lopun, ja ilouutiset uudesta Helsingin asunnosta ovat saapuneet Tanskaan. Olen niiiiiin iloinen!

Kämpästä en halua kertoa vielä muuta, kuin että se on unelmieni sijainnilla lähellä entistä kotiani, suuri ja uskomattoman valoisa, ja makuuhuoneeni upealla kakluunilla varustettu. Olen tuijotellut kuvia typerä hymy naamalla ja kyllä - selannut Pinterestiä aivan onnessani. Elokuussa muuttaessani täytyy kyllä henkisesti valmistautua siihen, että koti ei ole omalta osaltani valmis ennen alkukevättä, jolloin pääsen raijaamaan tavarani Tanskasta. Sitä suuremmalla innolla olen tämän illan selaillut netistä edullisia ja kauniita DIY-projekteja, joilla saan taiottua omaan tilaani itseni tyylistä sisustusta ja kotoisuutta. Hassua, että ensi viikolla Stadiin lähtiessä on ihana, kokonainen kuukausi lomaa, mutta odotan vain ja ainoastaan elokuuta ja muuttoa. Samaan aikaan alkaa myös työharjoitteluni, joten uusia tuulia todellakin riittää kesän loppupuoliskolle. 

Ja ah - tuparit! Parhaat bileet sitten hääjuhlien! Miten parasta, että kohta pääsee taas kääntämään kokonaan uuden, jännittävän sivun.

 

PS. Ja mitä tulee miestorstaihin/ikisinkun avautumisiin - siis siltä varalta, että joku sitä on tänään pettymyksekseen odottanut - kerran viikossa on osoittautunut liian kunnianhimoiseksi aikatauluksi, ainakin nyt, kun painin vielä täysikkä kotiproj... siis KOULUprojektini parissa, joka on vienyt päivistäni leijonanosan. Soriii! Palataan siis seuraavaan episodiin ensi torstaina, lupaan!

Kommentit (4)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Vuokralle vaan, mutta saahan siitäkin onnitella, haha :) En tässä elämäntilanteessa haluaisi painolastikseni omistusasuntoa, kun on vielä epävarmaa että kuinka lyhyen tai pitkän ajan aion Suomessa asua nyt seuraavaksi.

Jutta

Elina kertokin viikonloppuna teidän tulevasta kämppiselämästä! Kuinka huippua teille tulee. :)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram