Pahoittelen heti alkuun sitä, miten rasittavaa mahtaa olla lukea toisen kiireestä ja epäjärjestyksestä johtuvaa angsti-avautumista. Sitä on nimittäin ollut ilmoilla enemmän mitä mielisi ottaa vastaan, ja toistelen itselleni jatkuvana rauhoittavana mantrana, että 'kohta tämä loppuu, kohta tämä loppuu'. Tunnustus: en ole vieläkään purkanut paikoilleen ainoatakaan muuttonyssäkkää. Tunnustus II: elin ilman valoa kolme päivää, kunnes viimeinkin sain aikaiseksi tehdä sähkösopimuksen JA ostettua kattolampun. Jälkimäisestä kaikki kiitos on vain ja ainoastaan isoveljelleni, joka tunnin varoitusajalla suostui käyttämään vapaapäivänsä viemällä siskonsa IKEAan hakemaan polttimoita ja päiväpeittoa ja lasipurkkeja ja tyynyjä. Hermoromahdukselta pelasti sekä IKEAn kouluruokalaa muistuttavassa perheravintolassa nautitut vohvelit kermavaahdolla, että veljeni nikkarointitaidot. Oma mielenterveyteni kun ei todellakaan olisi selvinyt kymmenistä ja taas kymmenistä pienistä säikeistä koostuvan lampun kokoamista. Vaan nyt on valoa huoneessa, helvetin hyvältä tuoksuvia kynttilöitä, ja tuikitarpeelliset mehujäämuotit tekemässä kodista vielä enemmän Kodin!

#setunnekunetosaakääntääkuvaavaikkayrität14724924kertaa

Kyllä tämä tästä. Odotan perjantaita enemmän mitä ehkä koskaan ikinä milloinkaan, ja aion korkata viinipullon mahdollisesti jo rapussa talsiessani kotiin. Viikonlopulle on kunnianhimoisia suunnitelmia; purkaa viimeinkin ne kaikki muuttonyssäkäy paikoilleen ja nukkua pois kaikki tuhat ja yksi tuntia univelkaa. Univelka on oikeasti pahin, ja valitettavasti alkaa jo näkyä ja tuntua. Vaikka kuinka sivelisin vaaleaa, katsetta kirkastavaa sisäkajalia, näytän särjeltä punoittavine silmineni. Superterveellisestä ruokailusta huolimatta kroppa tuntuu puolitehoisesti toimivalta. Toisaalta välillä minä ja lähelläni olevat saavan nauttia ylikuorimuksen hysteerisistä huumoriaalloista ja kikatuksesta, jota en vaan saa lopetettua. Eilen yöllä, vihdoin kömpiessäni lakanoiden väliin, katsoin läpi menneen päivän snäppipätkät. Repesin nauramaan ääneen sille, miten aloitan päivän ensimmäisen videon ponnekkaasti kertomalla että "--ja tänään on TIISTAI". Ahahaha. haha. haha. hah. Ehkä tosiaan alkaisi olla ne unet paikallaan.

Tänään tein kyllä emämokan, ja kipitin töihin pienissä korkkareissani. FAIL! Väsyneenä eteenpäin liikkuminen on niin työlästä, että tekisi oikeasti mieli vaan edetä kuperkeikoilla sähkösiili-Sonicin tavoin. Tai edes lenkkareissa, hiukset sotkunutturassa, ilman meikkiä. Ehkä tämä on sitten jotain käänteispsykologiaa ja epätoivoinen yritykseni huijata keho ja mieli ajattelemaan, että fiilis on todella freesi ja olo reipas. Huomenna vietän kyllä yhden naisen casual Fridaytä, ja tulen toimitukseen tennissukat sandaaleissa ja pelkällä ripsaroinnilla. Tai ainakin kiirehdin suorinta työtä kotiin nukkumaan. Ehkä sitten olisi jotain järkevää sanottavaakin!

 

Kommentit (6)

souphie

Tsemppii!<3 Lopussa kiitos seisoo<3 Ja ah toi lettubuffa:D Olin ihan liekeis viimeks ku olin ikeassa, kerrassaan majesteettinen idea!

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Hahaha, majesteettinen hyvinkin - oltiin menin aikuiset lapset siellä aivan hurmiossa! :D Ja kiitos tsempistä, kummasti vanne löystyi pään ympäriltä koska perjantai <3

Katri

I feel you x 100. Oon nyt hitaasti edennyt kohti sitä pistettä että kaapissa yksinkertaisesti ei olis mukava-mutta-ruma -vaatteita (poislukien juoksutrikoot ja fleecepaita), jotta töihin pistäis väkisin jotain kivaa. Väsyneinä aamuina vihaan itseäni.

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Toi on LOISTAVA ohje vaatekaapin kokoamiseen & oon kyllä täysin samoilla linjoilla! Mä luovuin trikoovaatteiden käytöstä vuosia sitten (poislukien viskoosista ja muuntokuiduista tehdyt, laadukkaat ja valuvat, silkkimäiset materiaalit), ja yht'äkkiä ei enää koskaan tullut nukkavieru olo. Pehmovaatteet ja muu rönttäily on neljän seinän sisällä käytettäväksi, sanon minä. Mukavia vaatteita kun löytyy myös kaikissa tyyleissä ja jokaiseen makuun.

Ja älä vihaa itseäsi. Valvominen, epäjärjestys, huonosti itsensä hoitaminen ja liika rääkkäys ovat satunnaisia stibluja, ja sattuvat kaikille. <3 Tsempit right back atcha!

Tuija

Olet oikeasti ihan mahtava kirjoittaja, harvoin tulee naurettua ääneen millekään lukemalleen, liekö tuhannet meemit turruttaneet aivojeni naurunystyrät, mutta oli ihan pakko tulla kommentoimaan, kun vielä blogistasi poistuttuanikin repeilin pari kertaa tuolle Sonic-mielikuvalle! :D

Kiitos siis ihanasta blogista, rauhaisaa ja tanniinista viikonloppua ja koita jaksella kiireidesi kanssa!

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Voi vitsit, miten kiva kommentti - et ehkä usko, mutta oon miettinyt tätä kommenttia jo parin päivän ajan, ilahdutit kyllä suuresti mua tällä spontaanilla palautteellasi! :) Viikonloppu oli kyllä todellakin akkuja lataava, tekipä hyvää nauttia auringosta ja ulkoilusta ja hyvästä ruoasta - tanniineja unohtamatta! ;) Potkua uuteen viikkoon!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram