Tässä pörröhuovan alla makuunin karkkipussi kourassa mietin mitä kivaa keksisin blogiin perjantain kunniaksi, ja koska jumppavaatekollaasi ei kuitenkaan aivan saanut runosuontani sykkimään, päätin tehdä huomattavasti kutkuttavamman toivelistan hehe. Tällaiset bloggaajien klisheepostaukset ovat kovasti mieleeni, ja tulen jatkossakin aivan varmasti toteuttamaan päiviä Vivven kanssa ja paljastamaan käsilaukkuni kuitti &- karkkipaperikokoelman. Kuumat miehet sopivat sateisen viikon kruunuksi kuin pököt pesään tai huulipunatahrat kauluspaitojen kauluksiin, eli rakkaat naarakset - tässä unelmieni aviomiehet top femma!


HUOM ei lempparijärjestyksessä! Tarvittaessa voin majoittaa kaikki nämä kotiini, ei siis hätää! 

 
Norman Reedus


Reeduksen Norppa, ai saatana. Tuossa uroossa kiteytyy todella se kaikki tästä äiti varoitti- viba mitä maailmassa on, ja jotain mystistä, todella vastustamattoman rouhean karun komeaa. En lämpene lainkaan kiiltokuvamallipojuille, vaan polveni menevät ylikypsiksi mama-nuudeleiksi ryönäisten ja vähän hakatun näköisten miesten edessä. En kuitenkaan kannusta väkivaltahommiin, eli taistelujäljet täytynee olla joko syntymässä luojan suomia lahjoja, tai vaikkapa haastavissa harrastuksissa sattuneita pikku kauneuspilkkuja. Epämääräisistä hiuksista, epämääräisestä parransängestä sekä akuutista sex appealista 12 points!

Tunnustus: en ole katsonut jaksoakaan Walking Deadia äänet päällä lukuunottamatta kohtia joissa Norman ähkii jalkajousi olallaan.

Tunnustus kaksi: olen katsonut Lady Gagan Judas-videon vähintäänkin sata kertaa, ja kiehtovana psykologisena kysymyksenä voisinkin esittää olisiko koko biisi mitään ilman Reedusta kylpyammeessa*?

Anthony Kiedis


Siis mulla on vaikeuksia kirjoittaa tästä tulisesta pippurista riviäkään, koska vaan hykertelen pikkutytön lailla tuijottaen tuota liehulettistä adonista pää pyörällä. Anthony Kiedis on ollut mun ensirakkaus ysärilapsuudestani asti, jolloin faija luukutti Red Hot Chilipepperssiä jatkuvasti. Muistan lapsena katsoneeni nenä kiinni ruudussa MTV:ltä tuota kreisikuumaa ja villiä pitkätukkaa (tsekkaa jos et usko: http://www.youtube.com/watch?v=Mr_uHJPUlO8 ). Lapsuuteni toinen rakkaus oli päiväkotini ihana  pitkähiuksinen sivari, jolla oli RHCP-paita, eli toisena psykologisena mietteenä voisi olla se, kumpi tuli ensin - heikkous pitkähiuksisiin kaksilahkeisiin vai RHCP-fanitus*.

Vuosi sitten kesällä koitti elämäni toistaiseksi onnellisin päivä lähes lainkaan liiottelematta, kun Mr. Kiedis oli kanssani samassa kahvilassa Helsingissä noutamassa sumppia! Olen ikuisesti ylpeä kuinka onnistuin kokoamaan itseni, ja kyyneleet silmissä ja kädet vimmatusti täristen kävin moikkaamassa häntä ja heittämässä femmat ja kehumassa vuolaasti hänen elämäntyötään sekä to-del-la loistavaa omaelämänkertaansa Scar Tissue. Anttoni oli ihana, komea, ja jaksoi jutella mun kanssa hyvän hetken. Ihan aviomiesmateriaalia siis. Maistraattiin siis anytime Anthony, anytime!


Tunnustus: sain Scartissuen lahjaksi aussiheilaltani vuosia sitten, ja olen lukenut sen niin monta kertaa, että osa sivuista on irtoillut. Mahdollisesti nuo sinut ovat kuvaliite. Mahdollisesti.

Ryan Gosling


Valitettavasti Ryanin kanssa tiemme eivät ole aivan vielä kohdanneet, mutta enteilen sen tapahtuvan koska hyvänsä. Ryan edustaa miesmakuni kiiltokuvapoikamaista vähemmistöä, tai toisin sanoen sitä mainstreamimpaa ja uhanalaista puolta. Ryanissa iskee toi boy next door/unelmavävy/täydelliset hampaat OKEI OKEI täydelliset geenit- setti. Ja se, että niinkin paska elokuva mitä The Place Beyond The Pines oli, se oli hyvin mukavaa katsottavaa tulevan aviomieheni loistavan näyttelijäsuorituksen ansioista. Niille teistä jotka ette ole vielä sulaa hyytelöä Raijanin kourissa, suosittelen tämän pätkän katsomista: http://www.youtube.com/watch?v=IeA75Q-zH2Y

Tunnustus: edellämainitun elokuvan Ryanin pirinisti-stailaus sekin iski minuun kuin mora kylkiluiden väliin. Mikä mua riivaa.

Tunnustus 2: jos en saa joululajaksi hupparia IF LOST PLEASE RETURN TO RYAN GOSLING- printillä, en enää usko joulupukin lukevan blogiani.

Jared Leto


Rakas Jared,

Minua ei kiinnosta pätkääkään kuinka paljon olet lihottanut itseäsi johonkin elokuvarooliin, eikä oikeastaan laihduttamisesikaan. 
En myöskään välitä pikkuruisesta musiikkiprojektistasi 'kolmetoista sekkaa uranukseen' sen kummemmin. 
Myöskään saippuasarjamenneisyytesi ei valitetavasti nosta pisteitäsi minun taulukossani. 

Mutta ei hätää armaani! Kauniit siniset silmäsi, ysärigrungelookkisi, ja omaa frisyyriäni mukaileva liukuvärjäyskampauksesi vetoaa minuun sitäkin suuremmin. Olet täydellinen tuollaisena mitä olet. 

Sinua ikuisesti odottaen,

xoxo Vivian

ps. Rakastin pinkkiä irokeesiasi. Värjätäänkö sellaiset meille seuraavaksi ColorBugilla hupsutellen? 


 Dave Grohl


Aah - Dave Grohl. Puoliksi seksikissa ja puoliksi aasi.
Lahjahevosen suuhun ei saa kaiketi katsoa, mutta Daven kohdalla ei ollut mahdollista arkaillakaan. Hyvältä näytti, joten lämpimästi tervetuloa luokseni asumaan tänne viihtyisään yksiööni. Voitaisiin vaikka yhdessä vihdoinkin tehdä säännöllisestä hammaslankailuista rutiini. 
Loistavan Foo Fightersin keulahahmo on ollut päiväunieni prinssi jo vuosia, ja tämä menee taas sinne harmaan alueen kategoriaan että mikä noissa kummallisen näköisissä ja helvetin karvaisissa miehissä viehättää, paitsi siis mahdollisuus jakaa hiustenhoitovinkkejä, eikä kukaan koskaan valittaisi miten viemäri on tukossa hiuksista. HALTUUN...Ja koska kaikki maailman asiat ovat aika tylsiä jos ottaa säännöt ja päätökset liian kirjaimellisesti, niin ajattelin paljastaa vielä yhden synkän salaisuuteni jakaa kanssanne vielä yhden adoniksen, joka saa sydämeni hypähtämään silkasta ajatuksestakin.

Mä fiilaan Paavo Arhinmäkeä niiiiiiiiiiiiiiiii-iiii-iiiiiin kovasti, että olen somistanut kalleimman aarteeni, eli asuntoni jääkaapin, hänen kuvallaan ja nimmarillaan. Emälol. Arhiksen sopulimaisen seksikäs ulkomuoto on jo itsessään pieni huliganismin paikka, mutta hänet todella nostaa ohi hollywoodin velipoikien se perisuomalainen vähän rujo olemus, töksähtelevä ulosanti sekä ihanat vasemmistoarvot. Pieni aktivismi ja vastavirtaan pulikointi saa myös seisovat yhden naisen aploodit tästä suunnasta - ja onhan se nyt niin söötti voi apua. Sopuli-Paavo on juuri se mies, jota saisi aina maanitella kotiin lähipubista tuoppi edessään futista tuijottamasta, mutta joka varmasti osaisi hieroa jalkoja raskaan työpäivän jälkeen, osaisi sytyttää saunaan tulen, ja jonka kanssa voisi sohvalla röhnöttäen käydä leikkimielistä ja kepeää kinastelua siitä, kumpi onkaan Stadin kingi*.

Vaikka kaikki nämä vaihtoehtoni tulevaan onnelliseen avioliittooni ovat hyvin potentiaalisia, löisin itse rahani tämän liiton puolesta.Yhteenvetona tästä unelmieni uroskimarasta voitaisiin pitää näitä viittä tärkeää ominaisuutta:

  1. hiuksia hiuksia jooo hiukset kiitos. Mitä pitemmät/erikoisemmat/kiharammat/suoremmat/epämääräisemmät, sen parempi. Ainoa kuuma kalju Telluksella on Skinari-Renne & monta sydäntä tähän
  2. asfaltti-ihottumaa, taistelujärkiä, mustelmia, yleistä ryönäisyyttä, tahroja käsissä joko ison motskarin rassaamisesta tai vaihtoehtoisesti kettutarhan häkkien aukirepimisestä. Myös tahrat paidassa esim. mokkapalojen leipomisen sivutuotteena ok. 
  3. tatskoja & rokkenrol ei kuole koskaan/teen mitä haluun- asenne
  4. pitkä ruumis ja hyvä pylly ei ole koskaan mennyt vikaan
  5. <3 aivot <3
 


HAHAHA, voin kertoa tämän postauksen vääntämisen olleen toistaiseksi bloggaamisurani (visuaalisesti)miellyttävin hetki. Tuliko listalla yllätyksiä?*= ei olisi, heikkous pitkähiuksisiin, HIFK. 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram