Meikit, kynsilakat ja oikeastaan kaikki kosmetiikka on yksi rakkain harrastukseni - jos niin voi sanoa.
Ei ole päivää ettenkö aamulla innoissani tarttuisi pehmeisiin siveltimiini sekä johonkin lukuisista paleteistani! Aamulla meikkaaminen on aina ollut yksi suosikkirutiinini, ja vaikka "lookkini" onkin päivästä toiseen lähes sama, niin olen todellakin fiilismeikkaaja. Yhtenä päivänä sitä kaipaa dramaattisempaa ja tummempaa ilmettä, ja toisena himottaa kuulaus ja vaikkapa näyttävän väriset huulet. Meikkaaminen on siksi niin ihana itseilmaisun ja jonkinsorttisen taiteen muoto, koska joka aamun saa aloittaa uudelleen - tai vaikka pyyhkiä pois ja alkaa alusta kesken päivän.

Olen tehnyt jonkin verran päivätyöni ohessa keikkaa myös freelancer-meikkaajana, lähinnä häämeikkejä sekä kuvastoja. Jokaisella meillä on niin uniikit piirteet ja omalla tavallaan upeat kasvot, ja on todella mielenkiintoista luoda "näkemys" toisesta ihmisestä kauneimmillaan. Se minusta meikkaamisessa onkin se palkitsevin osuus - kun saa ihmisestä irti sen itsevarmuuden ja kauniiksi itsensä tuntemisen mitä jokaisen meistä sisällä lymyää!

Vaikka kokeilenkin super innoissani aina uusia keksintöjä ja uusia sävyjä, on meikkipussini "kulmakivet" olleet jo vuosia samat luottotuotteet. Seuraavaksi siis esittelyyn meikkipussin viisi kunkkua, olkaa hyvät!
1. NARS laguna bronzer

Narsin kulttimaineessa oleva aurinkopuuteri tuli osaksi jokapäiväistä meikkirutiiniani jo vuosi sitten, kun tuskailin lumikkivalkealle iholleni väärän sävyisiä aurinkopuutereita. Kaikki kokeilemani edullisista ehdokkaista selektiivisiin osoittautuivat liian oransseiksi, liian tummiksi, tai liian hileisiksi. Tärkeintä minulle on ympärivuotinen käytettävyys, sopivassa suhteessa hohtoa, ja mahdollisuus käyttää tuotetta myös varjostamaan kasvoja. Ensimmäisen Lagunani taisi äiti tuoda tuliaisena joltakin reissulta, ja siitä lähtien se on ollut luottotuotteeni, eikä ole muita tullut enää kokeiltuakaan.2. Loreal Telescopic

Tämä markettiripsari on ollut suosikkini lukiosta asti, jolloin kokeilin sitä ensimmäisen kirjan. Kumiharjan "terävät" harjakset erottelee ripset  erinomaisen siistiksi riviksi, taivutukset pysyvät, ja väri on ihanan syvä musta. Ainoa nootti tulee minulta massan nopeasta kuivahtamisesta - noin kahden kuukauden jälkeen massa on jo liian paksua, ja varisee. Silti - Telescopic tekee omaan makuuni täydellistä jälkeä! Olen testannut monia saman tyylisiä -siis pidentäviä ja erottelevia- ripsivärejä, mutta vielä ei ole haastajaa tullut eteen. Vinkkejä otetaan vastaan!3. Helena Rubinstain Magic Concealer

HR:n peiteaine on niin ikään viihtynyt meikkipussissani niin monta vuotta mitä olen naamaani pakkeloinut. Aineen ohut mutta todella peittävä koostumus pelastaa jokaisen huonosti nukutun (tai aamuun asti bailatun) yön jäljet, häivyttää punotuksen ja epäpuhtaudet. Aine on lisäksi äärimmäisen riittoisaa, ja kestää käytössä ikuisuuden.4. Urban Decay Naked palette & Naked 2

Kaltaisilleni kosmetiikkafriikeille kyseiset paletit eivät esittelyjä kaipaa, mutta vähemmän asiaan vihkiytyneiden iloksi muutama sananen näistäkin kaunokaisista.
Naked ilmestyi muutama vuosi sitten, ja nousi äkkiä valtavan hypetyksen ansiosta todelliseen kulttimaiseeseen. Naked oli kaikkien meikkibloggaajien huulilla, tai siis luomilla, ja paletti tuntui olevan myyty loppuun kaikkialta. Rakas äitini onneksi muisti hehkutukseni, ja toi reissusta tuon yleispätevän kaunokaisen, jonka saatuani totesin etten enää tarvitse muita luomivärejä. Tai siis, en tarvinnut kunnes ne peijoonit toivat markkinoille Naked 2- paletin. Aluksi pidin paletteja liian samankaltaisina, mutta livenä ne nähtyäni näin palettien erilaiset nyanssit, ja olihan sitten se kakkonenkin hankittava täydentämään kokoelmaa. Ja molempia on tullut käytettyä ja runsaasti.5. IsaDora Eyebrow pencil

Kulmakarvat ovat kasvojeni kehys, joiden muotoa haluan aina meikatessani skarpata ja sävyä syventää.
Täydellisen kulmakynän etsimiseen meni monta vuotta - halusin tuotteen joka on koostumukseltaan tarpeeksi kova ja sävyltään tuhkaisen ruskea. Entinen työkaverini vinkkasi minulle tämän tuotteen, ja tämäkin löydös on asustanut vakkariarsenaalisseni jo vuosia. Täydellisen sävyn lisäksi kynä ei ole lainkaan liian "vahamainen", ja otteesta riippuen sillä saa aikaan hentoa jälkeä (lähes)meikittömiin päiviin, mutta myös voimakasta efektiä. Kynän päässä oleva pyöröharja on iso plussa!

Muiden meikkituotteiden suhteen en ole niin jumiutunut. Joudun ihoni sävyn dramaattisten muutosten takia (kesällä päivetyn hyvin, mutta talvet olen todellinen lumikki, suorastaan läpinäkyvä.) vaihelemaan pohjameikkiäni useamman kerran vuodessa. Irtopuuterina juuri nyt NARS, joka on hyvä, muttei mitään elämääni mullistavaa myöskään. Poskipunana menee mikä tahansa jos sävy on kohdallaan, ja sama myös korostustuotteessa. Eyeliner, tuo meikkilookkini tärkein tuote, vaihtuu myös usein, sillä sitä aivan täydellistä ei ole vielä tullut vastaan. Hakusessa siis nuo päivittäisessä käytössä olevat tuotteet!

Seuraavassa kosmetiikkapostauksessa voisin raottaa hieman ihonhoitorutiinejani, ja listata oman ihoni luottotuotteeni!

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram