Noniin, jälleen liikutaan kyseenalaisten aiheiden äärellä, ja jonkun tirkistelynhaluisen lukijan toive toteutuu; tänään raotan peilikaappini ovia!

Kuten olen maininnut, olen todellinen kosmetiikkahamsteri, ja heikkona kynsilakkojen, huulipunien, ja oikeastaan ihan minkä tahansa meikkituotteiden ostamiselle ja testaamiselle. Koska vuosien varrella vähennysyrityksistä huolimatta meikkipussit eikä peilikaapin rajalliset sisukset ole yksinkertaisesti riittäneet varastoimiseen, majailee suurin osa kosmetiikastani niitä varten ostetussa laatikostossa. Ikean Helmer on mitä mainioin ja täydellisen kokoinen laatikosto kylpyhuoneen nurkkaan, ja se vetää sisäänsä runsaasti tavaraa. Lisäksi sen päällinen on loistava laskualusta loputtomalle määrälle hiustuotteita (niistä lisää seuraavaksi!), joten se on ollut kyllä oikein kelvollinen hankinta.

Peilikaappi toimittaa minulla meikkipussin virkaa, ja säilytän siellä vain sellaista kosmetiikkaa, jota käytän päivittäin. Okei, kuvia ottaessa huomasin muutamia poikkeuksia selkeästi löytyvän (..mihin tarvitsen auringon polttamalle iholle tarkoitettua lääkevoidetta helmikuussa?), mutta pääasiassa kaapin sisältöä tulee käytettyä päivittäin, ja loput tuotteet ovat sitten nätisti lajiteltuina laatikostossa.

Tässä kokonaiskuvaa. Ylähylly on omistettu meikkipohjan loihtimiseen, ja siellä risteilee kasa meikkivoiteita, puutereita, korostustuotteita, muutamia poskipunia ja pari aurinkopuuteria. Yritän aina pitää määrän minimissä, mutta lähes valon nopeudella purkkimeri kasvaa ja laajenee..

Keskimmäisillä hyllyillä asustaa hajuvesipullot sekä eniten käyttämäni luomivärit. Hajuvesien määrä pysyy vakiona, mutta koska erilaisia luomivärejä tulee siveltyä joka päivä, kertyy niitäkin puolihuomaamatta aina huojuvia torneja hyllylle.. Naked 1 ja Naked 2 ovat kyllä edelleenkin kaikkein eniten käyttämäni paletit, ja niistä en luovu!

Pohjameikki syntyy näillä tuotteilla, fiiliksen mukaan vaihdellen. Urban decayn meikinpohjustusvoide on hyvää, mutta käytän sitä vain niinä päivinä jolloin meikin on syytä pysyä kuin liimattu. Arkisin liian raskasta tavaraa. Muutama eri sävyinen MACin meikkivoide, eniten käyttämäni BB-voide Vichyltä, valovoide MACilta sekä maailman paras peiteaine Helena Rubinsteinilta. Irtopuuteri on NARSin, ja se ajaa asiansa moitteetta. Ja jos joku ihmettelee tuota pientä mustaa myttyä tuolla nurkassa, niin ne taitavat olla yhdet hyvin työnsä tehneet irtoripset…

Hajuvesihyllyltä löytyy YSL:n In love again, Marc Jacobsin Daisy, Chanelin Coco Noir, Cacarelin Amor Amor, Viktor&Rolfin Flowerbomb, uusin suosikkini Lancomen La vie est belle sekä suloiseen pumppupulloon pakattua Pure Seduction- vartalotuoksua Victoria’s secretiltä. Hyviä kaikki, vaikka nyt Lancomen vedellessä viimeisiä ajattelin tehdä ekskursion kemikalioon, ja ostaa jonkun aivan uuden tuoksun tälle keväälle!

Vasemmassa alanurkassa on pailikaapin vähiten kiinnostava osuus, eli päivittäiskosmetiikka. Minulta löytyy usein muutama eri versio samasta tuotteesta eri tarpeita varten, eli hellävaraisempi ja tehokkaampi putsari, kevyempi ja kosteuttavampi kasvovoide, muutama eri dödö, ja sitten satunnaisia muita purkkeja. Kasvovesi on Koreasta, eikä minulla ole aavistustakaan mitä sen olisi tarkoitus tehdä, mutta lopputulos on hyvin kosteutettu ja miellyttävän tuntuinen. Palovammavoiteen lisäksi hyllylle on näemmä eksynyt myös Lumenen meikinalusvoide, sekin on mukava tuote. Tämän hyllyn sisällössä tapahtuu suurinta vaihtuvuutta, koska esimerkiksi kasvovoidetta tykkään vahdella edellisen loputtua, enkä ole vielä löytänyt suosikkiani. Kiehlsin meikkiputsari on näistä ainoa, jota en vaihtaisi mistään hinnasta. Näin talvellakin se puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta lainkaan, ja on uskomattoman riittoisaa. Yksi purkki kestää käytössäni aina vähintään vuoden!

Viimeisenä sitten sivellinvarastoni, jonka naapurissa majailee meikkikynäkokoelmani tärkeimmät, purkillinen ripsivärejä, sekä tietenkin hammashoitofanaatikon tärkein kippo. Joskus vuosia sitten sain suuren ahaa-elämyksen, ja hoksasin uhrata muutaman parittoman mukin peilikaapin organisointia jeesaamaan. Sisäinen blondini on varmaan hidastanut ongelmanratkaisuprosessia aikoinaan, sillä en voisi kuvitella toista kätevämpää tapaa säilyttää päivittäin käytettäviä siveltimiä ja meikkikyniä! Kuten kuvasta voi huomata, olen myös heikkona värillisiin kajal-kyniin sekä tietenkin punaisiin huuliin. Ja näemmä myös hammasharjoihin, sillä niitäkin on täytynyt hankkia muutama.

Toivottavasti nyt täyttyi suurin tirkistelyn tarve mitä meikkivarastoihin tulee, seuraavaksi sitten hiusasiaa!

 

 


 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram