Koska olen taas kiitettävän pitkän hetken ylläpitänyt älykästä imagoani onnistuneesti, voin taas pitkästä aikaa horjuttaa näitä mielikuvia julkaisemalla toisen muistelon rakastetusta ja vihatusta Irc-Gallerian päiväkirjastani!

No ei, ei se sentään ihan noin brutaalia materiaalia ole. 
 
Koska nämä muistelot ovat minusta huvittavinta kamaa mahdollisimman "ajankohtaisina" lainauksina, valikoin suurissa myötähäpeän myllerryksissä merkinnän joulukuun 27. päivä vuodelta 2007, eli kuuden vuoden takaa. Huh. 17-vuotias Vichy vietti joululomaa, oli juuri saattanut syvästi rakastamansa ukin haudan lepoon, ja osasi arvostaa söpöjä poikia. Onneksi löytyi myös samoilta ajoilta kuvamateriaalia, tammikuun 2008 kylppäripose ajalta joilloin oli koleeta laittaa kuvia väärinpäin. Kivat suihkuverhotkin taustalla.
 
Sen suuremmin pohjustamatta, tässä teille nyt tätä paljon rakastamaanne vintage-Vivveä:
 
Torstai 27.12.2007 - He said, She said
 
Joo, tulin takaisin mökiltä ja edelleen euforinen olo tepsutella kotona. Ei mökissä muuten mitään vikaa, mutta tunnen oloni turvallisemmaksi kun ympärillä on tuttu jääkaappi, oma ihana sänky, kaikki vaatteet mistä valita ja kaikki lehdet mitä selailla ennen kun nukahtaa. AH, täällä ollaan, kotoisassa rauhassa.

..Ja rauhassa todellakin, sillä muun familymemberit on ukin hautajaisissa koko piiitkän viikonlopun ja itse leikin siis itsekseni survivoria täällä. No, ainakin on lääniä missä kirmata. Ja mahdollisuus syödä kaikkea mitä haluaa (lue: löytää). Ja tanssia kuin villi siiseli (tätä olen harjoittanut tänään aika urakalla! PATT:in tahtiin perseen heikutus on loistava kuntoilumuoto.) JA HEI myös uusien vaatteiden/asukokonaisuuksien etsiminen ja uusien kampauksien kokeileminen!
UNOHTAMATTA loistavia mahdollisuuksia popittaa stereoista JUST sitä musaa mitä haluaa vaikka läpi yön! Tai no, muistaen sen ikävän, sisintäni riipivän faktan että _vittu_ mähän menen DUUNIIN aamulla. 0830 stockalle, ai miksei nappaa?
Nukkumisen sijaan käytän aikaa laadukkaasti messengerissä jossa puin ystäväni Marin (<3!) kanssa ihmissuhdedraamaa - mitäs muutakaan. Mari voivottelee paskaa miesmakuani (joko ne on rumat-kategoriaan luokiteltavia tai n. triplasti oman ikäni = loistavaa? ei kaikkien mielestä :SA_:DS)

Ja minä taas vaivaan Maria kaikennäköisillä sokerihumalaisen (jep, söin kaksi donitsia.) jutuilla.
Ystävät on ihania, siis ihan mahtavia keksintöjä. Ihmisiä, joille voi purkaa ajatuksia niin hiuksista, käsilaukuista kuin politiikasta ja Pekka-Ericistäkin.

Tänään, tänä tuulisena torstaipäivänä minä, Vivian Valpuri toverinne, olin shoppailemassa aamulla. On minulta tavatonta MENNÄ kauppoihin VAIN koska on alennukset. En tosiaan jaksa vaivautua yleensä tappelemaan viimesesongin lumpuista, mutta viime kesän aleista oppineena tiesin mihin mennä ja mitä hakea. Tein mahtavia löytöjä (ehkä siksi, koska kaupat olivat olleet auki vasta n. tunnin) such as ihana ruskea mohair-villatakki, musta pussihihapaita ja ruskea paita.
No oli miten oli, SÄÄSTIN SUURIA SUMMIA ja sain laadukkaita ja ennen_kaikkea AJATTOMIA vaatteita. Katsoin toki paljon tätä syksyn "tekojalokivistrassikoriste"-muotia ja niillä koristeltuja paitoja ja mekkoja, mutta järkevänä kuluttajana en sijoita muutenkin jo ylikansoittuneeseen kaappiini EDELLISEN SESONGIN pintamuotia, oli se kuinka halpaa tahansa. Muut saakoot tapella syksynollaseiska-kuteistaan, itselläni on katse kaukana keväässä ja sen uutuuksissa.

Muodista ja pukeutumisesta (boooriiiing? skippaa sitten) vielä sen_verran, että katsoessani sohvanpohjalta "jäähyväiset sinkkuelämälle"-ohjelmaa tuli järkyttävä himo korkokenkiin. Mietin että vittu, heitän kaikki muut kengät pihalle ja siirryn pelkästään kulkemaan koroissa MUTTA toiselta kanavalta tullut säätiedotus palautti nopeammin kuin nopeasti takaisin maanpinnalle; ei tyttö tässä ilmastossa. Vittu, mutta keväällä ja kesällä sitten ei paljoo matalissa tätä heinäsirkkaa nähdä se on PISTE ! Oli pakko ed.mainitun ohjelman (doh, se sinkkuelämää-juttu eikä säätiedotus) tauolla käydä yläkerrasta kaivamassa kenkälaatikoista silkkipaperin alta pantterikorot ja kipittää niissä takaisin alas kuolaamaan mr. Bigiä, niin ja siis niitä VAATTEITA.

Ainiin, täysin unohdin mainita että JOO olin töissäkin sitten tänään. Joo, kyllä se hauskaa on. Ajoittain. Tuntuu vaan, että stockalla käy kuumempia uroita ostoksilla mitä city-centterissä. :<< no, ainakin voi keskittyä olennaiseen JA jostain on pihistettävä ja se olkoon ennemmin silmänilo kuin raha.
Toisaalta, ei ihan liikaa oo mitää eyecandyä näkynyt MUTTA katson silmät kirkkaana (kuin läski kinkkua katsoisi) eteenpäin kohti maanantaita ja uudenvuodenaattoa, sidukkakännejä, raketteja ja Häntä, jota voi suudella sillä sekunnilla kun vuosi vaihtuu. Oon aina saanut pusuja kun vuosi vaihtuu, ja kyllä tulee känni-itku jos toisin tapahtuu. TOISAALTA; siinä tiivistyisi se mikä paskavuosi tämä onkaan ollut :D

Ainiin, ei sen pusun oo pakko tulla just hetkellä 0000, että jos näette mut vaikka 2158 niin en pane tuskin kovinkaan väkivaltaisesti vastaan jos tuutte vähän pusii. OLETTAEN teidän olevan so-called-eyecandyä eli pitkiä ja brunetteja :DD hahahahha. Lämmin kiitos jo etukäteen!
Ei mutta nyt lopetan tämän ettei mene ihan hardcore-matskuksi mikä olisi ikävää, sillä pitäisi RAJATA NÄKYVYYTTÄ mitä en tee usein, koska ei ..ttu jaksa kiinnostaa repiikö joku perseensä siitä riemusta että viky on turhamainen lumppu :))))))

(L) Vivian

PS: MITÄ en siis ole, en tosiaankaan.
 
 
Siis huh. Ei näihin voi muuta sanoa kuin että oli huolet aika pieniä ja jutut erittäin kyseenalaisia. Annan propsit menneisyyden itselleni vain varhaisheränneestä laadukkaiden materiaalin ja harkitun shoppailun arvostamisesta, sekä toki UV-suunnitelmien häpeilemättömyydestä. Jotkut asiat eivät taida koskaan muuttua. Jännittävästi sain myös copypastettua tuun autenttisen Galzu-fontin tuohon taustalle - ainakin saa selkoa mikä on Vichyn kynästä. Lisäksi mulla kesti todella pitkään miettiä mitä ihmettä tarkoittaa (L), mutta ah - sehän on tietenkin msn-messengerin sydänhymiön lyhenne. Tietenkin. Lisäksi lukuisat hymiöt saavat näin jälkiviisaan ja ehkä Vichyksi ylikasvaneen Vivven yökkäilemään ankarasti, puhumattakaan tuosta vähintäänkin mielenkiintoisesta itseironiasta. Onneksi nuoria ollaan vain kerran.  

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram