Terveisiä ysärihittejä luukuttavilta yhden naisen etkoilta!
 
Eilisestä gaalasta on palauduttu kunnialla, ja pienoisen aamukävelyn jälkeen tartuin meikkisuteihini, ja aloin luoda tätä hyvinkin tuhtia grunge-lookkia illan ysäribileisiin! Kuka ikinä sanoikaan että meikissä on tyylikästä korostaa vain joko silmiä tai huulia on VÄÄRÄSSÄ, ainakin tänään. Eilen värjätty hyvin vaalea latva tuli kuin tilaukseen näitä juhlia varten, mutta valitettavasti kuvista ei huomaa hiuksieni olevan paikoin krepatut, unohtamatta ällösöpöä pikkunutturaa tuolla päälaella. 
 
Päivän asuksi valikoitui UFFista ostetut hyvin korkeavyötäröiset farkkumikrot, cropattu Nirvana-toppi, tyylikkäästi revenneet pilkkusukkahousut sekä tietenkin metsurihenkinen flanellipaita. Luulen että ilman jälkimmäistä en edes pääsisi ko. juhlien kynnyksen yli. 
 


Ehkä olen sekoamassa, tai sitten pää on edelleen eilisestä hieman pehmeä, mutta mä fiilistelen tätä lookkia aivan älyttömästi. Saatan myöskin olla jo siinä iässä, että lapsuusvuosina katukuvassa näkynyt muoti herättää kaihoisen nostalgisia fiiliksiä. Ainakin vanha No Doubt toimii, silloin, nyt ja aina. 
 


Vinkki gootti grunge-huulia hakevalle: viininpunaisella rajauskynällä voi heittää Trollia ja tuttikoruja, musta kajal toimii kuin Macarenan tanssiliikkeet parketilla. 
 
Kreisikivaa lauantaita kaikille! 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram