Vuoden viimeinen postaus. Huh. Myönnettäkööt, että viimeiset pari viikkoa on olleet täysillä lomailua eikä mitään muuta, ja sama hiljaiselo jatkuu vielä varmaan pikkuisen hetken.. Tulin eilen myöhään Köpikseen, ja olen täällä tanska-ystävieni kanssa muutaman päivän, ja koska nettiä ei löydy kuin kännykästä jakamalla, tietokone saa pysyä kiinni.

Vuosi 2014 on ollut heittmällä yksi elämäni parhaista, ja ansaitsee saada kunnon muistelurumban heti kun on aikaa kaappailla vähän kuvia mukaan ja kirjoittaa jotain järkevää tekstiä. Olen juuri nyt niin onnellinen elämässäni mitä voisin kuvitella, ja innoissani otan tänään vastaan vaihtuvan vuoden. Uusia tuulia on tiedossa, samoin pelottava 25 vuoden ikä, toivottavasti myös paljon uusia tarinoita kerrottavaksi.

Kiitollisena kaikesta tämän vuoden aikana saavutetusta kohotan tänään shampanjalasini kohti välkkyvää taivasta, ja toivotan uuden onnekkaan vuoden 2015 lämpimästi tervetulleeksi!

 

Hauskaa iltaa kaikille missä sitä ikinä vietättekin & iloista uutta vuotta! Juhlikaa turvallisesti. <3

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram