Uusi blogi.

Ihana uutuuttaan kiiltävä, vielä tyhjyyttä täynnä oleva pohja valmiina täytettäväksi arkisilla kohelluksilla, fiiliskuvilla, ruokakokeiluilla, vaateinspiraatioilla sekä minkä nyt ikinä koen mielekkääksi jakaa kanssanne.

Blogin perustaminen on vellonut mielessäni oikeastaan siitä asti kun edelliseni lopetin muutama vuosi sitten (uteliaille tiedoksi - Throwback Thursday-settejä tiedossa!). Kuitenkin elämäntilanteeni on vasta nyt sellainen, että pystyn raivaamaan tarpeeksi aikaani tällaiselle harrastukselle. En voi myöskään väheksyä kahden sydänystäväni, Annan ja Alexan, rohkaisevan kannustuksen voimaa.
On siis täysin loogista perustaa Omien Ajatuksien Ämmässuo, johon voin purkaa kaikkea tätä sisälläni vellovaa asiaa, kaikki tietokoneen syövereihini tallentamani inspiraatiokuvani, mielisairaan hyvät reseptini, ja mitä nyt ikinä keksinkään. Jos lokerointia harrastaa, niin blogini on lifestyle- osastoa, paino vahvasti sanan life-osuudella. En kuitenkaan halua vielä tässä vaiheessa rajata blogini aihealueita, vaan antaa ajan muokata tästä omannäköiseni tuotos. Todettakoot siis lyhykäisyydessään, että jatkossa täältä tulee löytymään materiaalia kaikilta elämääni koskettavilta alueilta, yksityisenä haluamani pitää aiheet poislukien.
 
Niille joille tuotantoni on tuttua aikaisempien vuosien blogikyhäelmistä (terveisiä erityisesti vuodesta 2005 mukana roikkuneille!)  haluan heittää femmat ja toivottaa jälleen iloisesti tervetuloa kurkkaamaan arkisiin toilailuihini. Uutukaisille lämmin lädenpuristus ja kohteliaisuudet, kiva että olette löytäneet itsenne tänne!         Kuva arkistojen aarteita menneen kesän alusta, vierellä entinen työkaveri ja rakas ystävä Mtim. 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram