Jo perinteinen ja jokaviikkoinen blogilomani on ollut rattoisa. Vaikka joku voisi kuvitella tällaisen laiskottelun ja rakkaan harrastuksen laiminlöymisen olevan jotenkin laskelmoitua, niin asia ei suinkaan ole näin. Voin kertoa teille muutaman esimerkin tältä viikolta siitä, miksi kirjoituksia ei ole syntynyt. 
 
1. Torstai-iltana kävin ystävieni kanssa hot joogassa, jonka jälkeen näin ensimmäistä kertaa joulun jälkeen rakasta äitiäni illallisen ja leffan merkeissä (pihviä ja bataattia punaviinikastikkeessa, The Secret Life of Walter Mitty - molemmat olivat loistavia!). Elokuvan jälkeen ajattelin, että ehtisin piakisesti käydä naputtamassa esimerkiksi arvostelun leffasta, tai semi-diipin ja söpön kertomuksen siitä, miten ihanaa on kun äitini kutsuu minua julkisesti hellittelynimillä, tai ylipäätänsä miten paljon minulle merkitsee viettää aikaa äitini seurassa, jolla on paitsi loistava huumorintaju, myös aina pätevää ohjeistusta työuraa ja elämää ajatellen. On myös ihanaa, että äiti korjaa jos kutsun häntä mutsiksi, ja moittii, mikäli en ole ladannut matkakorttia. Tulin kotiin kuitenkin niin myöhään, etten voinut skipata yöuniani, ja kirjoittaminen sai jäädä. Sen sijaan kuuntelin rauhoittavaa musiikkia spotifystä (hakusana taisi olla relaxing music for deep sleep tms. aika kämästä), ja yritin saada nukuttua. 
 
2. Perjantaina heräsin monta tuntia normaalia päivärytmiäni aikaisemmin, sillä minulla oli tärkeä tapaaminen josta en vielä hiisku mitään. Olin niin jännittynyt väsynyt, että kirjoittamisesta ei olisi tullut mitään, joten ajattelin palaavani läpperin ääreen kun pääsen töistä. 
 
3. ..Mikä ei tietenkään mennyt lainkaan putkeen, mutta siitä en kyllä voi olla pahoillani, sillä ihanat ystäväni halusivat juhlistaa minua, ja olivat järjestäneet pienet yllätysbileet! Ehdin pikaisesti pyörähtää kotona, ja vaihtaa työvaatteet pikkumekkoon ja lisätä huulipunaa. Tuntui todella huvittavalta laittautua omia juhliaan varten, mutta tietenkin todella erityiseltä, sillä tuollaista erityistä muistamista ei todellakaan voi edes odottaa! Jättilaukkuni (kuvassa, kiitos vaan Jarskille upeasta tärähtäneestä kuvasta) oli lastattu nestepitoisilla eväillä ja meikkipaleteilla, ja suuntasin iloiseen joukkoon nauttimaan ihanan tulista kookoskeittoa, ja muutaman lasin kuohuvaa. 
 
4. Lauantaina heräsin omasta kodistani siskonpedistä, pyöräytin pikaiset aamupalasmoothiet, ja lähdin töihin. Suunnittelin käyttäväni iltani kirjoittaen blogiini vaikka kuinka monta ja tosi nasevaa postausta, mutta niinhän ei tietenkään tapahtunut. Viime viikonlopun hyväksi todettua kaavaa mukaillen pakkasin jättilaukkuni uudelleen (tälläkertaa eväät olivat lempisipsejä, hammasharja ja pyjama), ja lähdin Pinjan luokse viettämään rauhallista koti-iltaa. Ei riviäkään tekstiä, mutta kevyt iltalenkki vasta sataneessa lumessa, pienen rusakon bongaus, mustikkapiirakan leipominen, ja monta jaksoa Orange is the new blackia olivat viikon kivoimpia asioita. 
 
5. Sunnuntaiaamuksi oli jälleen ruokaorientoitunutta ohjelmaa, sillä siskoni keittiössä viihtyvä puoliso oli kutsunut meidän luokseen brunssille. Minä en koskaan ole tainnut sellaisesta kutsusta kieltäytyä, ja vaikka se tarkoitti kirjoittamisen skippaamista, niin hei - olisitte nähneet sen jäljen, mitä kolmen kokin kyökissä vietetyt tunnit saavat aikaiseksi. Ruoka oli mieletöntä, skumppa ei loppunut vaikka kuinka yritti tintata, enkä koskaan elämässäni ole nautiskellut yli aamiaista viittä (5) tuntia. Kuin tilauksesta minulle tarjoutui mahdollisuus käyttää illan tyhjä saunavuoro, ja päättää rentouttava viikonloppuni kunnon löylyihin ja kasvonaamioihin ja jalkaterien raspaukseen (okei, as if tolle vikalle, mutta you get the point) ynnä muuhun hemmotteluun, ja sitä odotellessa ehdin puristaa muutaman hetken ajastani kommentteihin vastaamiseen, ja uuden postauksen kirjoittamiseen. 
 
Toivottavasti kaikki te rakkaat lukijani olette pärjänneet postauksistani huolimatta, ja saaneet tänäkin viikonloppuna paljon lepoa, taivaallista ruokaa, sekä laatuaikaa mihin ikinä sitä halusittekaan käyttää. Ehkä tämä on nyt sitä uutta ja opeteltua tervettä itsekkyyttä, mutta olipas taas mahtava viikonloppu!
 


Klassinen laukkuni sisältö- postaus: shamppanjaa, viinilatikko sekä olut. Naked 1 & Naked 2- paletit, lompakko, huulipunaa, kalenteri, avaimet sekä villasukat siltä varalta, että ystäväni kotona olisi edelleen aivan järkyttävän kylmä lattia. Näytti upealta pikkumekon kaverina. 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram