Tattadadaa! On tullut aika ensimmäisen blogiarvonnan! 
 


Ihmeharja Tangle Teezeriltä oltiin pistetty merkille palava rakkauteni heidän tuotteitaan kohtaan, ja tiedusteltiin josko haluaisin järjestää lukijoilleni pienen arvonnan. Tätä hellävaraista ja näppärää harjaa suosittelen jokaiselle hiuksekkaalle kulkijalle, ja olikin mukavaa saada jakaa tätä ilosanomaa hiusharjan ja ponnaripaketin muodossa myös teille!

Tangle Teezer on tullut mulle tutuksi tuotteeksi jo vuosia sitten ehdottoman suosikkiohjelmani Dragons' Denin kautta, jossa tämä ihmeharja sai "leijonilta" pakit. No, viimeiset ja parhaat naurut sai todellakin tämän innovaation takana oleva herra, sillä nykyään tätä sukaa saa ympäri maailmaa jokaisesta kolkasta, ja vannoutuneiden käyttäjien määrä vain kasvaa. Entinen pörröpäinen poikaystäväni tutustutti minut tähän harjaan, ja pitkään hänen omaansa röyhkeästi lainattuani ostin omani. Nyttemmin harjavarastoni on karttunut entisestään, ja pinkkejä Tangle Teezereitä löytyy sekä kotoa, laukusta ja työpaikalta huonoja hiushetkiä pelastamasta. En vaihtaisi rakasta harjaani mihinkään! Se selvittää hetkissä pitkät hiukset pahimmistakin takuista repimättä niitä, sillä saa hoitoaineen ja hiusnaamiot levitettyä tasaisesti, ja lisäksi se on helppoa pitää puhtaana. Täydellinen vempele!


Harjavalikoimani sai täydennystä Tangle Teezerin Suomen yksikön avokätisellä avustuksella, ja samalla he lähettivät minulle kokeiluun näitä pehmeitä ja joustavia käkkäräponnareita. Minulla on ollut ennen yksi vastaavanlainen kiharaponnari, ja olin siihen todella tyytyväinen. Oli kuitenkin todella yllättävää huomata tällaisissakin asioissa olevan eroja! Invisibobblet ovat huomattavasti pehmeämpiä ja nopeammin muotoonsa palautuvia, ja niillä hiukset pysyvät tiukalla ponnarilla ja löllöllä kotinutturalla ilman kiristelyä tai pinnipanssarointia. Loistavia nämäkin, 2000-luvun hiusdonitsit haha!


Arvon siis blogini kautta kaksi lahjasettiä, joihin kumpaiseenkin sisältyy itse valitsemasi harja Tangle Teezerin valikoimasta sekä paketti Invisibobble-ponnareita toivomassasi värissä! Arvonta päättyy keskiviikkona 26.2. klo. 23:59, ja siihen voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen joko:

a. Postaustoive & risuja ja ruusuja
b. Kamalin takkukokemuksesi 
c. Kolme kaunista sanaa bloggaajalle
d. Kehen oot ihastunut
e. Kummankaa: Paavo Arhinmäki vai Pikku G
f. Mistä voi ostaa AUX-piuhan
g. Laskiaispulla hillolla vai mantelimassalla
***BONUS*** Haluamasi kysymys & vastaus siihen

Jos näin viikonlopun kynnyksellä on jotenkin erityisen tylsää, niin piristäkää minua vastaamalla vaikkapa kaikkiin kohtiin, ja saa kyllä kirjoittaa enemmänkin kuin kolme kaunista sanaa jos oikein runosuoni sykkii! Lisää mukaan toimiva meiliosoite tai keksi vaikka joku tosi erikoinen nimimerkki, niin huutelen sitten valitsemani voittajat. LYKKYÄ PYTTYYN KAIKILLE JA PANKAA PARASTANNE JA KIVAA VIIKONLOPPUA! MWAH!

*Arvonnan sponsoroi Tangle Teezer Suomi, kiitos siitä, tämä oli ilo* 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram