Heipodei rakkaat lukutoukat!

Nyt on kuulkaa käynyt niin, että teidän suosikkibloggaajanne herkistyi niin kovasti sadoista arvontaan jättäneistänne kommenteista, että joutui kiperän kysymyksen eteen. Niin monta niin hauskaa, ajatuksella kirjoitettua ja ilostuttavaa kommenttia, että kahden tuotepaketin voittajaa oli mahdotonta valita. Siispä otin yhteyttä arvonnan sponssanneeseen Tangle Teezeriin, ja kuulkaa kinuin muutaman lohdutuspalkinnon! Niin moni kommentti oli niin hykerryttävän hauskaa luettavaa, että olen riemuissani voidessani palkita kahden "pääpalkinnon" lisäksi kaksi ponnaripakettia kahdelle mielestäni hauskimmalle kommentille.

Pääpalkinnot menevät nimimerkeille Jenni, joka kirjoitti kommentissaan AUX-piuhan olevan vain urbaani myytti, sekä nimimerkille Ninni, joka kertoi olevansa ihastunut Tinderissä 55-vuotiaaseen Jari-Eskoon. Onnea teille!

Lohdutuspalkinto numero yksi menee embiinalle, jonka hiukset jumiutuivat nappiin Eläkeläisten keikalla (:::DDD) sekä lohdutuspalkinto numero kaksi Kirsille, joka jakoi hulvattomia stooreja mallikuvauksista (sanat "mälliä otsiksessa" huudettu).

Onnittelut voittajille ja todella, todella sydämelliset kiitokset kaikille vastanneille! Pitää pian järjestää toinen arvonta, sillä noiden kommenttien selailu toi niin valtavasti iloa päiviini. Olette huikeita takkutukkia kaikki. Sydän.


Voittajatar embiina, voisitko tulla päiväkirjahuoneeseen meilata mulle osoitetietosi, jotta saan laitettua ne eteenpäin palkintojen lähettämistä varten! Tackar!

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram