Myöhäiset huomenet laiskan sunnuntain tyyssijasta! Olen myöhään valvotun euroviisu-illan jälkeen nukkunut myöhään, lukenut sunnuntaihesaria sängyssä kylmää pitsaa syöden, pyykkikoneen humina taustallani. Päivän ohjelmassa on rento päiväkävely ja kahvit ulkosalla, sekä myöhemmin päivällistä perheen kesken. Kaikki on muuten kuin Ihan Tavallisena Sunnuntaina, paitsi että urakkana on ollut pyykkäyksen ja sängyssä vetelehtimisen lisäksi matkalaukun pakkaaminen.

Samaan aikaan huomenna olen matkalla kentälle, ja takaisin Tanskaan. Niii-iiiin outoa. Samaan aikaan tuntuu siltä, että olisin tullut vasta ihan äsken, ja samaan aikaan tuntuu siltä, etten oikeastaan olisi koskaan lähtenytkään Helsingistä. Kuitenkin, olen todella iloinen ja innoissani paluusta Tanskan kotiin. Arvailin ennakkoon tuleeko sunnuntai ja huominen aamu olemaan kovakin meltdown, mutta mitään sen suuntaistakaan ei ole näkyvissä. Päinvastoin, olen rauhallisina hetkinä muistellut millaista kotonani on, miltä jokapäiväiset pyörälenkit tuntuvat, miltä kuntosalin ryhmäjumppien ohjeejen ääni kuulostaa. Olen ostanut tuliasia kämppiksilleni, enkä malta odottaa sitä, että pääsen näkemään heitä ja kuulemaan mitä kuukauden aikana on tapahtunut. Onneksi myös itse opintoihin paluu tapahtuu pehmeästi - tiistai on vielä vapaapäivä, ja keskiviikkonakin on vain yksi vartin mittainen tapaaminen ohjaavan opettajani kanssa. Ehtii siis rauhassa palautua opiskeluiden pariin vielä viimeiseksi kuukaudeksi ennen kesälomaa ja työharjoittelua Helsingissä!

Täällä ollaan siis oikein hyvillä fiiliksillä. Okei, pikkusen taas väsymystä on kertynyt kiiretahtiselta neliviikkoiselta, mutta ihanat muistot ja kaikki hauskat kohtaamiset kompensoivat tummia silmänalusia. Tämä on ollut maailman paras varaslähtö kesälomaan, ja näiden iloisten viikkojen voimalla jaksaa painaa kunnialla loppuun tämän kouluvuden. Vähän harmittaa, että juhannus menee ohi tänä vuonna, mutta ehkä heinäkuussa ehtii sitten mökkeillä ja grillailla senkin edestä. Ihan mieletöntä, että kesä alkaa niin pian!

Nyt nousen tästä ja suuntaan päivän ekalle kahvikupilliselle. Ihanaa ja rentoa sunnuntaita kaikille! <3

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram