SHE IS ALIVE! Oliskohan nyt pikkuhiljaa, parin viikon löllöttelyn jälkeen, aika palata normaaliin rytmiin ja arkisten asioiden pariin? Juuri nyt naputtelen tätä postausta junasta, jätin pari tuntia sitten taakseni parhaan Köpis-viikon koskaan, ja nyt silmät väsymyksestä lupsien yritän saada pakkaa kasaan uutta viikkoa varten. Koulu alkaa onneksi vasta tiistaina, eli aikaa matkalaukun purkamiselle, pyykkäysrumballe ja öö esim. blogille on juuri sopivasti. Rehellisesti sanottuna mä olen kyllä elellyt viimeiset viikot niin tuuliajoilla, en ole kertaakaan tehnyt mitään järkevää tai vastannut meileihin - elänyt vaan päivän kerrallaan, juonut aivan liikaa vinkkua, kävellyt talvisen aurinkoisessa Köpiksessä vailla suurempaa missiota - ja rakastanut jokaista hetkeä. Outoa, että vaikka Stadista lähtiessä tuntui siltä, että väsymiskuolema väijyy minkä tahansa nurkan takana, ja Suomilomalla valvotut yöt näkyivät kyllä naamassa ja olossa, on nyt olo univajetta lukuunottamatta erinomainen.

Köpiksessä asuin ensimmäistä kertaa "omassa" asunnossa yksin, sillä yksi ystäväni on pitkällä työreissulla ja sain onnentyttönä avaimet itselleni. Kukkienkastelua ja todellisuuspakoa landelta tulee varmasti harrastettua alkuvuodesta aika tavalla. Köpiksessä tulee puhuttua paljon enemmän tanskaa, eli ihan muina kielikurssilaisina visiittejä voi tehdä sille päälle sattuessaan, mikä on ihanaa. Yksin asuminen, edes siis tolleen epävirallisesti, on tehnyt hyvää, ja on ollut mukavaa voida pitkästä aikaa käynnistellä päiviä täysin omassa tahdissa, ja nauttia aikatauluttomuuden vapaudesta. Aamupala kauppahallissa, vähän kävelyä, ystävien tapaamista, haahuilua, treffit ja vinkkua, telkkarin katsomista kotona (!!!!pikkusen jees on katsoa TELKKARIA kun ei moista itse omista), aikaisia iltoja, myöhäisiä iltoja. 2015 on jo nyt ollut erilaisen tuntuinen, todella hyvällä tavalla.

Sokerilakkoa on takana nyt kaksi kokonaista päivää, ja täytyy kyllä sanoa et ei tunnu vielä missään. Ehkä olen ollut viimeiset pari päivää jotenkin jalat irti maanpinnasta- onnessa että karkkipussit eivät ole ehtineet pyöriä mielessä, tai sitten sokeriviekkarit eivät kohdallani ole niin pahat mitä olin pelännyt. Ehkä sitten kun luennot ja muut velvollisuudet taas kutsuvat tulee jotain järkyttäviä hedarikiukkukohtauksia, mutta toistaiseksi ei ole edes tehnyt mieli mitään sokeriherkkusia. Junamatkojen suosikkini, irttaripussi, oli tällä reissulla kahvilasta napattu smoothie ja pähkinäpussi, ja muutenkin noi entiset sokerinaposteltavat on ollut aika helppoa korvata hedelmäviipaleilla ja muulla vastaavalla.

Nyt alkavalla viikolla pitäisi tehdä pehmeä paluu kuntosalielämään, ja katsoa saako joulumassaa hikoiltua ilman hampaiden kiristelyä. Oikeastaan on tullut jo vähän ikävä juoksumatolle ja jumppaamaan - loma on siis todella tehnyt tehtävänsä. Arki, olen valmis ottamaan sinut vastaan!

 

Kommentit (6)

annemaris

mun karkkilakkoa tulee seuraavana sunnuntaina täyteen 2 kuukautta. yllättävän helppoa se on sit loppujen lopuks ollutkin. mut tää totaalikieltäytyminen on iha tylsää. nyt kun tietää et mä pystyn kontrolloida omia sokerihimoja, voi sen yhden karkkipussin ostaa kun tietää et se ei meinaa sitä et syön seuraavanakin päivänä karkkia. valkkaan jo nyt päässäni et mitä karkkeja käyn hakemas filmtownista....ok ehkä tää ei ookaan normaalia :D toivottavasti kolmantena päivänä sulle ei oo pahimmat himot iskeneet :D silloin ne kuulemma tulee, JOS tulee..

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

HAHAHAHAH "--ok ehkä tää ei ookaan normaalia", totaalirepeeminen! No kieltämättä tänään on tehnyt vähän mieli karkkia, mutta se tyrehtyi heti kun söin ruokaa. Nyt kun ei syö enää karkkia, on jotenkin paljon tarkempi muutenkin siitä mitä syö - siis ei mitään dieettisekoilua, vaan haluan antaa nyt kropalle niin paljon kunnon ravintoa mitä voin, jotta se ei huutaisi sokeria jatkossakaan. Mitään päänsärkyä/vapinaa en oo toistaiseksi havainnut, luulen et 8 viikon lakko menee siis hyvin :)

Vierailija

Mulla kävi tänään asiakkaana tyttönen, joka näytti kauempaa ihan sulta. Meinasin jo oven käydessä kirmata sylkkyyn, mutta tuo nuori pimatsu olisi todennäköisesti saanut paskahalvauksen ja minä potkut.

Mulla alkoi "irti irttareista"-lakko. Saan näköjään silti popsia valkosuklaata.. :'D Eikai sitä lasketa..

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

voiii, olisimpa se ollut minä ja olisimpa saanut halauksen <3333 Ihana olet.

Ja hahahaha voi vitsi, olisimpa vaan vaikka jäätelölakossa ja saisin suklaata.....

Jansson

Hyi helvetti, mäkin aloitin karkkilakon ja tämä on tuskaa! Ennen joulukuista kolmen viikon lomaani mun ei ikinä tehnyt mieli karkkia. Välillä kyllä ostin esim leffaan mennessä, mutta vaikkapa arkena ei olisi tullut koskaan mieleenkään ostaa karkkia. Nyt sitten koko loman ajan on tullut syötyä suklaata ja muita herkkuja pitkin päiviä ja sokerihimo on tullut jäädäkseen!!! :( Pakko tällekin oli joku stoppi saada ja en kyllä vastaisuudessa enää päästä itseäni "lomalle" herkuttelun suhteen xD

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Siis voin kertoo et viimeset kaks päivää on ollu yhtä helvettiä... Olo täysin paska, voimaton, vituttaa, päähän sattuu... Pakko vaan uskoa että kohta helpottaa! :( :D On tää kyllä yhtä rääkkäämistä

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram