Viime aamuina olen herännyt paitsi hyisiin aamupakkasiin (mittari väittää plussaksi, kroppa absoluuttiseksi nollapisteeksi), myös kamaliin vaatekriiseihin. Inspiraatio pukeutumiseen tuntuu olevan täysin kadonnut, tai oikeastaan enää ei voi puhua edes sen puutteesta, vaan täydestä kädettömyydestä. Tiedättekö sen tunteen, kun ensimmäisinä oikeasti viileinä syyspäivinä on aivan hukassa siitä, että mites sitä talveen taas pukeuduttiinkaan? Olen viilettänyt kansallispuvussani farkut-silkkipusero-bikerrotsi pitkään tyytyväisenä, mutta nyt täytyy antaa periksi järkevyydelle. Ulkona ei enää pärjää rintalasta paljaana tai hameessa ilman sukkahousuja.

Antauduin syyssäälle, ja lämpimän peiton turvasta aloin plärätä Pinterest-kansioitani. Pelkkiä paljaita, ruskettuneita sääriä, ei mitään missä voisi kuvitella pöyräilevänsä vastatuuleen. On aika hakea uutta inspistä. Tänään käytin tunnin uusiin tuuliin sopeutumiseen, ja pinnailin mm. tämän postauksen asut vinkiksi itselleni. Onneksi oikeastaan jokainen tarvittava vaatekappale näihin asuihin löytyy jo entuudestaan vaatevarastostani, eikä ostoslistaa tarvinnut alkaa rustata. Tai no, ehkä vielä yksi muhkea päälle valuva neule. Yhdet freesit tennarit. Tyylikkäät nilkkurit tai pikkuisen tuhmat mokkasaappaat. Ja voih - kumpa vaan löytäisin tuollaisen talvikeliin sopivan mekon, joka päällä en näyttäisi häneltä, joka vielä joulukuussakin toivoo intiaanikesän palaavan.

Kommentit (3)

Amanda

AAAAUU, ihan supermakea toi pitkä musta mekko!!! <3_<3 Oisko mahdollista, että joskus esittelisit sun vaatekomeron kulmakiviä? Semmosia, joita voit kutsua puhtain sydämin lempivaatteiks. Sulla on niin kiva less is more -tyyli, josta vois ottaa paljon oppia. Ite alan aina kikkailemaan liikaa. Ja sit ois myös kiva kuulla materiaaleista. Esimerkiks mitä neuleissa, t-paidoissa ja takeissa kannattaa suosia ja mitkä kiertää kaukaa. Mä oon ainakin ihan hukassa polyamidien, akryylien ja viskoosien kanssa. Sun vaatealan ammattitaitoa kaivataan!

Minna

Meillä on niiiin samanlainen maku, koska kaikki noi alemmat kuvat on munkin kansioissa!! ;)

h_eidi

Meillä on toimistolla niin kylmä, että kunnon kerrospukeutumista joutuu harrastamaan ympäri vuoden. Näin vuodenajan vaihtuessa siihenkin kaipaisi jo jotain vaihtelua, mutta inspiraatio on ollut hakusessa. Tykkään tyylistäsi, joten kiitos näistä vinkeistä. Odotan innolla asukuviasi sekä mahdollista vaatekaapin kulmakivet-postausta :).

PS: Tästä hieman toisenlaista lämmikettä :): http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3267309/Norman-Reedus-rolls...

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram