Koska uusi koneeni ei ole vielä saapunut auttamaan päivittäisiä askareitani, jumittaa kaikki viimeaikoina napsitut kuvat kameran kätköissä. Asukuvia ja muita tyylipostauksia joutuu siis vielä tuokion odottamaan, kuten kaikki varmasti todella malttamattomina odotatte, mutta keräsin Pinterestistä syystyylini kulmakivistä inspispostauksen. Ei joka päivä ole kindermaxipäivä, välillä pitää laittaa nuttua niskaan ja olla kiireellinen ja aikuinen ja, öö, pukeutunut.
 
Yhtä paljon mitä olen fiilispukeutuja, olen myös hyvin fiksautunut vuodenaikapukeutuja. Enkä nyt tarkoita sitä, että jotenkin mystisesti joka syksy ilmojen viilentyessä vaan tajuan villapaidan olevan käytännöllisempi kuin minishortsit. Syksyllä himoitsen pelkistettyä ja tummanpuhuvaa väripalettia maustettuna viininpunaisen eri sävyillä, enkä huoli muita värejä kaappiini. Harmaa (2.), tuo ikisuosikkini, taipuu materiaalista ja sävystä riippuen niin moneksi, ja näyttää hyvältä muiden melankolisten sävyjen rinnalla. Harmaan eri sävyt samaan asuun "kerrostettuna" miellyttävät myös omaa silmääni kovasti, vaikka pelkäänkin olevani 50 Shades of Grey- saagan ilmainen mainoskyltti. Silläkin uhalla rakkauteni harmaan värisiin asioihin on ehtymätön. 
 
Materiaaleista vuodesta ja sesongista toiseen ehdoton suosikkini on nahka (1.) Nahkahame tuo särmää pulleisiin heppatyttöneuleisiin (4.) (ihania! ei voi koskaan olla liikaa! olenko koskaan edes koskenut hevoseen? no, ei sitä puseroa hevoselle puetakaan.) tai simppeleihin toimistoystävällisempiin kokonaisuuksiin. 
Tämän hetken supertrendiin, svetariin, yhdistettynä nahka tuo nuhjuverkkariasun jumppasalin pukuhuoneesta parrasvaloihin. Tai ainakin katu-uskottavaksi lookiksi. 
 
Koska suutarin lapsella ei ole kenkiä, eli pukeutumistani ohjaa ennenkaikkea mukavuus ja käytännöllisyys, olen luonnollisestikin pipofani (5.). Hevi-Arikin varmaan painiskelee näiden samojen ongelmien kanssa, kun alaselässä asti viuhuva fleda ei etenkään näin ilman viiletessä ja kuivuessa nauti tiheästä pesemisestä ja puunaamisesta. Apu on kuitenkin onneksi lähellä, ja myssyt toimivat paitsi sananmukaisesti tyylin huipentumana, myös surkeiden hiuspäivien pelastajina. Ai, sanoinko myös että pipo päässä on yleensä aika lämmin, jota voi sitten vaikka kompensoida pukeutumalla nahkaminihameeseen ja nahkatakkiin marraskuussa. Välineurheilua tytöt, välineurheilua. 
 
Vielä sananen viininpunaisesta (3.). Paitsi että viini on mielestäni ajaton moderni klassikko ja toimii hyvin myös jokaisen ruoan kanssa, on se myös imarteleva A4-sävyiselle talvi-iholleni. En osaisi käyttää tuota suosikkiväriäni kesällä laisinkaan, joten syksystä suvivirteen valitsen kaapista aina jotain viininpunaista. Puujalka-henkisesti voisinkin sanoa omistavani kotonani viinikaapin he he he. Kaltaiselleni viinisiepolle on siis ollut lottovoitto syntyä tänne tuhannen järven jääkaappiin, jossa saa lähes vuoden jokaisena päivänä vetää sellaiset punkkuöverit että migreenihän siitä seuraa. Onneksi on sitten aina kesä aikaa parannella noita oloja ja halailla riemunkirjavia ja jalokivivärisiä kesäsuosikkeja. Palataan niihin sitten siinä maaliskuun tienoilla. 
 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram