Pohdiskelin äsken kahvikoneella, että miksi iloitsemme aina vain kesästä, vaikka ihania ja spesiaaleja juttuja löytyy jokaisesta neljästä vuodenajastamme? Tietysti kylmässä pohjolassa kuuma ja valoisa kesä tuntuu erityiseltä täällä pakastimessa elellessä, mutta pienellä asenneviilauksella saa varmasti enemmän irti kuin nurinalla. Päätin siis tänään, että syksyn bucketlist voi olla vähintään yhtä inspiroiva ja innostava mitä kesänkin, vaikkei varsinaista lomaa juuri olekaan.

Siispä - tänä syksynä aion...

- Nauttia kirpsakasta ulkoilmasta ja pitkistä kävelylenkeistä päivä päivältä kaunistuvassa luonnossa. Toivon kuivaa ja väririkasta syyskeliä mahdollisimman pitkälle!

- Syödä kanttarellikastiketta ainakin kerran viikossa, ja poimia puolukoita mökiltä pakkaseen. NAM!

- Lähteä Kuopioon viikonloppureissulle. En malta odottaa, että pääsen käymään Annan uudessa kodissa! Kuopiossa asuu myös rakkaat serkkuni joita en ole nähnyt ikuisuuteen - varttisavolaiselle tekee hyvää päästä Sampon muikuille rentoutumaan.

- Alkaa suunnittelemaan tulevaisuuttani ja unelmoimaan enemmän. Olen tavannut mentoreita, viettänyt enemmän aikaa inspiroivien ihmisten kanssa, ja pian olen valmis ottamaan aikaa sille, että alan askartelemaan tulevaisuuteni mind mappia.

- JÄÄKIEKKOAAAAA! Se on jotain, mitä Tanskassa ollessa kaipaan. Aion käydä vähintään pariin otteeseen Nordiksella huutamassa ja juomassa keskikaljaa muovituopista.

-Punaviini. Meinasin unohtaa punaviinin. Se jos jokin kuuluu syksyyn.

- Hyggeily kunniaan! En tiedä, aukeaako se konsepti kuin tanskalaistuneille, mutta kynttilöiden valossa fiilistely kodikkaassa asunnossa on todella hyggeligt! Taannoisella retkellämme Ikeaan koin pienen kynttiläsekoamisen, ja täytin asuntomme kauniin värisillä (lue: harmailla ja valkoisilla) kynttilöillä, joiden kärtsäyskauden olen jo aloittanut. Ikean tuoksukynttilät tuoksuu ihan mielisairaan hyviltä!

- Moi villapaidat ja terve pipot! On ollut iiiiso ikävä! Odotan sitä päivää, että saan painaa taas päähäni pehmoisen pörröpiponi ja kääräistä villahuivin kaulaani, puhumattakaan siitä arjen helppoudesta, kun jokapäiväisen asukriisin voi taltuttaa nappaamalla kaapista ekat farkut ja neuleen johon näpit sattuvatkaan osumaan.

- Guten tag, Berlin! Aion ottaa lentokoneen alleni, ja suhata pitkäksi viikonlopuksi koulukaverini luokse Berliiniin. Samaan aikaan pienelle Saksa-retriitille osallistuu toinen luokkakaverini, ja olen aivan onnesta soikea pienestä treffailusta ennen paluuta Tanskaan ja yhteiseen arkeen. On muuten ikävä! Lisäksi yksi paras ystäväni C Australiasta on samaan aikaan mestoilla, ja että olen iloinen, että viiden vuoden tauon jälkeen tapaamme <3

- ..Mistä tulikin mieleeni, että ensi viikolla toinen Sydney-bestikseni B tulee Helsinkiin! En tiedä voinko mitenkään verbaalisesti pukea sanoiksi tätä tunnetta siitä, että pääsen näyttämään kotini ja kotimaani pitkäaikaiselle ystävälleni. Olen alkanut suunnitella jo ohjelmaa yhteiselle neljälle päivällemme, enkä millään malttaisi odottaa.

- Syksyn tv-tarjonta on aivan älytön, ja kaltaiseni reality-lover odottaa innoissaan kaikkia uusia ja vanhoja lemppareita! Väykkärit on jo nyt osoittautunut takuuvarmaksi maanantain piristäjäksi, ja tuskin Paradise hotel tai Hottikset jää siitä kelkasta! Vain elämää:n uudella kaudella on paljon ikisuosikkejani, ja Ensitreffit alttarilla oli ehkä viime vuoden sympaattisin deittiohjelma, ja löytynee myös näköradioni viikko-ohjelmasta. Vitsit mitä autuutta televisio muuten on! Minulla ei ole ollut telkkaria yli vuoteen, mutta nyt löytyy sekä töllö että maailman paras kämppis, jonka kanssa kommentoida ohjelmia reaaliajassa. Parhautta.

- Koska tekemistä ei nyt ole vielä liikaa, harkitsen uuden harrastuksen aloittamista. Olisi ihanaa, että joka viikko olisi joku spesiaali ja ajatukset töistä muualle vievä juttu, mutta toisaalta ajan rajallisuus saattaa tulla vastaan.. Marraskuun alussa kun pitäisi jo lähteä takaisin Tanskaan.

Unohtuiko jotain tärkeää listaltani? Mitä syksyllä kuuluisi ehdottomasti tehdä, mitä muuten ei voi? Ja hei - ihanaa syyskuun ekaa kaikille! <3

Kommentit (4)

Vierailija

Ihanaa syyskuuta! Sun listalta löyty todella monta juttua, joita itsekin aion tehdä :D Lisäisin vielä itse tehdyn omenapiirakan ja muut syysherkut. Syksyisin luonto tarjoaa valtavan määrän aineksia erilaisiin ruokiin ja leivonnaisiin ♥

Lomalta blogiisi palannut

Moikka! Oletko siis suorittanut jo Tanskassa opintosi, vai oletko väliaikaisesti Suomessa?

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram