Musaperjantai palaa taas eetteriin vihaisempana kuin koskaan! Pakko myöntää, että olen oikeasti aika yllättynyt, miten tällaisena ei-musikaalisena meikäläisenä voin olla niin täynnä ideoita ja inspistä näiden pienten listojen keksimiseen. Jokapäiväinen Spotify-luukutus on aivan erilainen kokemus, kun jatkuvasti tulee loistavia/"loistavia" ideoita seuraaviksi viikoiksi teille jaettaviksi. En tiedä tykkääkö kukaan tällaisista postauksista, mutta ehkä muutama työkoneen edessä tylsistynyt saa näistä päiviinsä jotain yllättävää kuunneltavaa.

Suurlakon kunniaksi tänään otetaan kantaa ja ISOSTI! Valitsin kolme kotimaista klassikkoa, joissa edelleenkin varsin pätevät räppiherrat kertovat, mistä Sipilä/ammattiliitot kusee - ihan siis kummalta kantilta tätä sirkusta haluaa katsoa. Tässä hieman taustamusiikkia jokaiselle, joka on juuri nousemassa barrikadeille, tai sitten ihan vaan harmaan perjantain buustaukseksi. BLAKA BLAKA!

 

POMMIT TIPPUU SINCE 2001

..Siis voiko tätä parempaa agre-biisiä tehdä? En usko. Koko Punainen tiili -platta on niin tiukkaa kamaa, suosittelen tehokuunteluun jokaiselle. En ole varma mitä ajatella siitä, että vuonna 2001 ilmestyneessä levyssä heitetty yhteiskuntakritiikki on edelleen lähes yksi yhteen tämän hetken ongelmien kanssa - muuttuuko mikään koskaan? Luukutan tätä aina lenkkipoluilla saadakseni ns. vipinää kinttuihin, mutta perjantain kunniaksi se siivittäkööt työmatkani. Aikookohan Asa jäädä tänään kotiin? 

 

ON LOTTOVOITTO SYNTYÄ.

 Okei, mulle tulee tästä biisistä aina vähän paha mieli, niin totta se on. Nostan kuitenkin hattuani ja lasini herra Kalpeanaamalle siitä, miten taitava kynäilijä hän on; se tuli jälleen todistettua viikko-kaksi taaksepäin Jani Leinosen näyttelyn avajaisissa, jossa hän veti muutaman minuutin häkellyttävän tiukkaan tahtiin nopeatempoista yhteiskuntakritiikkiä. Mun on myös ehkä pakko tässä samaan hengenvetoon sanoa, että tykkään myös salaa tästä paljon pehmeämmästä, vanhasta englanninkielisestä Palefacesta.

 

...RAKASTAN SUA SILTI AINA & IKUISESTI, MUN OMA #HESANSTADI

 Oli vaikea valita vain yhtä parasta Helsingistä rakkaasti laulavaa biisiä, mutta valitsin tämän siksi, koska 1. Hector 2. Kapasiteettiyksikkö. Legendoja molemmat. Kuuntelen tätä biisiä aina Tanskassa Hesa-ikävän iskiessä.

"+3589 ei pygee dissaa!"

 

 ♡ Angsteista huolimatta oikein hyvää viikonloppua kaikille, ja kiitos edelliseen postaukseen tulleista megaihanista kommenteista! Ootte parhautta. ♡

 

Kommentit (1)

Vierailija

Toi Avaimen koko levy on ehdottomasti paras suomiräppilevy ikinä! Niin ja noin muutkin biisit on ihan huikeita! Omillakin soittolistoilla soivat säännöllisesti.

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram