Hei ja moi,

Nyt kun on about viikko takana bloggailua ja lukijat ovat löytäneet tänne pienen tuotokseni pariin, olisi ehkä hyvä kohta hieman pintaa syvemmälle menevän esittelypostauksen! On ollut aivan älyttömän hienoa lukea kommenteista monen seuranneen kirjoittamistani jo aikaisemmin (osa todellakin sieltä ensimmäisen blogin parista, kahdeksan vuoden takaa! Hullua ja mahtavaa!), mutta varmasti tavalla tai toisella tänne on eksynyt myös täysin uusia lukijoita.

Mulla on just nyt sellanen olo henkisesti kuin olisin ekaa päivää uudessa koulussa. Vaatteet on valittu harkiten, hiukset harjattu kunnolla, ja kaks kertaa tarkastettu ettei hengitys haise pahalle. Olo on jännittyneen levoton, kun jokainen pyydetään yksitellen luokan eteen esittelemään itsensä, ja oma vuoro lähestyy vääjäämättä.

Osa ympäröivistä, uteliaista katseista ehkä tunnistaa jostakin, osalla on ollut vahva käsitys heti siitä lähtien kun näki paniikinomaisen kännykän näpertämisen, ja osaa ei kiinnosta kyllä tällaiset väkinäiset tutustumisleikit ei tippaakaan.

Oma vuoro tulee. Käsiä hikoiluttaa. Paniikki laukaisee sadasosasekuntin kestävän aivoriihen - mitä mä kerron itsestäni?  Kannattaisko ennemmin vedota ihmisiin huumorilla, vai olla kylmän asiallinen ja powerpoint-henkiseen tapaan kertoa tehokkaasti elämänpolkunsa viisi merkittävintä tapahtumaa? Kertoa miten muut ovat joskus kuvailleet? Vai improvisoida runo aiheesta? Hyviä ideoita kaikki, aloitetaan kuitenkin faktalla.

Nimeni on Vivian, olen 23-vuotias Stadissa syntynyt ja kasvanut ruskeahiuksinen 172cm pitkä nainen.
Horoskooppi leijona. Toteemieläin teijona. Jalkaan tatuoitu minkki. Lemmikkeinä kaksi chihuahuaa.
Asun yksin Punavuoressa korkean talon ylimmäisessä kerroksessa, jossa on myös lempipaikkani maailmasta (kylpyamme), sekä vaatehuone, jonne ei kuitenkaan suurimpana osana ajasta edes seisomaan vaateoksennuksen takia. Jos en ole kotona makaamassa kylpyammeessa, olen toteuttamassa kutsumustani viikkaamassa vaatteita ja tuijottamassa exceliä. Tätä kutsutaan myös kokopäivätyöksi vaateliikkeen myymäläpäällikkönä.

Mikäli minulla joskus sattuukin olemaan "tyhjää" aikaa työn ja kylpyammeen ulkopuolella, olen mitä todennäköisimmin luuhaamassa kylillä ystävieni kanssa. Hyviä bongaamispaikkoja on paikalliset tavernat sekä diskoteekit, mutta myös K-market, sekä lenkkitie kaivarin rannassa. Viimeinen täytyy aina kirjata mustana valkoiselle ihan jo siksi, että muistaisin jatkossakin olla sanojeni mittainen naaras, enkä vain mahduttaa kalenteriini tilaa yöpainotteiseen juoksuun. Onneksi kesä on jo ohi, niin ei vahingossakaan hatsita liikaa tuo yömyöhään remuaminen. Huopa, kasa aloitettuja kirjoja sekä tietokone on mun uudet parhaat ystäväni. Heippa hei vaan ginille ja tonicille. Moi taas, rakas voileipägrilli. 

Tykkään erityisen paljon laittaa ruokaa (myös ruoan syöminen on kiinnostuslistalla ihan kärkikahinoissa), lukea kirjoja ja tiede-lehteä, seurata huonoja tv-sarjoja, katsella kauniita asioita, maistella viinejä, keksiä ratkaisuja ihmissuhdeongelmiin, hankkia ihmissuhdeongelmia, matkustella (ihan jo maakuntamatkailu esim. sporakierros kolmosella lasketaan), järjestellä kenkähyllyä sekä täydentää kenkähyllyä. Löysin myös muutama vuosi sitten sattuman kautta akvarellimaalauksen, ja nautin tästä seniori-henkisestä näpertelyharrastuksestani valtavasti. Voidaan kuitenkin sopia jo heti kättelyssä, ettei noita masterpiecejä nähdä tällä kanavalla, ellen sitten vaikka joulun kunniaksi riehaannu. Ehkä.

Erikoislahjakkuudekseni mainittakoot värisokeus  kykyni imitoida suihkepulloa, sekä ajan tehokas käyttö juuri mitään kuitenkaan tekemättä. Rakkain harrastukseni onkin varmaan päämäärätön haahuilu, elämän pienien ilojen ihmettely, valtamertakin syvemmät kelailut, kaiken fiilistely ja nautiskelu. Nautin päivissäni eniten siitä, kun rutiinien väleihin jättää reippaalla kädellä aikaa tehdä asioita fiilispohjalta. Spontaanisuus - se on parhautta. Elämäni hauskimmat päivät, suurimmat rakkaudet, sekä parhaat pöytälaatikkotekstit ovat tulleet kuin roska silmään. Hyvällä tavalla roska silmään. Yllättäen ja odottamatta. Voisin kirjoittaa tuhansia sanoja tästä aiheesta, mutta klisheisesti voisin sanoa säästäväni vähän seuraaviin kertoihin.

Ehkä tämän monologin perusteella saatte paremman kuvan tällä puolella ruutua hääräilevästä tyypistä.
Koska kuitenkin muunmuassa akvarellitaiteeni inspiraation lähde kiinnostaa kaikkia kovasti, tatuointieni ja ruokavalioni ohella, tulee lähitulevaisuudessa kehiin myös se iki-ihana ja jokaiseen blogiin kuuluva kysymyspostaus. Stay tuned!
Yritin kovasti keksiä jostain jotain kivaa ja tunnelmallista ja "kuvaavaa" kuvaa itsestäni, mutta ainoa minkä keksin oli tämä juhannusvietoista napsaistu peura ajovaloissa- henkinen potretti. Krediitit kuvasta taas -yllätys- Alexalle, jota ilman tästä bloggaamisesta ei tulisi mitään, eikä ehkä elämästänikään. Pus. 

Kommentit (0)

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram