Terveisiä kuumeessa hikoilevalta (ja vuoroin palelevalta) bloggaajalta! 

Kävikin niin, että lauantaiksi odottamani ihmeparantuminen ei syystä tai toisesta tapahtunutkaan, vaan hepäsin äsken katkonaisilta yöuniltani edelleenkin hyvin kipeänä. En omista kuumemittaria, mutta ilman sitäkin veikkaisin celsiusten olevan kohollaan. Olo on mitä kamalin, ja aivotoiminta Stig Doggia lainatakseni amputoitu. Toivottavasti vain väliaikaisesti. 

Nyt jää sitten Valpurilta väliin illalle suunniteltu tyttöjen ilta, lounastreffit ja muu mukava, ja Netflix ja rohdokset ovat tylsät kaverini ainakin tämän päivän ja huomisen. 

Lupaamani reseptipostaus ja muu mukava joutuu siis vielä hetken odottamaan, sillä nyt on pakko keskittyä vain syömiseen ja nukkumiseen, että saisin tän pöpön taltutettua ennen uutta viikkoa. Jos kenelläkään on hyviä vinkkejä nuhayskähouretilaflunssakuumeen nitistämiseen, niin otan ne köhien ja rohisevalla äänellä kiittäen vastaan räkäiseen käteeni. <3

 

Pahoittelut taas noista mielikuvista, mutta.. 

Kommentit (10)

Vierailija

Keitä raastettua inkivääriä n.20 min kattilassa.Siivilöi ja juo niin kuumana kun pystyt.Tehoaa varppina.

Riinie

Ehcinaforce tipat luontaistuotekaupasta, auttaa varmasti! Laitat vaikka nollafemman pulloon vettä ja reilusti tippoja. Hörpit sitä pikin päivää,niin pöpöt saa taatusti kyytiä! Paranemisia! :)

A

Apteekista Snifferiä nuhaan ja keitä inkivääri viipaleita kuumassa vedessä, heitä inkiväärit vedestä pois, lisää hunajaa (jos maku aisti toimii) ja nauti. Nuo yleensä auttaa mulla. Mutta pikaisia paranemisia! :-)

Vivian Valpuri
Liittynyt17.11.2015

Mä lisään yleensä vielä vähän sitruunaa, siinä toivossa että c-viamiini jeesaisi (tai siis, maku on ainakin ihana :D)

Battery

Vettä, vettä ja vettä! Mikään muu ei juurikaan auta, mutta vesi auttaa ainakin mua paranemaan nopeammin!

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram