...Ei siis mulla, sinkkuuden manifestin tällä viikolla julkaisseella bloggaajalla, vaan näillä maailman shwöpöisimmillä hamstereilla!

 Onko ok olla hamsterille kateellinen? Mun lauantai ei sisällä tippaakaan romantiikkaa tai pahvisia gondoliajeluja, mutta sen sijaan olen saanut nauttia monta monta onnellista tuntia Suomen kamaralla, rakkaimpienne seurassa. Mitään muuta en voisi toivoa.

 

Hyvää ystävänpäivää kaikille ihanille lukijoille, jotka virtuaalisesti päivittäin tuotte iloa <3

 

...Psst! vielä huomisen saa eiku PITÄÄ jättää risuja ja ruusuja, ja samalla osallistua ylläripalkinnon arvontaan! Kiitos kaikille jotka olette jo kommenttejanne blogista jättäneet, ideanne ja palauteenne on ollut aivan huikeeta luettavaa!

Kommentit (2)

emppuuu

Sun blogi in niin hauskaa luettavaa aina. Ihanat hamsterit<3 Sellainen idea tuli tänään, että voisitko tehdä postauksen jossa vertailet yleistäen suomalaisia ja tanskalaisia miehiä. Tanskassa käydessä pistin merkille, että ainakin ulkonäköön tykkäävät panostaa pohjoisempia uroksia paremmin. :D

Seuraa 

26-vuotias helsinkiläisbööna, joka rakastaa harmaita villapaitoja, luonnonpuistoja, aamupalaruokaa ja maailmanvalloitussuunnitelmia.
Postia: vivian.valpuri(a)gmail.com
Snapchat: vivianvalpuri

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram